Közterületis + bkv lerohanásforrás főoldal vissza

indesign 2012.01.06. 05:20

Kedves Karola!

Ön szerint a falhoz szorítás nem testi kényszer?Annyira erősen szorítottak, hogy az egyik közterületisnek el is tört a mellkasán levő szemüvege.

Whitewolves 2011.12.27. 19:13

Tisztelt fórumozók

Körülbelül egy hete jöttem ki a metróból amikor ellenőrizték a bérleteket. Az ellenőrök feltűnően kevesen voltak és lazán álltak, így már megszokásból kikerülve őket elhagytam az állomást. Zenét hallgattam és épp szemüveg nélkül voltam, de ez mit sem számít.

Arra eszméltem fel, hogy 4 ember, akikről nem lehetett megállapítani, hogy polgárok, ellenőrök, vagy biztonsági őrök, a falhoz szorítanak és agresszíven követelik, hogy menjek vissza.

Majd követelték hogy igazoljam magam az ellenőrnek.

Ennek nem tettem eleget (majd ezután igazolták magukat) rendőrt hívtak.

Megvártam a kiérkező rendőrt, a rendőr átadta az adataimat a közterületiseknek. (a közterületisek arra számítottak, hogy a rendőrök az őrsre visznek be, de azok csak röhögtek rajtuk, mint a kisgyerekeken)

és most jött az értesítő hivatalos irat érkezéséről.

A bkv ellenőrnek is kiadták az adataimat, holott tudtommal a beleegyezésem nélkül nem tehetik meg.

Ráadásul nem volt indokolt a durva fellépés. és hivatalos eljárás előtt nem igazolták magukat (nem látszott rajtuk, hogy hivatalos személyek)

Valószínűleg de még a levélből kiderül, hivatalos személy elleni erőszak, és a hivatalos eljárás megtagadása miatt indul eljárás, vagy bűntetés.

Mit tegyek, mit kéne tennem, mire számíthatok, mit tehetek?

Őrület, hogy az ünnepekkor nincs jobb dolgom, mint ilyen mondvacsinált eljárásokkal bajlódni.