Zaklatás?forrás főoldal vissza

szittyo 2012.01.19. 21:01

Miután tartalmilag minősítette az írást, gondolom, el tudta olvasni. Az, hogy ronda, nem jelenti azt, hogy olvashatatlan. Nyilván nem is lehet az egy hivatalos dokumentum.

Sherlock 2012.01.19. 16:43

Nem. Írjon mondjuk nyomtatott betűkkel, nyilván az az oka annak hogy olvashatóan kell írni, hogy más is el tudja olvasni.

szittyo 2012.01.19. 15:37

Kedves fórumozók! Az alábbi kérdésben szeretném kérni az álláspontotokat:Feleségem egy óvodában dolgozik. Munkájáról naplót vezet, amit kézzel írottan kell elkészíteni.Nem először fordult elő vele, hogy felettese az írásképét kritizálta, "rondának" tartja.A feleségem tisztában van vele, hogy írásképe nem a legszebb, de a legszebb írása sem közelíti meg a gyöngy betűket, hiába próbál szebben írni, 32 év után ezen már aligha tud változtatni.Ezért volt már, hogy át kellett írnia az egész naplót (persze így sem lett sokkal szebb), de legutóbb a felettese azt helyezte kilátásba, hogy a napló vezetőknek fenntartott rovatában meg fogja jegyezni, hogy ronda az írásképe. Továbbá azzal fenyegette, hogy továbbítja ezt az ő felettesének is, és akkor biztos őtőle is megkapja ezért a magáét.Tartalmi kifogása a dokumentumot illetően nem volt.Kérdésem, hogy ez a magatartás kimeríti-e a zaklatás fogalmát, és egyáltalán mit lehet ezzel kezdeni?Köszönöm válaszotokat!