csop.garázdaság megalapozott gyanújaforrás főoldal vissza

drschp 2005.09.12. 09:42

üdv,ha csak annyi terhelő bizonyíték lenne ellened, hogy a rendőr látott téged visszaszaladni a metróba, akkor nem állhat meg a garázdaság, pláne nem a csop. elköv. garázdaság, tekintettel arra, hogy a metróba történő visszafutást nem lehet kirívóan közösség ellenes ERÕSZAKOS magatartásnak minősíteni.Persze könnyen lehet, hogy a rendőrök ennél többet láttak. (Pl. oldaba rugtál egy másik szurkolót vagy miegymás)a lényeg, hogy a csop. garázdaság megállapításához azt kell a védhatóságnak kétséget kizáróan bizonyítani, hogy többedmagaddal kirívóan közösségellenes erőszakos magatartást tanúsítottál, ami alkalmas volt arra hogy másokban megbotránkozást ill. riadalmat keltsen.

Nick Name 2005.08.18. 18:00

Az nagyon jó, ha olyan tanúkat tudsz összeszedni, akiket maguk a rendőrök írtak fel. Aztán a bíróság majd lemérlegeli az összes vallomást, beleértve a rendőrét és a tiedet is.

zsuov 2005.08.16. 22:25

nics ilyen!!!

j.janos 2005.08.16. 20:27

Be kell szerezni a metró biztonsági kamerájának felvételét - már ha van ilen

zsuov 2005.08.16. 12:13

De volt,hogy ne!!! ha kell akkor nagyon sok tanút össze tudok szedni!!! tanúskodott is mellettem!!! Elvileg mikor engem elivttek akkor kiszálítottak mindenkit a metróból és felírták az adataikat!!!

ObudaFan 2005.08.16. 11:42

És nem volt a metróban valami ismerősöd, aki tudna melletted tanúskodni? Egyébként azért ha normálisan működött volna a szerv, akkor ő maga írt volna fel a helyszínen néhány tanút.

zsuov 2005.08.16. 11:31

Helló!!

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt idéztek be.

eset: 1mérközés után mentünk hazafelé,a metrómegállónál állítólag balhé tört ki, a hivatalos szerv lefutott a metrómegállóba és verekedést látott a 2 tábor között, voltak akik kiszálltak a metróból,Én nem!,engem a metróból szedtek ki,mint verekedőt aki meglátván a rohamrendőröket visszafut a metróba.........A legjobb az egészben hogy én ki se tettem a lábam a metróból............elvittek engem meg még másik 2 srácot állítólagos verekedésért........72 óra,gyorsított eljárás,A tárgyaláson a rendőr szava az enyém ellen!Õ szt állítja hogy amikor jött le a lépcsőn kiszúrt engem a tömegben és követett a szemével,és látta hogy visszafutok a metróba. Ez szép meg jó!Csak én ki se tettem a lábam a metróból!!! És nem is az a rendőr szedett ki a metróból aki tanúskodott ellenem!!!elsőnek rendzavarás szabálysértésével indúlt eljárás...........utána most csoportos garázdaság. a másik 2 srácot nem is ismerem,nem is láttam őket a metróban.....

azóte eltelt pár hónap és most kaptam idézést................

most akkor mi a teendő??? ügyvéd?? stb...???Végülis a rendőr állítása szól az enyém ellen!! semmi más nics....és én full ártatlan vagyok!!!