nyomozónő szemtelen viselkedéseforrás főoldal vissza

Poruljárt_Attila 2012.09.30. 22:13

jaja :)sokan nagyon naivak, de azt nézem, hogy elvileg a jogban tevékenykedők is nagyon sok esetben ...

Gabicsek 2012.09.30. 13:16

„Miért kérdezett tőle olyan dolgot, hogy fájlaltam e a kezem és a fejsérüléseimről miért nem kérdezte?”

Erre nem tudom a választ, de a szembesítés végén egymáshoz kérdések intézhetők. Tehát ha valamit nem kérdeztek meg, azt te megtehetted volna.

ius latratus 2012.09.28. 08:06

Péntek van, délután jönnek a haverok, jó a kedvem. Most, hogy ezeket itt elolvastam, még jobb.Ilyet...

k. peter 2012.09.27. 20:22

Köszönöm , ezt tudom, de csinálta a pasi a fesztivált, hogy fél tőlem és milyen rossz neki most, hogy tudom hol lakik.Miért kérdezett tőle olyan dolgot, hogy fájlaltam e a kezem és a fejsérüléseimről miért nem kérdezte?

Gabicsek 2012.09.26. 21:31

A címét a sértett az iratismertetéskor megtudhatja a gyanúsítottnak. Az ott van a jegyzőkönyvön, a gyanúsított ugyanis nem kérheti adatainak zárt kezelését.

k. peter 2012.09.26. 18:02

Az a helyzet, az elkövető már ott közölte, hogy ugye a címét nem fogom megtudni?Mert fél tőlünk... Egy nagy darab nem szoliban barnult fiatalember, aki nő létére ripityára vert. És még szerencsésen estem, hogy nem vittem ki fejjel a kirakatot, mert nagyobb baj is lehetett volna.Arra hivatkozik, hogy meg kellett tennie ezt a lépést, mert megijedt a férjemtől és így végszükség esetén alkalmazta a 3. személy bántalmazását.Gondolom attól fél, ha kibulizza ezt az ismerős rendőröktől, véletlenül ugyanez a brutális verés lejátszódik vele is.Szerintem, ha ilyen az igazságszolgáltatás még jogos is lenne.Az a baj az ilyen " verőember" ezen felbátorodik, ha megússza és legközelebb brutálisabban fellép.

Poruljárt_Attila 2012.09.26. 07:04

Figyelj, ez az ország ilyen ... Itt egész iratanyagok tűnnek el, ha valakinek az érdeke úgy kívánja .. ennyi.Nem tudsz mit kezdeni sajnos. Az egész Be is úgy lett kitalálva, hogy panasszal se tudsz hova fordulni, másrészt nem mintha annyira érdekelné őket a Be. Sztem a Be egyik legnagyobb vicce, hogy ugyan annak nyújtod be a panaszodat, aki ellen pont kifogásod van :)) Agyrém! Szted hány %-ban adnak helyt a panasznak? Találós kérdés .... sztem nem haladja meg az 1%-ot.

k. peter 2012.09.26. 01:31

Jó, de mit lehet csinálni, amikor az arcomba nevettek a szakértői véleményem megsemmisítésekor is, mert közöltem az orvosszakértővel, ne merjen marhaságot írni, mert értek hozzá. Erre megsemmisült az első szakértő véleménye.A nyomozónőnek végig cinikus volt a hozzáállása és jól leégetett a gyanusított előtt, a beszédstílusával, meg cinikus megjegyzéseivel.Mindenesetre, ha nem büntetik meg az embert, már megvan a következő lépésem, mert ha ő megtehette velem következmények nélkül....Sajnos ide fajult a világ.

Dr.Attika 2012.09.24. 08:05

Akkor még nem zárult le a nyomozás. Az utolsó mozzanat az iratismertetés. Nyugodtan tegye meg az előbb javasolt panaszt.

k. peter 2012.09.23. 23:18

Már lezárul a nyomozás, sajna a szembesítés volt az utolsó mozzanat.

köszönöm

kovacs_dora 2012.09.23. 21:22

Szerintem élj hatóság eljáró tagja elleni kizárási indítvánnyal. Írd le a panaszodat, és kérd, hogy zárják ki a nyomozásból. Nekem volt egy ügyem, ahol hamist tartalommal feljelentett egy férfi és én voltam a vádlott. A szembesítésen pedig már a sértett meg a nyomozó tegeződtek egymással. Borzasztó, ami a rendőrségen megy, de tudjuk, hogy mindenki rendőrnek születik, csak van aki tovább tanul. :)

Véleményem 2012.09.23. 18:50

Lehet panasszal élni...

k. peter 2012.09.23. 17:28

Sértetti tanú vagyok egy ügyben, ahol kihallgatott egy nyomozónő.A kihallgatás alatt is, amikor tényeket közöltem: Pl. a kiérkező rendőrség munkájáról, cinikus megjegyzéseket tett.Az orvosszakértői véleményem " eltűnt" két ügyvéd úr nyomására-ismerősök hívtak be újabb szakértői vizsgálatra. 4 hónapig nem is tudtam semmit a szakértői véleményről. Ezt szóvá tettem.Ekkor behívtak szembesítésre, ideges voltam, mivel terhes vagyok és nem úgy működik az agyam, mint ha teljesen normális lennék. Zaklatott voltam.A gyanusított előtt cinikus megjegyzéseket tett, megemelte a hangját velem szemben. Mindenesetre szembesítésen gyanusított még nem szórakozott ilyen jót. Együtt nevettek cinikusan rajtam és amikor kikértem valamit, a kiabálást, akkor ezt mondta Stimpf eszter, hogy maga csak ebből ért.Szörnyen megaláztak, utána sírva jöttem ki.Mit lehet ilyen esetben tenni?