Szándékos gyógyszermérgezésforrás főoldal vissza

Gabicsek 2012.01.29. 20:47

Csak vigyázni kell az ilyen név szerinti feljelentésekkel, mert nem elég, ha csak gyanúd vagy sejtésed van.

Whitewolves 2012.01.29. 20:42

Nem szedek gyógyszert, épp azért kértem jogi véleményt mert egyáltalán azt sem tudom, hogyan kell feljelentést tenni. A szomszéd egyébként úgy néz rám mindig mint a véres halra és nagyon is jóban van anyámmal, szóval kinézem (csak kinézem) belőle, hogy ő látja el csodabogyókkal.

hattyúdal (törölt felhasználó) 2012.01.29. 20:10

Mi lenne ha te mennél máshova?...otthonról.Szedsz egyébként valamilyen gyógyszert rendszeresen?

Gabicsek 2012.01.29. 20:04

Milyen hozzáértő választ vársz? Leírtad, hogy mit írsz a feljelentésben. Hát akkor írd meg, legfeljebb lesz egy frankó 5 éves tételű hamis vádad a végén. Mellesleg nem kértél tanácsot, hanem leírtad a mondandód.

Whitewolves 2012.01.29. 19:58

elég egyértelműen leírtam, hogy olyan gyógyszereket mutattak ki a szervezetemből, amiket nem én szedtem be.

Cigánykodni menjetek a más fórumokra, hozzáértő választ kérnék.

hattyúdal (törölt felhasználó) 2012.01.29. 19:09

"nehézlégzés, erős tudatzavar, szívritmuszavarok"Ezeket a tüneteket akár a saját mentális zavarod is okozhatja!Az meg, hogy a szomszédasszonyt megalapozatlanul vádolod, számomra felháborító!

Gabicsek 2012.01.29. 18:43

„én túl agresszív, és túl ideges vagyok (egy 19 éves fiataltól ez elvárható)”

Először is menj pszichiátriára kezeltetni magad.

Whitewolves 2012.01.29. 16:33

Az első toxikológiai leletet évekig nem vettem át a laborból, mert anyám viselkedése utána nem utalt arra, hogy jogos volt a gyanúm, nemrég vettem át és bizony kimutatták a véremben az akkor gyanított szereket.

Whitewolves 2012.01.29. 16:30

A segítségüket szeretném kérni. Anyámmal konfliktusaim adódtak az utóbbi pár évben, és ő kitalálta, hogy én túl agresszív, és túl ideges vagyok (egy 19 éves fiataltól ez elvárható) ezért, bizonyítottan. Már toxikológiai leletek is alátámasztják, hogy komoly pszichoaktív gyógyszereket kevert tudtomon kívül veszélyes mennyiségben, rendszeresen az ebédembe.

A bágyadtság, és néha komolyabb tünetek: nehézlégzés, szívritmuszavarok, miatt gyanakodtam, és erre figyeltem fel.

A gyógyszereket a szomszédos ismerősétől szerez(het)te be, aki a pszichiátrián dolgozik ápolóként.

Jelenleg nem fogyasztok több itthoni élelmiszert, még nem beszéltem vele erről, de az ügyet nem szeretném annyiban hagyni. Mit tehetnék, mire számíthatok, mire számíthat ő?

Nagyon kínos ügy, és az ember azt gondolná, hogy ilyen csak a filmekben van. Aztán amikor megtörténik vele, köpni nyelni nem tud. Nem tudom mit tegyek.

Megírtam egy feljelentést, fogalmam sincs, hogy helyes-e igazából írni alig tudok annyira letompított az utóbbi túladagolása:

"Feljelentést szeretnék tenni _______ ____né, és _________/______ ____(édesanyám) ellen.

Sajnos a gyógyszerek negatív hatása miatt nem tudom tisztán megfogalmazni feljelentésemet, de megpróbálom lefektetni a főbbtényeket, melyek segíthetnek az ügy feltárásában. Évekkel ezelőtt, sajnos nem emlékszem pontosan mikor, anyám,süteményekbe, ételekbe csempészve, már próbáltanekem beadni a saját antidepresszánsait. Ezeket a szereket a központi toxikológián mutatták ki a véremből, és magam nemjuthattam hozzájuk, ugyanis orvos nem írta fel őket. Bágyadság és tompult tudatom miatt gyanakodtam. Ugyanakkor ezzel párhuzamosananyám többször hívott rám rendőrt, mentőt, ok nélkül, és követelte, hogy zárjanak be az elmegyógyintézetbe. Ez döntőbizonyíték lehet amellett, hogy szándékosan, valóban ő mérgezett a gyógyszerekkel. Most újabban megint éreztem ezt a bágyadtságot, ezért újból elmentem a toxikológiai laborba, ahol megintcsak nagy mennyiségbenmutattak ki a véremből tompító szereket. Anyám ezeket a tudtomon kívül kavarta bele az ételembe, remélve, hogy azzal, hogyletompít kevesebb problémája lesz velem. A szomszédunk ____ _____né a pszichiátrián dolgozik, így valószínűleg (sőt biztosde ezt nem tudom bizonyítani) ő segített anyámnak hozzájutni ezekhez a szerekhez. Kiemelném, hogy azóta többször ültem autóban és bár az autóvezető oktató általában figyel, ő sem tud 100%-os biztonságotbiztosítani a járműben, ezért tudtomon kívül begyógyszerezett állapotommal anyám gondatlan veszélyeztetést okozott több emberszámára is. Nem beszélve azokról a károkról, amelyeket idegrendszeremben okozhatott. A szerek túladagolásával akár meg isölhetett volna, többször éreztem magam rosszul (nehézlégzés, erős tudatzavar, szívritmuszavarok). Az alapvető emberi jogokmegsértése, gondatlan veszélyeztetés, gyógyszermérgezés és gyilkosság alapos gyanúja miatt szeretnék feljelentést tenni. Afeljelentéshez mellékelem az esettel kapcsolatos orvosi leleteket. Kérem tegyenek meg minden önöktől telhetőt, hogy életemezen aljas kisiklatása ne maradjon nyom nélkül. Köszönöm.

"Egyes gyógyszerek véralvadásgátló hatással bírnak, így fokozott vérzékenységet vagy véraláfutásokat okozhatnak, míg mások érszűkítő hatásuk révén a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát növelhetik."

Hozzátenném, hogy több rendőrtanú igazolja anyám beszámíthatlan viselkedését, így valószínűleg nem szánt szándékkal követteel tettét. Ennek ellenére én ezt nem tudom neki megbocsájtani, és szeretném, ha minél előbb kényszergyógykezelésben részesülnehogy még véletlenül se tehesse ezt meg, soha többet másokkal."