SOS Mit tehetek??? Már nem elegem van!forrás főoldal vissza

batka75 2017.03.20. 22:56

Érdekes fordulatokat vesz az alap kérdés. Szerintem le kell menni a rendőrségre és egy feljelentést tenni. A hatóságmajd eldönti mely bűncselekmény valósult.meg. Nekem igy első blikkre zaklatás vétsége amely magánindiványos bűncselekmény.

Alena 2017.03.19. 17:54

Ui: Honnan vontál le olyan következtetést, hogy én kitartatom magam????S ha én tartottam el a férjem és költöttem busásan a gyerekekre, hiába nem az enyémek, csak azért, mert szeretem őket???Ilyen nem is lehet?A szeretet nem vérfüggő...

Alena 2017.03.19. 17:51

Kedves Grave7!

Köszönöm Neked, hogy ismeretlenül "kivédtél" és természetesen köszönöm az infót is.

Kedves pappcs!

Először is nem kellene ítélkezni, Grave7-nek igaza van.

Az ex több, mint 1 évig folyamatosan csalta a férjem, miközben ő küzködött és dolgozott napi 12 órában, hogy eltartsa a családját.A kezébe kapot havi 3-4ezreket, amit a szeretőre költött, a gyerekek életében belevitte, miközben a férjem külföldön dolgozott, ott altatta a lakásában.Sajnos a gyerekek kicsik voltak nagyon, így elhitték, hogy anyának csak a "barátja".

Ez a kedves "anyuka" utólag derült ki, hogy a gyerekeket verte, a mai napig még telefonon sem úgy kommunikálnak a gyerekek, ha az anyjuk felettük áll, de ezt sorolhatnám napestig.

Szóval kedves pappcs, köszönöm a hozzászólásod, javaslom személyes problémád megoldását, amihez sok sikert kívánok.

Hála Isten a férjem talpraállt, boldogok vagyunk együtt.Nyilván az ex annak örülne, függetlenül attól, hogy neki folyamatos új és újabb palik után már férjez ment, - ha a férjem a híd alatt lenne csövesként.... hát ez nem jött be neki.

Kívánom Neked, légy boldog és a keseredettséged hamar fel tudd dolgozni.Minden jót!

Grave7 2017.03.17. 17:37

@pappcs: Wow, kellemetlenül érint a vázolt probléma, esetleg a párodnak valaki elcsavarta fejét és minden szituációba beleviszed sértettséged?

Egyébként mi okod lenne arra, hogy a kérdező hátteréről mit sem tudva számonkérd őt és kioktasd? Mi van, ha az ex hibájából ért véget a kapcsolat; vagy ha a válás normális volt (senki se csalt senkit), csak utána kergült meg az ex, mert nem tudja elviselni, hogy volt párja már mással boldog? Ha a leírtakat igaznak fogadjuk el, a gyermekek anyja "nem mintaszülő", miért ne lehetett volna az ő hibája?

Megjegyzem, a leírtak alapján folyamatos a rágalmazás.

pappcs 2017.03.17. 16:48

Nem kéne családapákat elcsábítani, csak azért hogy kitartasd magad! A gyerekhez semmi közöd, a lökdösődés, nem bűncselekmény, legfeljebb garázdaság szabálysértése, ami már elévült. A rágalmazás úgy szintén!

Alena 2017.03.12. 23:12

Sziasztok!

SOS szeretném a segítségetek kérni!

Szeretném tudni, hogy milyen lépéseket tehetek ellene?Meg van az összes írásbeli mocskossága, amit személy szerint nekem és rólam írt, illetve a férjemnek rólam az elmúlt közel 2 évben!Feljelenthetem? S mire hivatkozva?

Kérlek segítsetek, fontos, nem tudom tovább elviselni, hogy meg akar alázni állandóan, rám ken mindent!(k..vázik, parasztozik, hogy a férjem a gyerekek helyett arra költi a pénzét, hogy nekem ruhám legyen, stb. stb.)Nagyon szeretem a gyerekeket, eddig csak rájuk való tekintettel tűrtem, hogy csak az anyjuk, de már a gyerekeivel is csak szórakozik és nem tudom tovább elviselni!!!

Akkor még nem tudtuk, hogy jogunk lett volna nem hazaengedni őket, pedig a gyerekek könyörögtek, de azt még nem tudtuk, hogy ezt megakadályozhatja a férjem, mert ugyanolyan joga van.Nekem akkor felrepedt a szám, a kislány azóta sem beszél róla, ha szóba hozzuk, mert rossz emlékei vannak...Rendőrségi feljelentést nem tettünk akkor.... talán hiba volt, viszont utólag írásban többször is elismerte, hogy igen, fellökött a gyerekkel együtt, a másik gyereke szeme láttára, legalább 7 tanúnk van az esetre, mert akkor voltak nálunk rokonok, pünkösd volt.Ezzel az üggyel lehet valamit most kezdeni?Esélyt akart adni a férjem neki, hogy megváltozzon, de sajnos semmit sem változott. Én feljelenthetem, mint szenvedő fél? Pünkösdkor lesz 2 éve az esetnek.

Köszönöm szépen!