Közúti baleset ittas és gyógysz.bef.forrás főoldal vissza

Kitti0313 2015.01.07. 20:49

Értem,köszönöm!

Véleményem 2015.01.07. 19:21

Kitti0313

Kaptál már egy választ!Az oszlopok rongálódása és abban a kár keletkezése majd megállapításra kerül esetleg a szakértő vagy a szolgáltató által akié az oszlop. A fa az passz...A károkról és értékekről majd az eljárás során felvilágosítanak.Lehet módosítani a vallomást. A méltányosság és egyéb kérdésekre innét pontos választ nem kapsz. Túl tág ez a dolog. Ha jogi képviselőre nincs pénz akkor rendelnek ki egyet, nem kell fizetni, de kár aggódni, a törvény adta lehetőségekről meg fogod kapni a tájékoztatást. További kérdéseidet az ügy előadójának tedd fel, a legtöbbet az tud segíteni.

Kitti0313 2015.01.07. 14:15

Valaki?Hozzáértő?Esetleg valami konkrétumot? Nem akarok én halasztgatni meg hazudozni,vállalom amit tettem ha nem is önmagam voltam.....de sajnos nem tehetem meg hogy ügyvédet fogadjak,viszont szeretnék tisztán látni.

Kitti0313 2015.01.07. 09:49

Köszönöm a választ!Anyagi kár csak a "saját" járműben keletkezett,a beton oszlopoknak nem lett sérülése.A vezetés nem számít ezek után nem is szeretnék vezetni,csak az anyagi része aggaszt mivel 6órás minimálbéres vagyok,és az autót is fizetnem kell :S

pohicop 2015.01.07. 09:30

Anyagi kár biztosan keletkezett a villanyoszlopokban, tehát kárt okoztál. A befolyásoltság az grátisz. Gondolom, ha mindent elismersz akkor méltányolják a dolgot és kisebb büntetést kapsz. Ha hárítasz, hülyének nézel mindenkit és húzod az időt, akkor valószínűleg vastagabban fog majd a ceruza. Valószínűleg pénzbírságot kapsz nem is keveset + az okozott kárt meg kell térítened és a vezetéstől is eltiltanak egy időre.

Kitti0313 2015.01.07. 07:38

Üdvözlök mindenkit!

Sok kérdésem lenne,próbálom összeszedetten feltenni ezeket és leírni az esetet.Az előzményekről annyit hogy ebben az évben két közeli hozzátartozómat vesztettem el....pszichiátriai kezelés alatt álok,a testvéremet dec.3án temettük(öngyilkos lett).10én lett volna a születésnapja,én akkor már éreztem hogy baj van és bementem az orvosomhoz ahonnan 2óra várakozás után elküldtek hogy nem férek bele a rendelésbe.11én munka után megittam két felest a rendszeres gyógyszereim mellett....2hét alatt 7kgot fogytam,így enni nem igazán ettem.Hazaérve nem jöttem fel hanem egyszerűen nem tudom milyen okból ,de beültem a kocsiba és kimentem oda ahol a testvérem ellett temetve,de mivel késő volt és zárva volt a temető elindultam vissza.Ekkor következett be a baj egy enyhe kanyarban érintőlegesen nekimentem egy villanyoszlopnak ahonnan már csak arra emlékszem hogy szorítom a kormányt és betámasztottam a lábaimmal,ami valószínüleg a gázon volt.A leállósáv saras volt ott megcsúsztam keresztbe fordultam majd a belsősáv ismét száraz felületén tapadást ért a gumi és felvágódtam a patkán kivittem egy fát és egy villanyoszlop fogott meg.Sokkos állapotban voltam nem tudom volte eszméletvesztésem,azt tudom hogy a szondát 3szorra sem sikerült megfújnom mert levegőt is alig kaptam.Bevittek a sürgőségire közben felvették a vallomásom,én mindent elvállaltam.Vizeletet nem vettek,de vért igen.Személyi sérülés és másnak károkozás nem történt.És útólag kiderült,amikor az elöző hozzátartozom ügyét intéztem lejárt az orvosim :( A kérdéseim 1:Holnap megyek az előadóhoz,módosíthatom-e a vallomásom ha nem tényszerű ami benne áll.2.Mivel büncselekmény mindenképp bíróságra kerül-e a dolog?3.Nem volt még semmilyen rendörségi eljárás ellenem,mennyire számíthatok a bíróság részéről méltányosságra?Borzalmasan érzem magam a történtek miatt,nem tudom mi volt ez a bekattanás.....csak annak örülök hogy senkinek nem okoztam se testi se anyagi kárt.Köszönöm előre is a segítséget!