hamis tanúzásforrás főoldal vissza

Agent Cooper 2014.03.24. 13:24

Kedves evamama1!

Ön egyoldalúan értékeli az eseményeket, nem vagyok meggyőződve arról, hogy bármilyen bűncselekmény is történt. Viszont az eljárási szabályok abban az esetben is mindenkire vonatkoznak, ha nem is ért egyet vele.Szerintem ennek a problémának a megoldása nem büntető jogi eszközökkel lehetséges.

Üdvözlettel: Agent Cooper

evamama1 2014.03.23. 17:59

Kedves Agent Cooper!Amit ki tudtam hámozni a bírósági papírból azért mert az Ő házánál történt annak ellenére,hogy az ex nem is lakik itt.Igazságtalanak tartom mert nem vette alapul a bíróság,hogy 3 kiskorú is végig hallgatta az egészet.Vagy a magyar jogrendszerben mindent meglehet tenni? Nem is magam miatt vagyok dühös de a legkisebb lányom retteg ettől a nőtől és mivel a párom és az ex gyerekét itt helyezték el így havonta el kell tűrnünk az ex cirkuszait? És Én miért nem kaphatok jegyzőkönyvet,még másolatot sem? Csak be tekinthetek az iratokba.Az íratok csatoltam bizonyítékot,hogy az ex és a pasija hazudnak de sajnos azt se vették figyelembe.Hát milyen országba élünk? Elkeserítő!

Agent Cooper 2014.03.20. 13:43

Kedves evamama1!

Mondjuk nem ártana tudnunk, hogy milyen indokkal szüntették meg a nyomozást, még az is lehet, hogy bűncselekmény hiánya miatt. Egyébként garázdaság esetén Ön valóban nem élhet jogorvoslattal, mert a feljelentő nem élhet panasszal a feljelentés elutasítása miatt, ha a bűncselekménynek nem sértettje, és a garázdaságnak nincs sértettje.Szerintem legcélszerűbb belenyugodni a döntésbe, nem látom az esélyét, hogy hamis tanúzás miatt felelősségre vonás történjen.

Üdvözlettel: Agent Cooper

evamama1 2014.03.19. 17:56

Sziasztok!Röviden az ügy! Az élettársam exét feljelentettem garázdaságért,mivel a kiskorú gyerekeim előtt félelem keltően viselkedett üvöltözött tanúk előtt.Az iratokba bele tekintve döbbenten olvasta hogy mind az ex és élettársa hamisan tanúzott.Ma döbbenten olvastam hogy a bíró nő szerint nem történt semmi és hiába mellékeltem írásos bizonyítékot arról,hogy hazudnak nem érdekelte a bíróságot.Mi ért van az,hogy nem felebezhetek a döntés ellen? Hol élhetek ez ellen jogorvoslattal? Hamis tanúzás esetén hová mehetek? Rendőrségi jegyzőkönyve van benne. Tudd valaki segíteni? Köszi a segítséget