Más orszagbeli drogok a szervezetben valo jelenleteforrás főoldal vissza

Kovács_Béla_Sándor 2014.04.10. 07:23

A múlt hónapban láttam egy füves ügyet: megszüntette a rendőrség a nyomozást, mert "nem volt megállapítható, hogy a gyanúsított szándékosan fogyasztott kábítószert". Értsd, nem volt rá bizonyíték, hogy tudta, hogy marihuanát szív.

Agent Cooper 2014.04.09. 23:12

Kedves bolyki!

Ez csupán egy elméleti lehetőség, ismervén a magyar valóságot, sok mindentől nem kell tartania...

Üdvözlettel: Agent Cooper

bolyki 2014.04.08. 17:29

Tehát akkor ugyanugy szembesul az ember azzal hogy elvonora kuldik? Es ha az illetonek el KELL hagynia az orszagot egy heten belul? Eleg rossz viccnek hangzik igy.

ObudaFan 2014.04.08. 15:10

A magyar állampolgárra a magyar Btk. akkor is vonatkozik, ha nem él Magyarországon. De azért ilyen ügyben a letartóztatás az talán nem gyakorlat.

bolyki 2014.04.08. 13:00

Udv,

Meg sosem kertem jogu tanacsot vagy segitseget.

Tomoren leirom a kerdest.:

Mi tortenik ha egy mas orszagban valaki marijuanat fogyaszt, es mivel ha ő regularis fogyaszto, ergo honapok ota fogyasztja az vérében es vizeleteben is kimutathato meg hetek eltenlte utan is.

Ha ez a szemely magyarorszag teruletere megy, mint magyar allampolgar de mar tobb eve kinnt el, es az otthon levo rendor megallitja, vizelet teszteli es megtqlaljak a drog nyomát. Mivel nincs a szemelynel de a vereben van ami masik orszagbol szarmazik, letartoztasaban reszesulhet? Mi az ami ennek a kimeletele lehet?