Különösen védett tanúforrás főoldal vissza

bigger 2005.06.16. 09:11

Köszi és Neked is minden jót!Majd értesíts minket, hogy mi lett a vége!

Üdv

Bigger

zion 2005.06.16. 09:02

Szia Bigger,

ez már idézés a tárgyalásra. Köszi a jókivánságokat, mindkettőre szükség lesz, neked is hasonlókat kívánok.

Nick Name 2005.06.14. 15:14

Ez egy nyomtavány, akit nem érint nem kell vele fogalkozni. ha lenne szakértő vagy különösen védett tanú, arról már legkésőbb az iratismertetéskor tudomást szereztetek volna.

bigger 2005.06.14. 14:37

Szia!

Bocs, vádiratot kaptál vagy már a tárgyalásra idézést?

Szerintem ezek mind sablon dumák, de biztos ír majd ide hozzáértő ember is és pontosít engem ha tévedek.De azért ez miatt ne rezelj be, gyanítom sablon.

Sok sikert és kitartást Neked!

Bigger

zion 2005.06.14. 14:12

Szia Bigger!

Köszi a választ, én erre nem is gondoltam:( Nagyon furcsállottam a dolgot, ugyanis a korábbi dokumentumokban a "vádlott bűnösségét bizonyítják" részben nem szerepel tanúvallomás, mint bizonyítási eszköz.

Ezek szerint "miután a hatóság szakértőt rendelt ki" rész is valószinűleg csak sablon? Ugyanis ez sem szerepelt a bizonyítási eszközök listáján.

bigger 2005.06.14. 12:18

Szia!

Ezek szerint te is kaptál egy vádíratot ilyen sablon szöveggel?Én is kicsit aggódtam a saját ügyemben, de az ügyvéd mondta, hogy ez egy forma nyomtatvány, az esetek nagy százalékában nincs ilyen tanu, mert akkor már korábban is tudtál volna róla.Úgyhogy ezt ne vedd komolyan!

zion 2005.06.14. 11:37

Tisztelt szakértők,

Kérdésem az lenne hogy a topicban megnevezett tanú hatósági- vagy akár magánszemély is lehet? Milyen jogokat élvez egy ilyen tanú és miben különbözik az egyszerű tanutól? A vádirat szerint "írásban e tanúhoz kérdés felvetését indítványozhatja, valamint indítványozhatja a különösen védetté nyílvánítás megszüntetését". Ezek szerint a vádlottnak indítványozni kellene, hogy majd a tárgyaláson kérdéseket tehessen fel a tanunak? Továbbá milyen előnye származhat a vádlottnak abból, hogy megszüntetik a különösen védetté nyílvánítást?

Előre is köszönöm a válaszokat! Zion