ez zsarolás?forrás főoldal vissza

wers 2012.04.21. 11:30

Na ez az az újság, amit én nem szoktam olvasni... maradi vagyok, és nem érdekelnek a "celebek"

Egyjogász 2012.04.21. 11:18

Egy példa a sajtó módszereire:

A kiemelt cím: "Fiatal fiút csókolt Bochkor kedvese"Mit hisz az ember? Hogy a Bochkor felesége félrekavar egy nála sokkal fiatalabb fiúval.

Mi derül ki ténylegesen a cikkből?Bochkor az egyik kertv műsorában megengedte Várkonyi Andreának, hogy adjon egy puszit Burgess Benjinek. (Aki egyébként nem tudom ki a tököm, nekem a Benji kutyanévként rémlik.)

wers 2012.04.21. 10:53

KBS :)) a második dolog, ami mosolyt váltott ki... ma szombat munkanapon (az első, hogy süt a nap, pedig a hírek szerint esik)

Kovács_Béla_Sándor 2012.04.21. 10:47

A MINISZTERELNÖK ELISMERTE HOGY KORÁBBAN VERTE A FELESÉGÉT

Sherlock 2012.04.21. 10:45

„Ezt pl. ha megveszek sem értem, hogy az IMF-et mit érdekli, hogy a bankelnök mire tesz esküt, illetve ha érdekli is, ennek mi köze ahhoz, hogy vissza tudjuk-e fizetni gazdaságilag a hitelt?”

Kedvenc (ez most nem irónia, tényleg imádom) kerjog tanárom fakadt ki magából, hogy "miért, mire tegyen esküt? A németre?!(alkotmányra)"

Kovács_Béla_Sándor 2012.04.21. 10:44

„EU csatlakozási tárgyalásokon napokig mérlegelték, megengedik-e, hogy nálunk lehessen-e görbe az uborka.”Ez urban legend, bár nem minden alap nélküli. V.ö.: "Nem Moszkvában..."

Ami a sajtó címadási gyakorlatát illeti arra is van egy hasonló legenda.A pápa az USA-ba látogat. Amikor megérkezik a repülőtéren rengeteg riporter, az egyik odakiabálja:

Az újságban a tudósítás a következő szalagcímmel jelenik meg: A PÁPA ELSŐ KÉRDÉSE AMERIKÁBAN: VANNAK-E NEW YORKBAN KURVÁK.

wers 2012.04.21. 10:34

Ja és igen, ez belefér a zsalolás cím alá

wers 2012.04.21. 10:34

Az én kedvencem még mindíg (ezt nehér überelni hülyeségben), hogy EU csatlakozási tárgyalásokon napokig mérlegelték, megengedik-e, hogy nálunk lehessen-e görbe az uborka.Én a jó kis koviubimból pedig nem engedek :) Az ükanyámnyak jó volt, én is imádom.

Kovács_Béla_Sándor 2012.04.21. 10:21

„hogy a bankelnök mire tesz esküt, illetve ha érdekli is, ennek mi köze ahhoz, hogy vissza tudjuk-e fizetni gazdaságilag a hitelt?”

Gazdálkodás, Horatio, gazdálkodás!Torról maradt hidegsültből kiálltA nászi asztal.

Egyjogász 2012.04.21. 09:59

Egyébként most látom, hogy nem is voltam off, tényleg, EZ zsarolás?

Egyjogász 2012.04.21. 09:57

Szerintem most az van, hogy valakiknek "minél rosszabb a magyaroknak, annál jobb", ezért megy ez a permanens sajtóhadjárat is. Nagy valószínűséggel ez a kormány akkor sem fog IMF hitelt kapni, ha a Viktor az egész kormányával kimegy és csontig benyal az egész IMF-nek.

Aztán ha majd olyan nagy lesz a gazdasági nyomás, hogy a kormánynak menni kell, és jön helyettük egy "megmentő", ő gondokodás nélkül 2 perc alatt meg fogja kapni az IMF hitelt.

Nem tudom (illetve már nem emlékszem), hogy amikor a Gyurcsi vette fel az IMF hitelt, akkor is voltak olyan feltételek, hogy a "Tehenek mesterséges megtermékenyítéséről szóló törvény" 24. § (3) bekezdésében előbb javítsátok ki a vesszőhibát, meg hogy a mesterséges megtermékenyítő mire tegyen esküt, mielőtt nekifog a műveletnek ??:))

Ezt pl. ha megveszek sem értem, hogy az IMF-et mit érdekli, hogy a bankelnök mire tesz esküt, illetve ha érdekli is, ennek mi köze ahhoz, hogy vissza tudjuk-e fizetni gazdaságilag a hitelt?

Kovács_Béla_Sándor 2012.04.21. 08:58

A cím külön sunyi. "New York Times". Hát, persze, az; csak éppen az online változat egyik blogjában egy vendégszerző. Mintha a Mandiren Borókai írását közölnék Szlovákiáról, és azt úgy tálalnák Pozsonyban, hogy "a legnépszerűbb magyar hírportál szerint".

wers 2012.04.21. 08:49

Ez már tényleg nem vicc, amik a külföldi újságokban meg bírnak jelenni. Nemrég voltam sógoréknál tárgyalni, és csak ámultunk-bámultunk mik történnek itt velünk - szerintük - és mi még csak nem is tutudnk róla. Milyen jó, hogy ők ilyen jólértesültek.Ennél már csak az a szebb, ha mindezt a magyar sajtó átveszi, és hírként közli.Méghogy nincs sajtószabadság.

Kovács_Béla_Sándor 2012.04.20. 15:15

Hangulatkeltés. Írtam is Szilynek, tőle nem ehhez vagyok szokva. Nem szép dolog egy külföldi cikket az állításai ellenőrzése nélkül, kritikátlanul átvenni. Az ázsiai nevű ámerikai úr bizonyára olyan szinten perfekt magyar, hogy a nem éppen köznyelvi szöveget képező törvényeket gond nélkül értelmezi, beleértve a nagyszámú utalószabály által felhívott többi jogszabályt is.

Röviden: kíváncsi lennék, ki a néger.

véső (törölt felhasználó) 2012.04.20. 15:02

lehet ,hogy ez nem is vicc...http://index.hu/…_york_times/

wers 2012.04.20. 14:49

„A TEK most indult el bepoloskázni valamennyiünk hálószobáját/nappaliját/kerti vécéjét.”

Azt hittem, már megtették

wers 2012.04.20. 14:47

:) momentán nincs rá szükségem, de alkalmasint hozzád fordulok.Egyébként saját "testőröm" van, párom oly kétajtós szekrényhátú 2 m-es fazon, vele nem szoktak kötözködni

lewho 2012.04.20. 14:44

A TEK most indult el bepoloskázni valamennyiünk hálószobáját/nappaliját/kerti vécéjét.

Kovács_Béla_Sándor 2012.04.20. 14:39

Tutti. Akarsz neveket? :)

wers 2012.04.20. 14:13

Kedves KBS, szerintem a mi szeretett kis városkánkban is lehetne nagyon gyorsan találni belőlük egypárat, nem kell keletre vándorolni ezért

Kovács_Béla_Sándor 2012.04.20. 14:01

Azért mondott keletet, mert ebben a sajátos szolgáltatási ágban azért egyelőre még az ukrán szakemberek képviselik az élenjáró minőséget.

Egyjogász 2012.04.20. 13:57

"(halkan jegyzem meg, hogy ismereteim szerint az ország keleti határaihoz közel fekvő nagyvárosokban egy ilyen ajánlatot könnyen -khmmm fogalmazzunk úgy, hogy - "nem jogi műveletek" követnének)"

Konkrétan arra gondolsz, hogy felfogadnak néhány roma polgártársat, akik addig verik a követelődző honpolgárt amíg mozog? :)))) (Na mondjuk ez sem jogszerű, ha már Jogi Fórumon vagyunk.)

De miért gondolod, hogy pont Debrecenben (??) vagy Nyíregyházán (??) (mint keleti határainkhoz közel fekvő nagyvárosban) van ez így??

wers 2012.04.20. 13:09

nem kell olyan nagyon keletre menni. 30 milláért nyugaton is elvennék az illető kedvét

lewho 2012.04.20. 13:00

(halkan jegyzem meg, hogy ismereteim szerint az ország keleti határaihoz közel fekvő nagyvárosokban egy ilyen ajánlatot könnyen -khmmm fogalmazzunk úgy, hogy - "nem jogi műveletek" követnének)

Whitewolves 2012.04.20. 12:36

"Nem működne ez a dolog akkor sem, ha igaz lenne. Egy ilyen ajánlatot egyetlen komoly ember sem venne fontolóra, részben azért mert ilyenekkel mint te nem egyezkedne, és nem bízna a titoktartásodban sem, részben mert saját maga is bűncselekményt követne el, ha elfogadná. A jellemtelen embereknek kijáró lekicsinylő, gúnyos mosollyal kísértetne ki, vagy esetleg látszólag elfogadná, aztán meg feljelentene. Kb az lenne a sorsod, hogy a pénz átadáskor lefognának, aztán megindulna ellened egy eljárás aktív gazdasági vesztegetés gyanújával, ez ugyanis annak minősül."

Kicsit elfogult vagy. Kezdjük ott, hogy el sem hiszed az egészet. És folytassuk azzal, hogy idegroncsoló méreggel szennyezi a gyár a levegőt. Szerintem van oka félni a balhétól még ha a pénz részétől el is tekintünk. Mindenesetre túlságosan gyenge lábakon áll az életem ahhoz, hogy ilyen ügyeknek időt szakítsak, ezért átadtam az egészet a környezetvédelmiseknek én pedig végleg kiszállok. Talán így hamarabb el tudok innen költözni, mint, hogy ezzel megy el az energiám.

Viszont kikérem magamnak nem vagyok jellemtelen, szerintem igenis komoly lépéseket tettem meg eddig is az üggyel kapcsolatban.


Kovács_Béla_Sándor 2012.04.20. 10:35

Ott a pont. Akkor ezt megbeszéltük.

guba" 2012.04.20. 09:44

Nem működne ez a dolog akkor sem, ha igaz lenne. Egy ilyen ajánlatot egyetlen komoly ember sem venne fontolóra, részben azért mert ilyenekkel mint te nem egyezkedne, és nem bízna a titoktartásodban sem, részben mert saját maga is bűncselekményt követne el, ha elfogadná. A jellemtelen embereknek kijáró lekicsinylő, gúnyos mosollyal kísértetne ki, vagy esetleg látszólag elfogadná, aztán meg feljelentene. Kb az lenne a sorsod, hogy a pénz átadáskor lefognának, aztán megindulna ellened egy eljárás aktív gazdasági vesztegetés gyanújával, ez ugyanis annak minősül.

Whitewolves 2012.04.19. 23:46

vagy csak össze vagyok zavarodva.

Egy ilyen műveletet nem lehet csökönyösen, szemellenzővel végrehajtani.

Minden apróságot ami befolyásolhatja az ügyet és a kimenetelét figyelembe kell vennem és be kell építenem a dologba. Egyenlőre az adatgyűjtésnél tartok. Ez az első és legfontosabb lépés.

Véleményem 2012.04.19. 19:56

Itt a fórumon nem igazán tolonganak a jogászok hogy melléd álljanak segítsenek tanácsot adjanak. Talán azért mert az elképzeléseid nem helyt állóak és a módszered sem. Ezt a 30 milliós zsarolást felejtsd el. Ha annyi kapcsolatod van akkor már rég léphettél volna nem itt a fórumon írnál.A katonák nem szoktak csak úgy gyárakba bemászkálni. Szerintem ez neked sem sikerül majd meggyőzni őket.(kapcsolat ide vagy oda)

Ha tényleg úgy véled hogy komoly a szennyezés, akkor tedd meg a jogi lépéseket, vagy feljelentést. Vagy ott van a média.

Tolvajtól lopni az bűn! Akárkitől lopsz az bűn. Nem vagy te Robin Hood, ez nem az a korszak.

Ha peren kívül megegyezel utána meg perre viszed akkor megszegsz néhány szabályt... ugye ezt te sem gondoltad komolyan?!

Kovács_Béla_Sándorhoz hasonlóan én is úgy gondolom hogy csak szórakozol mert képtelen dolgokat írsz és akarsz...

Whitewolves 2012.04.19. 19:24

Kezd egy kicsit komolytalan lenni a téma. Pedig sajnos komoly.

Whitewolves 2012.04.19. 19:10

Mondok egy példát. A helyi önkormányzat engedélyt ad arra, hogy idegmérget bocsájtsak ki a levegőbe. Papírom van rá, a telek az enyém, az idegméreg az eus szabványoknak megfelelő dózisban kerül a levegőbe.

Nem szólhat bele senki? Azt csinálnak amit akarnak?Én úgy tudom de. Ha a lakosságot zavarja, esetleg feszélyezi, vagy valóban veszélyes és nem olyan koncentrációban éri a lakóterületeket ahogy azt tervezik (adott szélirány esetén pl majdnem olyan tömören ér egyes sugarakat az épületek között, mint ahogy az a kéményből kijön) senki nem léphet közbe?

Szerintem de.

De nem én vagyok a jogász...Én annyit megtettem, hogy anno szóltam a katasztrófavédelemnek és a rendőrségnek is, azóta is zaklatják az üzemet, de az üzem TAGAD. úgy célirányosan elutasítják azt a TÉNYT, hogy az oldószer szaga érezhető a lakóépületeknél is. Szerintük nem érezhető, ők maguk sem érzik, sőt, ők nem bocsájtanak ki semmit. Ezt a környezetvédelmi felelős beosztott mondta nekem négyszermközt, annyira szemfüles nem voltam, hogy rejtett kamerával vegyem fel a beszélgetésünket.

Szóval szerintetek ez nem botrány? Az ügy egyenértékű azzal, hogy a szomszéd józsi bácsinak túl alacsonyan van a kéménye?

Vagy mégis mi a geci? már bocs.

Egy rohadt idegen gyár leszarva mindent mérgezi a budapesti magyar lakosságot és egyben össze vissza hazudozik és tagad mindent.. le kéne állítani azonnal.

Whitewolves 2012.04.19. 19:05

Véleményem, igazad van. De tolvajtól lopni az bűn?Mi van ha nem zsarolom meg őket, de peren kívül megegyezünk, de utána mégis perre viszem a dolgot? Ez miért lenne baj?

A honvédségi dolgot meg úgy értettem, hogy szükség esetén pár mezei rendőr helyett pár katona nézi át a gyárat, és ha kell, teljesen normális módon egyszerűen megtiltják az ottani tevékenységet, ehhez persze tényleg az kell, hogy kiderüljön, hogy itt ontják budapestre a toluolt.

Most nem azért, de SENKI nem találta durvának amit leírtam?

havi 1 tonna ebből a cuccból? És ezt megtehetik? Egy külföldi gyár? Szerintem jócskán nemzetbiztonsági ügy, mert a bürökráciát le lehet fizetni, ki lehet játsszani.

És nem, nem szórakozok.

Kovács_Béla_Sándor 2012.04.19. 18:07

Fake. Szórakozik velünk.

Egyjogász 2012.04.19. 14:59

"Egyben mivel ez egy külföldi üzem honvédségi beavatkozás is szóba jöhetne, ettől is eltekintek. Mondom, vannak kapcsolataim a katonaságnál."

Nekem meg az egyik külföldi bevásárlólánc stílusa nem tetszik baromira, el tudnád intézni, hogy a honvédság rájukküldjön pár Grippent meg néhány tankot, és szarrá lőjék a hipermarketjeiket??:)))

Véleményem 2012.04.19. 13:08

Textilhal rávilágított a lényegre.

Amit te akarsz 30 millát az zsarolás, pofátlanság. Én a gyár helyében egy forintot se adnék neked. Vidd jogi útra az majd elrendezi.Gyűjts aláírást szedj össze minél több embert, és legyél tökös gyerek legyél a szó szólójuk hogy védd az egészségüket és érdekeiket. Ne legyél pénz által motivált ember mert úgy nem érsz el eredményt. Ha úgy alakul akkor majd a bíróság ítél nektek kártérítést. Ehhez szintén egy olyan ügyvédet kell találnod aki hajlandó ezt végig vinni. Remélem, hogy a nagy ismeretséged mellett van rengeteg időd is, hogy el járkálj az ügy érdekében minden hova.

Textilhal 2012.04.19. 12:08

„Mondom engem egyedül az érdekel, hogy hogy lehet jogtisztán ilyen zsarolást megfogalmazni, másrészt az, hogy ki tudja-e fizetni az üzem nekem ezt a pénzt.”

Jogi: Jogtisztán zsarolást megfogalmazni? Sehogyan. Mivel bűncselekmény, következésképpen nincs "jogtiszta" megfogalmazása. Bárhogyan is fogalmazod meg, ha tartalmilag és a szándék szerint kimeríti a zsarolás tényállását, akkor az zsarolás és kész.

Emberi-etikai: Teljesen világosan megfogalmaztad, hogy téged "egyedül mi érdekel". Az egészben az a gusztustalan, hogy a saját gazdagodásod a kizárólagos cél általad bevallottan is, s mellé jössz ezekkel az üres frázisokkal a kismamákról és kisgyerekekről. Te magad jelentetted ki, hogy ha fizetnek neked, akkor nem lesz jogi következmény. Magyarul, ha pénzedhez jutsz, akkor már lényegtelen a kismamák és kisgyermekek sorsa.

Sherlock 2012.04.19. 11:27

„Egyben mivel ez egy külföldi üzem honvédségi beavatkozás is szóba jöhetne, ettől is eltekintek. Mondom, vannak kapcsolataim a katonaságnál.”

Valóban? Én kinéztem magamnak egy néhány hektáros földterületet Bp.-től 15 km-re, esetleg ilyenben nem tudsz segíteni a haverjaiddal?

Whitewolves 2012.04.19. 10:57

Lehet kötni a gyárral esetleg egy titoktartási szerződést. Ha a lakosság 10 éve kussol és lövésük sincs honnan jön a méregszag, most sem fog leesni nekik.

Amit én a gyárnak garantálok, hogy nem adok sajtóvisszhangot a dolognak, nem gyűjtök aláírásokat, nem lázítom a lakosságot. (márpedig ha ezer embernél több foglalkozik valamivel, általában a sajtó is lecápázza az ügyet)

Egyben mivel ez egy külföldi üzem honvédségi beavatkozás is szóba jöhetne, ettől is eltekintek. Mondom, vannak kapcsolataim a katonaságnál.

Viszont terhes kismamák, kisgyerekek is élnek a kerületben és nem fogom annyiban hagyni az ügyet, egyszerűen átadom egy önkéntes környezetvédelmi csopotnak, akik készségesen megteszik a feljelentést, ha esetleg a gyár panaszodna, hivatkozhatok arra, hogy a fülükbe jutott.

Mondom engem egyedül az érdekel, hogy hogy lehet jogtisztán ilyen zsarolást megfogalmazni, másrészt az, hogy ki tudja-e fizetni az üzem nekem ezt a pénzt.

Egyjogász 2012.04.19. 07:28

Meg még annyit, hogy ilyen jellegű, a lakosság nagyobb csoportját érintő ügyben a gyár szerintem nagyon hülye, ha egy ottlakóval megállapodik és annak bármit is fizet, mert ha ez megtörténik, onnantól odamehet az összes környéken lakó, hogy ha X.Y-nak fizettek, akkor fizessenek nekik is ugyanannyit. (Lsd. pl. repülőtér környéki "zajszennyezési" ügyek.)Ez meg már akár több tízmilliárd is lehet.

Egyjogász 2012.04.19. 07:21

Kicsit ellentmondásos amit írsz:

Először:

"ügyfelünk hajlandó elállni az aláírásgyűjtéstől és jogi műveletektől, amennyiben a XYZ.zrt peren kívül biztosítja az ügyfél lakóhelyének mielőbbi megváltoztatásához szükséges anyagi körülményeket."

Azaz, ha fizetnek, nem lesznek "jogi műveletek".

Másodszor:

"A környezetvédelmi bejelentés meg fog történni, mert nem vagyok becstelen, de ezt a 30 milliót megpróbálom kihúzni belőlük előtte."

Azaz, hiába egyezik meg veled esetleg a cég az ügyben, akkor is feljelented őket, azaz fizetés esetén is lesz "jogi művelet".

Akkor tulajdonképpen mit akarsz, megállapodni velük, vagy megszívatni őket?

Whitewolves 2012.04.19. 01:32

cserébe nem csinálok balhét, szerintem ez épp elég.

Szerinted mit szólna a lakosság, ha kiderülne, hogy a szomszédos gyár tízezreket szipuztat, köztük terhes mamákat és egyebeket?

A környezetvédelmi bejelentés meg fog történni, mert nem vagyok becstelen, de ezt a 30 milliót megpróbálom kihúzni belőlük előtte.

Véleményem 2012.04.18. 23:41

Minden szép és jó hogy ekkora ember vagy ennyi kapcsolattal akkor gondod nem lehet az életben. Úgy látszik minden kapcsolat meg van ami neked kell.

Jól értem hogy te mint magánember 30 milliót szeretnél, és akkor nem csinálsz semmit cserébe?

Whitewolves 2012.04.18. 22:28

Egy környezetvédelmi tanácsadó szervezet szerint a bűz miatt lehet felejelntést tenni, illetve aláírást is lehet gyűjteni. A lakosság biztosan nem örülne, ha megtudná, hogy pl:

"] toluol:

Közvetlen belélegezve közepesen vagy erősen mérgező. Az agyat és idegrendszert károsítja, részegséghez hasonló állapotot, nem ritkán hallucinációt okoz. Ipari felhasználására szigorú munkavédelmi előírások vonatkoznak. Az egyik leggyakrabban előforduló talajszennyező anyag, a talajvízzel is bejuthat a szervezetbe."

:"Gőzének belélegzése szédülést, tüdőkárosodást, idegrendszeri károsodást okoz. Teratogén hatású (magzatkárosodást okoz). Irritálja a bőrt és a szemet. Különösen a nyomdaiparban dolgozók vannak kitéve jelentős toluol terhelésnek. Gyerekeknek nagyobb veszélyt jelent, mint a felnőtteknek, egyrészt mert a gyerekek testsúly kilogrammra számítva több levegőt lélegeznek be, másrészt mert a toluol nagy fajsúlya miatt a földhöz közeli rétegben feldúsul. Mérgező és mutagén, máj és vesekárosodást okoz. Csökken a vérben a vörös vértestek száma. Magzati károsodást is felléphet."

párologtatnak a levegőbe.

Jó ismerősöm a blikk főszerkesztője és családja, így sajtovisszhangot is tudok adni a dolognak. Még a facebookon interneten és egyéb helyeken is fel lehet perzselni a közhangulatot, bejelentett tüntetések, sőt. Akár honvédségi ellenőrzés (van ott is kapcsolatom :))

Hamis infokat nem gyűjtök össze, a saját szarjukat szeretném a pofájuk elé tartani és megmondani, hogy kenek is, ha nem fizetnek.

Szóval ne akarja ez a kibaszott üzem, hogy összeakadjon a bajszunk.

Ezt szeretném jogilag vegytisztán leküldeni nekik miközben fokozatosan emelem a feszkót. Elkészíteni és kinyomtatni a kérdőíveket, engedélyt kérni az antsz-től önkéntes lakossági vérvizsgálatokra, a szakrendelőkből a vérkép-leletek elemzésének kimutatásából kivonatot kérni, stb.

Belsős tanúk vannak, stb. Amikor bementem a gyárba és beszéltem a felelősökkel mélyen hallgattak, nem voltak hajlandóak elmondani mi van a levegőben, tagadtak mindent, szóval valami szar lehet a fülük mögött....

Én úgy gondolom igenis erős ez a kérelem. Csak a jogi lebonyolítása kérdéses, 30 milliót nem vehet ki egy üzem csak úgy a kasszából, ezt nekik belül nehéz lesz elintézni, de biztos vagyok benne, hogy a vezérigazgazó készségesen belemenne, ha normálisan leírom nekik.

Utána max átadom az ügyet a hatályos környezetvédelmi szerveknek és ők elintézik a dolgokat sajtóvisszhang nélkül, ez már nem az én dolgom.

Véleményem 2012.04.18. 21:57

Ha szennyezik a levegőt akkor azt a megfelelő hatóság felé jelezd és megnézik megmérik hogy tényleg szennyezik e. Amennyiben szennyezik megbüntetik az üzemet, és kötelezhetik arra hogy alakítsanak valamit át hogy ne szennyezzenek tovább. Ha az üzem rendelkezik mindenféle engedéllyel mi szert nem szennyezik a levegőt, akkor meg minden mehet tovább.Nem értem hogy te milyen jogon követelsz pénzt tőlük azért hogy eltűrd a szennyezést?Ez nem zsarolás ha nem butaság.

Ha a szennyezés miatt anyagi hátrány ért, vagy károsodott az egészséged akkor egy elég hosszú polgári per után kaphatsz valamikor valami kis pénzt majd kártérítésként.

Annyira értek a dologhoz, hogy biztosan nem így működik ahogy elképzelted.

Whitewolves 2012.04.18. 21:24

Egy vegyi üzem van a lakóterületünkön, és különböző oldószereket engednek a levegőbe. Felvettem a kapcsolatot a sajtóval, a levegő munkacsoporttal, az önkormányzattal és a gyógyszergyárral is.

El szeretném hozzájuk juttatni azt az üzenetet, miszerint ha fizetnek, nem csinálok balhét.

Ezt írtam, de át fogom nézetni egy ügyvéddel:

"ügyfelünk hajlandó elállni az aláírásgyűjtéstől és jogi műveletektől, amennyiben a XYZ.zrt peren kívül biztosítja az ügyfél lakóhelyének mielőbbi megváltoztatásához szükséges anyagi körülményeket.

Ha valaki ért a dologhoz kérem válaszoljon normálisan, mert lehet, hogy tudok majd munkát adni.