Tárgyalás elhalasztási kérelemforrás főoldal vissza

SzenKa 2017.01.09. 14:28

Köszönöm.

Lőrik Ügyvédi Iroda 2017.01.09. 13:55

Tisztelt SzenKaEgy telefon még semmibe.

SzenKa 2017.01.09. 12:36

Tudja felettébb nehéz félre tenni a sérelmeket, ha 2013 óta folyamatos jogi sérelmek érik az embert. Nehéz félre tenni a sérelmeket, ha az, aki vádol, hamisan vádol. Nehéz félre tenni a sérelmeket, amikor sok helyen azt olvasom, hogy nem emeltek vádat a nem fizető apa ellen, mert azt nyilatkozta, hogy ő akar fizetni, de nem tud annyit, amennyit kell. Nehéz félre tenni a sérelmeket, ha a kezdeti nehézségek ellenére mára már többet is utalunk, mint amennyit a bíróság megítélt. Nehéz félre tenni a sérelmeket, ha a saját gyerekei megélhetése veszélybe kerül, csak mert Mo.on tönkre lehet tenni egy embert, aki becsületes.Ha felhívom Önöket, az a telefonszámlán kívül milyen költségbe kerülhet nekem?

Lőrik Ügyvédi Iroda 2017.01.09. 12:26

A leggyorsabban fax útján tudja tájékoztatni a bíróságot új információról, kérelemről,beadványról stb. Ehhez a birosg.hu nyújt segítséget. Nincs annak akadálya, hogy esetlegesen jövedelem igazolással támasszák alá vagyoni helyzetüket.

Nincs mód még ilyen kibékíthetetlennek tűnő ellentétek esetében sem, hogy ne legyen jelen a sértett ha ott akar lenni. Meg kell próbálni erre a rövid időre a sérelmeket félre tenni.

SzenKa 2017.01.09. 12:01

Az anyagi helyzetünk igazolásaként mellékelhetek egy kimutatást, hogy mennyi jövedelem jön be, és mennyi az, amit havonta elköltünk?

SzenKa 2017.01.09. 11:44

Értem. Mivel relatíve rövid az idő, hogy tudom tájékoztatni a bíróságot, hogy halasztást kértünk? Mivel február 3.-ra írták ki az első tárgyalást, ma tudom postára adni a levelet.Vagyis nem kérhetjük a bírónőt, hogy ezen a tárgyaláson ne legyen jelen a sértett? Nyilván részt kell vennie benne, de nem szeretnénk vele találkozni. És azt sem, ha ezen a tárgyaláson ott lenne.Higgye elég sok feszültség, és düh van bennünk, nem lenne jó kimenetele. Nem hivatkozhatunk kibékíthetetlen ellentétre?

Lőrik Ügyvédi Iroda 2017.01.09. 11:38

Kedves SzenKa!

Van lehetőség előzetesen és utólagosan is kimenteni magát. Tájékoztathatja előzetesen az eljáró bíróságot, hogy a munkája és jelenlegi anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy a tárgyalásra Magyarországra jöjjön/jöjjenek.

http://lorik.hu/…oeljarasban/

Arra viszont nincs lehetőség, hogy a sértett az eljárásban ne vegyen részt, hiszen vannak jogai és kötelezettsége. Az hogy az egyes jogával él-e azt saját maga dönti el.

http://lorik.hu/…rtett-jogai/

SzenKa 2017.01.09. 10:52

Igen. De most biztos nem tudunk kifizetni sem repülőjegyet, se semmit. Ezért szeretnénk elhalasztatni a tárgyalást.

Lőrik Ügyvédi Iroda 2017.01.09. 10:24

Tisztelt SzenKa!

Az lenne a kérdésem, hogy büntetőeljárásban idézték a férjét vádlottként?

SzenKa 2017.01.08. 20:12

Szép jó estét!

A férjemet beidézték gyerektartási ügyben a bíróságra, de a megadott tárgyalásra nem tudunk elmenni. Mi No.ban élünk, és nem olyan egyszerű családostul átautókázni 2,5 országon keresztül, plusz az útiköltséget is ki kell valahogy sakkoznunk.Ezért szeretnénk, ha a tárgyalást elhalasztanák májusra. Addigra talán már meg lesz a pénz az útiköltségre, meg természetesen egy kis időt is nyernénk.Tanácsra lenne szükségem, hogy mit kellene a halasztási kérelembe írni, hogy a bíróság megadja ezt a pár hónap haladékot.A tárgyalásra természetesen el akarunk menni, csak akkor nem tudunk, amikor a bíróság kitűzte.

Illetőleg még egy kérdés, hogy nem szeretnénk, ha a sértett jelen lenne ezen a tárgyaláson. Ezt lehet kérni a bírónőtől? Vagy eleve nem lesz ott?

Válaszukat tisztelettel megköszönöm.