Zaklatás, testi sértés,hamis tanuzásforrás főoldal vissza

Kal-el 2017.01.07. 18:56

Oké köszönöm a választ! Az a gond legjobban hogy fenyegetőzés megy továbbra is, nem tudom honnan derítették ki apám számát de ma már hívták hogy megnyomoritják meg ilyenek. És kezd unalmas lenni ez az egész most már, van hogy este is alig tudok aludni mert félek hogy idejönnek.

ObudaFan 2017.01.07. 15:28

A nyomozásnak ebben a szakaszában még nem feltétlenül van abban a helyzetben a nyomozó hatóság, hogy azonnal tudja, hogy pontosan mi történt. Mindenesetre a sógorod ellen vélhetően el kell majd indítani az eljárást.

Kal-el 2017.01.06. 23:35

Sajnos azért írnám ki a kérdésem mert nővéremnek volt egy alkoholista férje akivel különköltözött 2016 január elején,akkor kezdődött a zaklatás meg mi egymás ez nagyon régóta ment így tovább, ma teljesen részegen oda állított a boltba (Nővéremnek saját boltba van) És elkezdett mindenkivel kötekedni és mikor sogorom vitte a szerényt megfogta is bevágott neki egyet, erre fel ki lett híva a rendőrség. Szóval mindenkit bevittek a rendőrök és most jelenleg ott tartunk hogy ö mindent vádat tagad, még a rendőrök előtt is fenyegetőzött. Most ott tartunk hogy ö azt állitja apám megütötte és apámról vettek új lenyomatott és úgy bánnak vele mint egy bűnözővel. Nővérem mondta a rendőrnek a zaklattó üzzeneteket és még a rendőr a zaklató mellé állt. Most komolyan tényleg itt tart a magyar igazság szolgatatás hogy még a hamis tanúzó jár jobban és megússza az egészet mert tagadja? Sajnos tényleg ki vagyok már ezzel idegileg.