Piramisjáték vagy nem piramisjátékforrás főoldal vissza

Asus 2005.04.04. 09:23

Elnézést az url-t,nem tudtam,hogy tilos írni!Ha érdekel emailben keress meg!

Asus 2005.04.04. 09:19

Nem derül ki pontosan,a hozzászólásodból melyikre gondolsz.

Munkanélküli jogászként,sok mindennel próbálkozom és találkoztam a következővel;Nem kell ugyan pénzt befizetned,nem a tagok befizetéseiből,akarnak kifizetni-EZ A CSALI!,hogy úgy hirdetik magukat "itt nem kell fizetned semmiért sem,ingyenes a csatlakozás",ezért sok ember bedől,hiszen a mai világban pénz nélkül senki nem akar mozdulni.TEHÁT "VÉGRE ITT A LEHETÕSÉG",gondolják sokan,sajnos!

Pénzkeresés emailek olvasásával!RÖVIDEN ÖSSZEFOGLALVA SZÉLHÁMOSSÁG AZ EGÉSZ!Hogy miért?A következő miatt;

Gondolkozz!Ahhoz hogy összegyűjtsd a minimum kifizetési határt,önmagad keresetével 7-8 hónap,vagy szervezz be 1000 tagot és összejön akár egy hónap alatta pénzed!CSAKHOGY!Ha keserves munkával,összegyüjtöd a pénztnem fognak ,akkor sem kifizetni!MIÉRT?Ezek a cégek ezért jöttek létre,hogy becsapják és kihasználják a főleg kelet-európaiakat és ázsiaikat!HOGYAN?Ha valaki hirdetni szeretne 1 dollárt kell fizetnie-egoldról-és elküldik az összes tagnak.Na mármost,ha összegyűjtöd az 50 dollárt az 50 lehetőségnek kellene lennie ,hogy mindekinek küldhess levelet,deezért csak 1 lehetőséget kapsz.Ez bizonyítja ,hogy becsapás az egész!

Egy igazi,működő lehetőség mellett azonban nem mehetünk el;Külföldi fórumokon,jól muzsikál a föld legnagyobb csengőhang tartalom-szolgáltatója!Itt is el kell helyezni,be kell építeni a honlapba a logókat!Akkor is kapsz jutalékot,ha valaki amerikából,vagy Dániából tölti le a csengőhangot,vagy logót![Az URL törölve. Sz.K.]

Mivel ez az ág jól,megy ma ,itt talán van lehetőség egy kis pénzhez jutni,kemény munkával 5E/Hó!

Megérne egy jó kis cikket ez a téma szerintem.Üdv!

qisy 2005.04.03. 20:38

Most hallotam egy internetes pénzkeresésről és nem tudom eldönteni róla, hogy legális vagy nem. Valaki tudna nekem segíteni a leírás alapján, hogy nem ütközik-e törvénybe?