Fogvatartás, bántalmazás, lopásforrás főoldal vissza

Gabicsek 2012.09.05. 22:42

Marad ismét a rendőrség.

sanya72 2012.09.05. 18:56

Páromat fogva tartják szülei. Direkt ezért csináltattak vasrácsot tavaly az ajtókra, ablakokra.Telefonját, pénzét elveszik. Felvette a GYES.-t, és elvették tőle, telefonját összetörték nehogy beszélni tudjunk.

Persze a két unokájuk velem van, akiket még nem látogattak meg 3 év alatt.

Rendszeresen bántalmazzák, sokszor látható nyomokat hagyva arcán, testén. Sajnos látleletet nem tud vetetni, mert már 2 hónapja nem engedik ki a lakásból.Tavaly is ugyanezt már megcsinálták egyszer, akkor komoly rendőrségi ügy lett belőle.

Sajnos párom anyja a rendőrségen dolgozott, így még mindig rendszeresen bejár a Teve utcába a barátaihoz. Apja a Parlamentbe fizikai munkás, sok jó barát segített hogy eltusolják az ügyet neki.

Így a rendőrséghez nem fordulhatok. Egyrészt családi ügy, oldjam meg magam. nyissam ki a vasrácsot ahogy akarom( Majd ha a párom bemegy, tehet feljelentést.Másrészt a rendőrségen van pár barát, akik segítenek ebben abban.

Hiába kerestem idén a BRFK.-t, ORFK.-t, a VIII. kerületi rendőrséget, és az ott dolgozó egyik vezető beosztású embert is. Semmi.

Persze most tán fel vagyok jelentve zaklatásért, mert a gyerekeknek kellene pár papír az óvodába, ami az anyjánál van. (TAJ, Lakcímkártya)

Na, ebben az esetben mit lehet tenni? Kihez lehetne még fordulni?