Információs rendszer vagy adat megsértéseforrás főoldal vissza

deadpool 2016.08.31. 18:00

U.i. 2.: Volt már ilyesmi ügye egy ismerősömnek akinek az asztali pc-jét foglalták le de a winchestere kivételével visszakapta azt mert találtak a winch-en terhelő bizonyítékot ellene.Szóval ebből kiindulva reménykedek hogy nem lesz semmi gond.

deadpool 2016.08.31. 17:53

U.i.: Azt elfelejtettem hogy családtagjaim mindannyian tanúként voltak, és a laptopok átnézése és szakértői véleményezése után én is tanúként vagyok behívva.

deadpool 2016.08.31. 17:44

Kedves Fórumozók!

A történet: júniusban lefoglalt a rendőrség 3 laptopot, egy pendrive-ot és egy okos mobilt informatikai rendszer megsértése miatt.A mai napon kaptunk egy csomó levelet hogy a lefoglalt dolgokat el lehet hozni. Mindet, azaz a lefoglalás megszűnt. Nincs leírva hogy az egyik laptop winchesterét vagy bármit visszatartanák.De engem behívtak tanúskodni az üggyel kapcsolatban (persze az ügyvédemmel megyek).Az oldalon ezt találtam: "Amennyiben nem találnak a feljelentés tárgyátvagy más bűncselekménnyel kapcsolatosinformációt a gépeden, akkor azt a szakértőivizsgálat lezárultával visszaadják. Ha találnakbármilyen bűncselekményhez kapcsolódóadatot, akkor a rendőrség bizonyítékként azeljárás lezárultáig visszatarthatja azt."Akkor most ez azt jelenti hogy az üggyel és semmi egyéb mással kapcsolatosan nem találtak semmit a cuccokon így a nyomozást megszüntetik, azaz ismeretlen tettes ellen lezárják?A szakértő elküldte a véleményét már.És az én kihallgatásom már csak amolyan rutin, kötelező dolog hogy meg legyen a jegyzőkönyv a vallomásomról? Mert a családtagjaimat mind kihallgatták már.

Köszönöm a válaszokat!