Nem elkésett határozat elkésettség címén elutasítvaforrás főoldal vissza

Gabicsek 2011.09.21. 20:59

Kérdés, hogy a tértivevényen átvett dátumhoz képest tényleg időben postára adtad-e a panaszt. (nem az számít, amikor egy rokon átvette, majd átadta neked, hanem hogy milyen átvételi dátum van a tértivevényen).Ha tényleg nincs elkésve a panasz, írj az ügyészségnek, jelezd nekik, hogy a törvényes határidőn belül nyújtottad be. Ha nincs eredmény, akkor az illetékes megyei főügyészséghez címezd a következő leveled.

freeway 2011.09.21. 17:16

Most látom, még a címet is elírtam a nagy bosszankodás közepette.Termézetesen nem a határozat, hanem a panaszom volt elkésett.

freeway

freeway 2011.09.21. 17:14

Kedves Fórumozók!

Sértettként tettem panaszt egy nyomozást megszüntető határozat ellen, amit az ügyészség elkésettség miatt elutasított.Én azonban nagyon ügyeltem a határidőre, és a határozat kézhezvételétől számított 7 napon belül postára adtam a panaszomat. Az ügyészség elszámolta magát, de a határozatban azt írják: további jogorvoslatnak helye nincs.Most akkor nem tehetek semmit, hiába van igazam?Nincs mód,hogy valakinek ezt jelezzem, hogy nem csúsztam ki a határidőből?Nagyon bosszantó ez az egész:(

freeway