Rendőrségforrás főoldal vissza

Pici78 2015.02.22. 00:33

Kelvin kérdéseire válaszaim: Nem. Egyszer sem. Nem tart mert nincs.

chriswb: Ott sepregetek, a magam háza táján. Van mit, csak romokat látok magam körül.

chriswb 2015.02.11. 20:19

Pici 78!Kelvin megfelelő kérdéseket tett fel!

Pici, te is olyan vagy, mint a kocsmatöltelékek "politizáló" "politikusai"!Mind jobban tudja-(5 elemivel), mint az ország egyetemet végzett okosai!Mindenki ostoba, de ők, ŐK, tudnák, mi merre!A kocsmában!

Elinnák két nap alatt az egész országot!De mit tesz az! Kormány, Miniszterelnök, Isten, Haza, Család!Pár kis-, meg nagyfröccs, aztán "jobbak", mint a regnáló kormány!Ugyanez megy az utcasarkokon!A pletykáló vénasszonyok-vénemberek között!Pici! Hány évet ültél már?Söpörgess csak a magad házad táján! Van mit!helloBorzalom!

Kelvin (törölt felhasználó) 2015.02.11. 20:07

Pici78 büntetve korábban voltál-e? Hányszor? Tart még a felfüggesztetted? :)))

Pici78 2015.02.11. 19:26

Demokratikus véleményem szerint a rendőrök úgy hülyék, ahogy vannak. Tisztelet a kivételnek. Tehetsz panaszt ellenük, amivel szerintem adsz egy pofont a szarnak. De azért tedd meg, legalább nyoma marad a zsenialitásuknak. Rám is rámtörték már az ajtót, miután közölték, hogy vonuljak be a lakásomba. Utána meg jöttek, hogy nyissam ki az ajtót, de én akkorra már nagyon besokalltam, és nem nyitottam ki. Ezért törték rám, és még a végén én leszek a garázda... nonszensz. Szabály szerint könyörögni kellett a rendőröknek, hogy várjanak 5 percet, amíg a párom hazaér, mert a cigánybűnöző szomszdaim két perc alatt fogják kipakolni a lakást, ha nem várják meg a páromat. És előállítottak. Azért, mert eleget tettem az intézkedő rendőr azon kérésének, hogy vonuljak vissza a lakásomba....Rendőrség legutóbbi húzása velem szemben: tegnap feljelentést szerettem volna tenni, de Mészáros Csaba r.alezredes közölte velem, hogy nem tehetek. Meg hogy takarodjak. Budapest, XX kerület, Török Flóris utca.

Ebben az országban azt csinálnak a nem jogtudós állampolgárokkal ezek a semmirekellők, amit akarnak... És persze, mindig igazuk van, bármilyen hazugságot írnak is le, az már közokiratnak számít. Rendőrök hitvallása: rossz rendőri intézkedés nincs, csak rosszul megírt jelentés.

RENDőrség??? "Óh, én nem így képzeltem el a rendet ... hogy könnyebben tenghet, aki alattomos."

Kata_25 2015.02.11. 15:50

Köszönöm!

Véleményem 2015.02.11. 13:22

Amennyiben így volt, hibáztak a rendőrök. Tehet panaszt az intézkedéssel szemben.

Kata_25 2015.02.10. 07:30

Kedves Szakértők!

3 hete a rendőrök egy ismerősömre - a főnökének a bejelentése alapján (nem jelent meg napok óta dolgozni) - rátörték az ajtót. (Kihűlve találták meg; azóta kórház, lélegeztető gép,..stb)

A rendőrök a mentő kihívása után a feltört ajtót nyitva hagyták, annak ellenére, hogy az ismerősömnek nem voltak értesíthető hozzátartozói. Egy olyan környéken, ahol gyakori a betörés és a lopás.

Az ingatlanból azóta több tárgy is eltűnt. Köztük például az én (átmenetileg kölcsön adott) kocsim kulcsa is.

Szabályosan jártak el a rendőrök? Vagy tehetek feljelentést - a rendőrségen - ellenük?