Baráti "bosszú" feljelentésforrás főoldal vissza

Agent Cooper 2013.05.31. 14:25

ObudaFan,

miért célszerű az első kihallgatásra védővel menni, ha nem ismeri el a bcs elkövetését? Mondjuk én mindig örültem, ha ügyvéddel érkezett a gyanúsított, mert akkor már tudtam, hogy jó helyen tapogatózom...

Üdv: A. Cooper

ObudaFan 2013.05.30. 14:55

Hogy pontosan milyen büntetést kaphat, ha nem sikerül tisztázni, ahhoz tudni kellene, hogy mivel is gyanúsítják. Ez az első kihallgatáson ki fog derülni, mert a nyomozó hatóság közli, hogy mi a gyanú. Természetesen célszerű már az első kihallgatásra védővel menni.Ha hamis állítást tett a feljelentésben, hamis vádért lehet majd feljelenteni, nem rágalmazásért. De csak ennek az eljárásnak a jogerős befejezése után.

Anita75 2013.05.29. 13:31

Tisztelt Ügyvédek!

A gondom a következő...párom a barátjának sokat segített megcsinálni a számítógépét kb. 15 éven keresztül, tanuk a szülők, a barátok...A két gép össze volt kötve, és online csinálta a párom a barátja által kért segítségeket. Természetesen a két gép úgy volt összekötve, hogy a barátja megadta a kódokat.Míg tartott a barátság, semmi gondja nem volt a barátjának. Tavaly nem tudott a rendelkezésére állni, és ezen összevesztek. A kapcsolat megszakadt. Azt hittük, hogy talált mást aki csinálja a gépét, nem is beszéltünk nagyon róla.3 hete megjelent a rendőrség...lefoglalták a gépeket...a párom ma kapta meg a papírt, hogy kihallgatásra hívják, bűncselekmény miatt. A barátja feljelentette (bár ismeretlen tettes ellen tette).A lényeg, hogy fellépett a barátja egy oldalra, ahova nem tudott belépni. Innen indult az egész kavalkád...Párom ajánlotta neki ezt az oldalt, mi haszna lett volna, a barátjának a jelszavával felmenni, ha a páromnak is volt tagsága...?

Előre is köszönöm a válaszukat.Üdv.Anita