Magán okirattal való visszaélésforrás főoldal vissza

Kasztor71 2016.10.24. 16:37

A Lentiekhez annyit még, hogy a fia és énköztem a tartozásról nincs papírra vetve. Olyan haveri, baráti alapon adtam. Felköltözött a Fővárosban jobb munkahely miatt, és onnét távozott ki Kanadában.

Kasztor71 2016.10.24. 16:27

Történetem arról szól, hogy készfizetőkezesként ki kellett fizetnem 121.670 Ft- összeget. Ahol a bank által indított Bírósági végzéssel Én is adóstárssá alakultam. Mivel az adós nem volt képes fizetni, íg Én ezt kifizettem egy összegben.Ezt Én visszaköveteltem az adóstól. Közjegyző által Fizetési meghagyással.Volt fizetési meghagyás (Közjegyzőnél), ahol az adós nem jelent meg, nem vitatta a követelésemet, és volt Bírósági végrehajtásra is megidézve, ahol szintén nem jelent meg. (Önálló Bírósági Végrehajtó)Tudtak az adóstól egyszer letiltani 1340.-Ft-t Ez év Augusztusban.Most a mai napon kaptam az Önálló Bírósági Végrehajtótól levelet, hogy

Viszont van más is. Az adós fiával volt nekem pénzbeli tartozása, amit nekem kifizetett, Western Unión elküldte Kanadából, mert akkor ott élt. A Küldött pénz 13.000.-Ft (De semmi köze a fenti ügyhöz) Ebből gondolom én, a fia enyhén vitás szavaiból kivéve, aki azóta itthon van, és beszéltem vele, nem-e ezt akarják az adósék beadni, hogy ezt a pénzt a fia nekem a tartozásban küldte.

Más nem jut eszembe, hisz isten lássa lelkem, valóban a fenti összeggel tartozik, és valóban csak azt az egy összeget fizette nekem.