Kilátástalanságforrás főoldal vissza

Nick Name 2004.08.14. 13:32

Itt valami nem stimmel. Ha a topicnyitót büntetőügyben pénzbüntetésre ítélték volna, és azt nem fizette volna ki, nem árvereznék a házát, hanem a pénzbüntetést szabadságvesztésre változtatnák át.

szajbertattila 2004.08.11. 09:52

sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy ártatlanságukban hisznek, és azt gondolják, hogy nem éri őket semmi baj, nem kérnek segítsget időben - és akkor tessék, van egy jogerős ítélet, büntetés, behajtás, és amikor az árverés előtt áll az ügy, akkor indul ügyvéd keresésére. Sajnos ez nagyon rossz taktika, és egy kicsit késő is. Nem azzal van tehát a baj, hogy meg vagy győződve az ártatlanságodban, hanem azzal, hogy a védekezésed balul sikerülhetett. Ettől még most lehet nagyon rosssz a helyzeted - és meg is értem, mert eéméletieg nem tartom kizártnak, hogy rádbizonyíthattak valamit, ami nem úgy volt. , De biztos hogy volt bizonyíték, mert anélkül nem ítélnek el senkit, és ezek között feltehetően ott szerepelt a vallomásod is.

Szerinetm most két dolgot tudsz csináélni:

Történt, ahogy történt, a magam részéről nagyon sajnálom, hogy ez van, ezért csak azt javaslom, hogy tarts ki, próbélj pénzt szerezni. A ház nagyon fontos dolog, ne add fel.

Editke.gy 2004.08.11. 09:22

Segitséget kérek! Megvádoltak sikkasztással,pénzbirságra itéltek. Tanuk és szakértők nélkül. Nem követtem el semmit. Lehet, hogy a keresett pénz sem tünt el, de ez senkit sem érdekel. Közel 500.000,- Ft-ért árvereztetni akarják a házamat, és nem tehetek semmit. Azt mondják az igazság nem számit a Biróságokon, csak a papirforma.Igy lehet tönkretenni egy ártatlan és becsületes család életét?? Mióta az ügy megy állást sem találok. Ha valaki tud segiteni, elküldöm a teljes anyagot. Győr vonzáskörzetében lakom.Vagy forduljak a Médiához??Minden használható információt köszönettel veszek!