ez minek minősül - segítséget kérekforrás főoldal vissza

erdeklodour 2014.05.26. 15:30

Köszönöm szépen a segítséget, írtam email-t önnek.

Agent Cooper 2014.05.26. 14:55

Kedves erdeklodour!

A szellemet könnyebb kiengedni a palackból, mint visszaterelni...„Ha elmondaná az igazat a rendőrségen, hogy tudott az aláírásról és beleegyezett telefonon előtte, az segítene az ügyben?” Ha a feljelentésében ugyanilyen tartalmú nyilatkozatot tett, akkor ezzel nem lesz gond. Viszont ha nem, akkor felmerülhet a hatóság félrevezetése (rosszabb esetben a hamis vád) gyanúja!Azt tanácsolom Önnek, hogy kérjenek személyes konzultációt, mivel ilyen problémákat interneten keresztül nem feltétlenül lehet megoldani.

Üdvözlettel: Agent Cooper

erdeklodour 2014.05.26. 11:26

Kedves Agent Cooper!

Köszönöm a válaszát.Közben a feleségemmel "békét" kötöttünk a gyerekek érdekében.Ugye ha jól tudom, visszavonni ezt már nem lehet.Ha elmondaná az igazat a rendőrségen, hogy tudott az aláírásról és beleegyezett telefonon előtte, az segítene az ügyben?Én jóhiszeműségből írtam alá, nem gondoltam hogy ebből valaha gondom lehet megmondom őszintén, előtte egyeztettem vele telefonon.Ha valami miatt ő mégis keresztbe tesz nekem, akkor mire számíthatok?

Köszönöm előre is!

Agent Cooper 2014.05.26. 11:18

Kedves erdeklodour!

Ha megromlott a viszonyuk, akkor kedves neje valószínűleg úgy tette meg a feljelentését, hogy Ön azért hamisította alá a nevét, hogy jogosulatlan előnyhöz jusson. Ebben az esetben csalás és hamis magánokirat felhasználása miatt fognak Önnel szemben eljárni.

Üdvözlettel: Agent Cooper

erdeklodour 2014.05.24. 23:45

Kedves Mindenki,

segítségeteket szeretném kérni az alábbiban:

A feleségem kórházi kezelés alatt állt, és helyette aláírtam (az ő nevében) a családi adókedvezmény igénylőlapját, mert SOS kellett intézni a munkahelyemen.Közben megromlott a viszonyunk, és feljelentést tett emiatt.Ez minek minősül, és mire számíthatok szerintetek?

Köszönöm előre is.