VÁCI KÖRÜLMÉNYEKforrás főoldal vissza

aphrodite 2006.10.09. 07:27

Köszi a választ!

A páromat már áthelyeztettem Bgyarmatra!Azt hiszem jobb, mint Vác az ő elmondása szerint! Bár ott meg mindenki azt mondja, h Vác jobb! Hát nem hiszem, de mindenkinek az a rossz, ahol épp van! De Vácot tuti kihagyjuk, már csak a látogatás miatt is!

köszi, h írtál, de azt hiszem eddig Skőhida volt a "legjobb"!

vilmos 2006.10.08. 21:30

Az én ismerősöm a váci bv-ben van és ő onnan kéri az áthelyezést.

A látogatás körülményi katasztrófálisak. Augusztusban 40 fokban órákat kell állni mire a meghívó papírt beszedik, majd megint órákat mire beszólítanak. De ezzel még nincs vége! Miután a cuccaidat bezártad a szekrénybe és átmentél a motozáson, bezárnak egy pincébe! Igen, jól látod, ezt írtam. Egy pincébe ahol egy szűk folyosón kell végigmenni és a végén található kis teremben van néhány szék, itt van csak ablak és ide zárják be az összes látogatót ez általában 40 ember. Addig kell a pincében várni amíg az előző látogatok kimennek a beszélő teremből. És csak ezután engednek fel. Ez valószínű azért van, hogy ne keveredjenek a látogatók sem. A teremben nagyon sok ember van összezsúfolva, alíg hallasz valamit mert olyan szűk a hely.Naponta 3 alklommal telefonálhatnak ki, alkalmanként 5 percet.Csomag havonta 1x max 5kg. Nekem visszaküldtek már 5,10 kg-os csomagot a 10 dkg miatt. Látogatás kéthetente szombaton a fent leírt körülmények között.

Ha van kérdésed szívesen válaszolok, kéthetente járok oda.

üdvVilmos

aphrodite 2006.09.14. 16:13

Köszi , h írtál róla, nem lettem boldogabb!:-(Azt hiszem ezek után nem szeretném ha odamenne a párom, hiába van közelebb!!!

Még 1-szer köszi

csekand 2006.09.14. 09:52

Szóval:

Minig szomaton van a beszélő. Reggel ha 7-re odamész, jó esetben 11-kor már bennt is vagy, rengeteg az ember, egyántalán nincs megszervezve semmi, szerintem pocsék. Beszélőn kb 40 rab van, hosszú asztaloknál lnek, veled szemben, a teremben még 4-5 őr.A beszélő egy óra. Lehet kérn családi beszélőt, emi abban különbözük, hogy nem hosszú asztalnál, hanem négyszögletes asztalnál ültök.

Hogy mennyiszer telefonálhatnak naponta a rabok, azt nem tudom, de 5 percet engednek max, utána megszakad a vonal.

Csomagot ha jól tudom havi egyet küldhetsz, viszon egy ideje bevezették, hogy az A4-es boríték is csomagnak minősül, ugyhogy levelet kis borítékban adj fel.

Arról hogy bennt mi van, nem sokat tudok, csak amennyit mesél az ismerős, hát nem egy Hilton, de elmondása szerint van sokkal rosszabb is.

Vanne bennt tanfolyamok, szakkörök, aki akarja az le tudja magát kötni "értelmes" dolgokkal.

Ennyi jut hirtelen eszeme :)

aphrodite 2006.09.13. 16:15

Köszi a választ, sajnos elég elkeserítő, bár az mindenképp jónak mondható, h havi 2 beszélő van! 1 órás vagy másfél? Azt nem tudod véletlenül? Ha bármit tudsz, írd meg lécci, érdekel minden!

még 1-szer köszi

csekand 2006.09.13. 14:26

Katasztrofális. Ül ott ismerős, havi kétszer van beszélő, órákat kell várni, kinnt az épület előtt.

Telefonáni tudnak bentről, max 5 percet. Mire vagy még kíváncsi?

aphrodite 2006.09.13. 07:23

Sziasztok!

Tud valaki valamit a Váci-i böriről???? Körülmények, beszélők, telefonok stb...Csak az írjon, aki konkrétumokat tud, mert volt ott valakije!

Előre is köszi