Gépkocsi eredetvizsgálóforrás főoldal vissza

Nick Name 2005.03.17. 05:31

Mivel Magyarországon szabad bizonyítási rendszer van, elméletileg bármire lehet hivatkozni, ami az üggyel összefüggésbe hozható.

Egyéb segítséghez viszont nagyon keveset írtál. Pontosan mivel gyanúsítanak (milyen magatartással)?

Bambula 2005.03.16. 10:41

2001-ben a rendőrség nyomzást indított ellenem, mint gépkocsi eredetvizsgáló ellen, amelynek következtében 11 hónapot töltöttem előzetes letartóztatásban, valamint bűnszervezetben elkövetett közokirat hamisítással vádoltak meg.

A problámám a következő lenne:Az országban rengeteg eredetvizsgáló foglalkozott gépkocsi karosszéria valamint motorcserével, és ugyanolyan módszerrel vizsgálták be az autókat mint én. Azonban a rendőrség csak pár bevizsgáló ellen indított eljárást!

Az országban több eredetvizsgáló anyacég van, amelynek keretében - mint alválalkozók - működnek az eredetvizsgáló cégek. Azonban (sajnálatos módon) nem mindegyik anyacég "törődik" az alválalkozóival. Ugyanis mindössze egyetlen anyacég adott ki egy olyan nyilatkozatot, hogy az ő alválalkozói mindent az előírásuknak megfelelően végeztek el. Az ennél az anyacégnél működő alválalkozókkal nem is tudott mit kezdeni a rendőrség, viszont ettől függetlenül a más a anyacéghez tartozó eredetvizsgálókat megvádolta. Pedig mindenki azonos technológiával és módszerrel vizsgálta be, ezeket a gépjárműveket!!!

A kérdésem a következő lenne:A bíróságon lehet-e hivatkozni a más cégek védelmében kiadott nyilatkozatra?Valamint bármilyen más segítséget szívesen veszek.

Válaszukat előre is köszönöm!