Távolmaradásforrás főoldal vissza

Amon 2016.01.12. 21:48

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Sajnos rossz döntéseket hoztam,értelmes ember léttemre.Remélhetőleg Isten segít:)Mégegyszer köszönöm!

folyami géb 2016.01.12. 20:10

Nem, nagy valószínúséggel csak a tárgyalásig. Utána meg nagy valószínűséggel -okirathamisításért - kapsz egy pénzbüntetés vagy egy felfüggesztettet, és te verheted a fejed a falba, hogy soha ne kerültél volna börtönbe, ha nem kezdesz el ravaszkodni.

pappcs 2016.01.12. 20:05

Ha körözést adott ki, akkor csak a lakcímed fogják meghatározni és idézni. Ha elfogatóparancsot, akkor viszont ahol találnak onnan visznek a bíró elé, aki aztán nagy eséllyel elrendeli az előzetes letartóztatást vagy esetleg a tárgyalási őrizetet... nem célszerű csak úgy nem elmenni...

Amon 2016.01.12. 17:24

Jó estét/napot!

Szeretnék egy gyszerű kérdést feltenni.Már majd egy éve nem tartózkodom otthon,családi gondok miatt,és így nem veszem át a leveleket sem.Lényeg hogy ma volt egy tárgyalás,asszem okirathamisitási ügyben amiben tudomásom szerint gyanusított vagyok.De anyagi okok miatt nem tudtam megjelenni.Ismerősöm aki ott volt az irta nkem hogy Ápr 21rehalasztották a tárgyalást távolmaradásom miatt,és a bírónő holnaptól kiadatja ellenem a körözést.Azt szretném megtudni hogy ez mit jelent? Ha "elkapnak" akkor börtönben fogok maradni életem végéig? Vagy ez milyen intervallumra vonatkozik?Előre köszönöm a választ!