VPN szolgáltatás - Rendőrségi megkeresésforrás főoldal vissza

csib 2017.01.28. 20:00

Lényegtelen, hogy most melyik szolgáltatással állok kapcsolatban általánosan szerettem volna érdeklődni, de úgy néz ki a fórum színvonala az elmúlt időben igencsak csökkent, hisz ez a fórum pont erről szól(na).Ehelyett egy "NEM" "DE" "KI" hozzászólás érkezett ami kifejezetten értéktelen hozzászólás.

Tudnak ajánlani esetleg Csongrád megyén belül olyan ügyvédet aki ezzel kapcsolatban többet tud nyújtani egy nem-de-igen-en kívül?

Googleban találtam párat, de hátha van tapasztalat, véleménye valakinek, esetleg ajánlása.

Köszönettel:Sándor

recece0609 2017.01.26. 19:47

Szerintem csibvpn viszont ha az akkor érdekes a szolgáltatás.

alfateam 2017.01.26. 19:00

Ez Te-vagy ?http://portal.uni-corvinus.hu/?…

Kovács_Béla_Sándor 2017.01.26. 19:00

Ki.

csib 2017.01.26. 18:36

Esetleg ki tudja fejteni bővebben is?

Sherlock 2017.01.26. 10:31

„A kérdésem az lenne, hogy nekem most kötelességem helyettük keresgélni az adatokban órákon át ingyen és bérmentve?”

Nem.

„Illetve egy átfogóbb kérdés, hogy egy ilyen szolgáltatást üzemeltetve a Magyarországon, nem érhet probléma?”

De.

csib 2017.01.26. 09:52

Tisztelt Fórumozók!

Októberben kaptam egy megkeresést miszerint a VPN szolgáltatásomon keresztül kisebb kárt okozó csalást követtek el.Személyesen behívtak a kapitányságra, majd én a rendelkezésemre álló adatokat kiadtam, konkrét használható adatok voltak, azonban egy nagyobb adatmennyiség volt, amiből nekik kellett volna kiválogatni a megfelelő rekordokat, azaz személyeket. (Hisz a szolgáltatás milyenségéből konkrétat nem lehetett megállapítani)

A minap ismét megkerestek, hogy pontosítsak az álláspontomon és adtak még némi információt ami alapján talán pontosítható.

A kérdésem az lenne, hogy nekem most kötelességem helyettük keresgélni az adatokban órákon át ingyen és bérmentve? Illetve, milyen következményei vannak ha én jutok egy eredményre, ami viszont téves, mert tévedek... (az ember tévedhet...)

Illetve egy átfogóbb kérdés, hogy egy ilyen szolgáltatást üzemeltetve a Magyarországon, nem érhet probléma?Probléma alatt most azt értem, hogy a rendőrség engem is elővesz, mint az üzemeltetőt, illetve kötelességem-e ellenőrizni a felhasználókat, hogy ki mit tekint meg (hisz ha ezt tenném, most tudnám ki követte el a csalást, azonban véleményem szerint sérül a szabadság, adatvédelem).

Köszönettel:csib