Előzetes latrtóztatásban hamis tanúvallomások miattforrás főoldal vissza

Gabicsek 2012.02.25. 21:23

„Nem vádoltam bűncselekmények elkövetésével rendőrségi dolgozókat, ügyészeket és nyomozási bírót”

Nekem nem úgy tűnik, mivel ezeket írod:

„íratnak alá hamis tanúvallomásokat, ”

„ezzel az üggyel kapcsolatosan nem is végeznek nyomozást, a tanúk befolyásolása miatt van előzetes letartóztatásban”

„Talán azért gyanúsították be őt is,hogy nem mondott terhelő vallomást a volt férjére.”

ezek a rendőrökre értendők. Állításod szerint hivatali visszaéléseket követnek el, több rendbelit is.

„ezek alapján hosszabítják meg az előzetes letartóztatást.”

ez a nyomozási bíró. Szerinted a bíró is benne van a hivatali visszaélésben.

„Mert a ügyészség azt mondta addig nem nyugszik míg 10 évet nem kap”

és ez az ügyész. És ő is visszaél hivatali helyzetével szerinted.

És még mindig azt mondod, hogy nem vádoltad őket bűncselekmény elkövetésével?

Ha a fejed tetejére állsz, akkor is le fogják a nyomozást folytatni, és ha előzetesben van, arra is felkészülhetsz, hogy a megalapozott gyanú miatti bűncselekményre kinézhet egy végrehajtandó is, ha bebizonyosodik. Egyébként nem lenne letartóztatva.

lajcsó 2012.02.25. 15:17

Egyetértek "jus latratussal". Meneküljetek innen! Ha így megy tovább, nekünk is menekülnünk kell saját hazánkból!

ius latratus 2012.02.25. 13:44

Tanúból lett gyanúsított.

Barbi

Szerintem ne várj, meneküljetek innen. Mohácsinak sikerült, ő sem különb nálatok, menjetek, míg lehet.

lajcsó 2012.02.25. 13:17

Mi alapján állítod, hogy a rendőrség hamis tanúvallomásokat készít? Az meg teljesen kizárt, hogy valaki ugyanabban az ügyben gyanúsított meg tanú is legyen egyszerre.

guba" 2012.02.25. 10:12

„Ez nem kamu!!!Igaz a fórum felhasználója "Barbi" én a gyanúsított felesége vagyok.”

Akkor nem csalt a megérzésem, hogy ezt nem egy nagymama írta. Egyébként ez a része mindegy, de nem értem, hogy mi értelme volt az anyósod nevében írnod, ha feleségként ugyanúgy kérdezhetsz?

Az előzetes letartóztatásnak mindig van legalább egy un. különös feltétele is. Ez a végzésben benne van. Ez alapján lehetne esetleg bármi használhatót mondani neked, vagy tanácsolni, de csak a tényállás ismeretében. Abban a helyzetben meg a védő van.

berkibarbara 2012.02.25. 08:06

Nem vádoltam bűncselekmények elkövetésével rendőrségi dolgozókat, ügyészeket és nyomozási bírót!!!!Már leírtam, mi történt!

Gabicsek 2012.02.24. 21:43

Az aktába nem látsz bele, hogy mi alapján megalapozott a gyanú a férjed és te ellened. Ha mindenkit gyanúsítottként hallgatnának ki, aki nem tesz tanúvallomást a közvetlen hozzátartozója ellen folyó ügyben, elég sokan lennétek az országban.Fordulj az ügyvédedhez, amit itt már írtak is. Mégis milyen segítséget vársz a fórumtól?Senki nem ismeri az ügyeteket.A nyomozás során is van mindenféle jogorvoslat, ha a férjed előzetesben van, rendszeresen látja ügyész is az iratokat. Az pedig természetes, ha valakiért elfogásra mennek, több és nem egy rendőr érkezik oda.Jótanácsként: Csak óvatosan bánj azokkal a kifejezésekkel, mellyel bűncselekmények elkövetésével vádolod a rendőrségi dolgozókat, ügyészeket és nyomozási bírót.

berkibarbara 2012.02.24. 21:19

Ja és köszi a segítséget mindenkinek , ennyit várhatok magyarországon?!magyar jogi fórumon?!magyar ügyvédek válaszaira várva?!

Tisztelet a kivételnek!!!

Most menjünk Kanadába?!Azért várom ha valaki komolyan tud segíteni, mert szeretem magyarországot!!!KÖSZI!

berkibarbara 2012.02.24. 20:12

Köszi a segítséget!Ez nem kamu!!!Igaz a fórum felhasználója "Barbi" én a gyanúsított felesége vagyok.De ez a történet így igaz,ahogy leírtam.A férjem 3 hónapja előzetes letartóztatásban van.Itt nem a nagy értékű autón va a hangsúly hanem azon, hogy a rendőrök 2 autóval mennek el emberekért, hogy tegyenek terhelő vallomást a férjem ellem.Bűncselekményekkel gyanúsított emberekkel íratnak alá hamis tanúvallomásokat, különböző igéretekkel...Ezt csak azért, hogy a Megyei Nyomozási Bíró lássa, hogy "nyomoznak" az ügyben, és eszébe se jusson a gyanúsítottat szabadlábra helyezni.Én nem azt mondom, hogy a férjemnek nincsenek hibái, de nem embert ölt, hogy így viselkedjenek vele.Csalással gyanúsítják, de ebben az ügyben nem nyomoznak, a a Nyomozási Bírónak úgy terjesztik elő az előzetes letartóztatás meghosszabítását, hogy a gyanúsított ellen több feljelentés érkezett,ez nem igaz!!!Ja, és 3 hónap után engem is gyanúsítottként idéztek be, ellenem nincs se feljelentés! se bizonyíték!És miért, azért mert 3 hónappal ezelőtt élve a mnetességi jogommal nem tettem terhelő vallomást a férjemre.Akkor most"idézzük be gyanúsítottként, hátha akkor köp valammit!"Két kiskorú gyermekem sír itthon minden este az édesapjáért.

Én csak azt szeretném, hogy szabadlábon védekezhessen!KÉRLEK SEGÍTSETET!Hova forduljak?Mit csináljak?

És persze, hogy van ügyvéd, minden ellen panasszal is él, de ezeket a beadványokat, szinte elolvasás nélkül utasítják el.Sokszor az elutasításban, még az ügyszámot sem tűntetik fel helyesen!!!

ius latratus 2012.02.24. 19:01

És ezek ügyvédek...Egy megalázott, élete során folyamatosan diszkriminációtól szenvedő családanya kér segítséget, s mi a válasz...Mi folyik itt, kérem? Nem elég, hogy a rendőrség, ügyészség nácifasiszta módszerekkel csikar ki vallomást cigány emberekből, még egyesek itt is a nyelvüket köszörülik a meghurcolt ártatlanokon. Hát hiányzik, hogy Barbi, s családja is Kanadába emigráljon? Ezt akarjátok? Huánítá, Eszmeráldá, Dzsenifer. Őket éppen most toloncolják haza. Piszkos kanadai főügyész (vagy mi...)is mit mondott? Hogy majd meg kell szigorítani a bevándorlási politikát, mert... Na, pedig ott elég liberális a hatalom, s mégis...

Kedves Anyuka!

Javaslom, hogy hagyja figyelmen kívül a rosszmájú hozzászólásokat, s keresse meg problémájával a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő társaságot, ők kifejezetten a kisebbséget (ne aggódjon, 40 év múlva önök lesznek többen) ért jogsérelmeket is kiválóan orvosolni tudják.Én nagyon tisztelem őket, nekem is sokat segítettek már.Baráti üdvözlettel: ius latratus

guba" 2012.02.24. 18:07

„Őszintén szólva a stílus hiteles, de az, hogy anyuka egyáltalán tud írni meg internetet használni, már nem annyira. ;)”

Többszörös nagymama, aki Barbinak nevezi magát, és fórumaláírást szerkeszt... Nem azt állítom, hogy szokatlan, hogy egy cigány nagymama helyesen ír és jól fogalmaz, viszont akkor már nem azt kérdezi mint a viccbeli kisfiú: "...azért, mert én cigány vagyok?"

AnnaLuca 2012.02.24. 17:53

Durrrr...:)Micsoda hozzáállás ez kérem szépen? :)Komolyan hiszem, hogy vannak tisztességes, rendes, dolgozni tudó és akaró cigányok is!Bár megnézném azt a bankot is, aki 0% önerővel, mindenféle munkáltatói igazolás, apeh jövedelemigazolás, kezesség nélkül ad hitel nagy értékű autókra

Kovács_Béla_Sándor 2012.02.24. 17:30

„Szerintem kamu ez a jogeset. Neked nem gyanús Béla? Az írás...”Nem tudom. Őszintén szólva a stílus hiteles, de az, hogy anyuka egyáltalán tud írni meg internetet használni, már nem annyira. ;)

És most lőhettek.

lajcsó 2012.02.24. 17:09

Ettől függetlenül, még fennállhat az alapos gyanú.

kfgabri 2012.02.24. 17:05

drága nem bankos jogászkollégák, egy nagyobb értékű autót 2 éve bárki elhozhatott 0%indulóval, banki finanszírozással a kereskedésből, ha zsidó, ha cigány.

guba" 2012.02.24. 16:25

Szerintem kamu ez a jogeset. Neked nem gyanús Béla? Az írás...

lajcsó 2012.02.24. 15:03

A rendőrség lehet, hogy éppen arra kiváncsi miből telik a fiadnak nagyobb értékű autóra? Ebben akár segíthettek is nekik! Igazoljatok olyan legális jövedelemforrást amiből telik neki nagyobb értékú autóra. Mivel a rendőrség tanúkat hallgatott ki, folyik nyomozás az ügyben.

Kovács_Béla_Sándor 2012.02.24. 13:30

Már megfigyeltem, hogy csupa ártatlan ember ül előzetesben. Feltéve, hogy őket illetve a hozzátartozóikat kérdezed.

(Ami az értékes autóval közlekedő roma fiatalokat illeti, én elég sokat látok közülük szabadlábon. Hadd ne mondjam: túl sokat...)

Gabicsek 2012.02.24. 13:28

Az igazságot nem mi, hanem a nyomozás fogja felszínre hozni.Nagyon összeesküdött mindenki a fiad és családja ellen, az összes tanú és az összes bizonyíték, a rendőrség, az ügyészség és a bíróság.

kfgabri 2012.02.24. 13:28

Kedves Barbara,

Ha segíteni szeretne a fián, akkor ne fórumsegítséggel tegye, hanem büntetőügyvédet fogadjon.

berkibarbara 2012.02.24. 13:20

Elkeseredett szülők kérnek segítséget megalázott fiúknak.

Ha már egy roma származású fiatal ember egy nagyobb értékű autóval közlekedik néhány napig azt a terrorelhárító csoporttal elfogatják és fogva tartja a rendőrség több hónapon keresztül, jelentéktelen,hitetlen részeg és bűncselekménnyel vádolt emberekkel íratnak alá hamis tanúvallomásokat, ezek alapján hosszabítják meg az előzetes letartóztatást. A hatóság a fiammal szemben nem talál semmi bizonyítékot(amely ügyben letartóztatták, ezzel az üggyel kapcsolatosan nem is végeznek nyomozást, a tanúk befolyásolása miatt van előzetes letartóztatásban, de az ügyben a városi rendőrség nem is nyomoz és ezért embereket visznek be ,hogy mondjanak valamit ellene ,hogy lecsukathassák őt 10 évre.Mert a ügyészség azt mondta addig nem nyugszik míg 10 évet nem kap,őt már 14 éves kora óta figyeli,Tehát mi ez ha nem utálat ,és elfogultság a fiammal szemben.Meg azzal is fenyeget minket a rendőrség,hogy az egész családot lecsukatja.Most éppen a volt feleségét 3 hónap után gyanúsítottként hallgatják ki,szintén 2 bűncselekménnyel gyanúsított ember hamis tanúvallomása miatt.Talán azért gyanúsították be őt is,hogy nem mondott terhelő vallomást a volt férjére.Ezzel a közvetlen családját és gyermekeit érzelmileg bántják.Mert úgy néz ki aki cigány nem ülhet nagyobb értékű autóba és nem járhat tiszta ruhába.Mi már nem tudunk mit tenni ezért kérjük ha lehet segítsenek az igazságot a felszínre hozni.szeretnék ha őt is ugyanazok a jogok megilletnék, mint a többi embert, és szabadlábon védekezhetne.Kérem a segítségüket, ilyen ügyben hova fordulhatnánk panasszal?????