vádlottként távolmaradásforrás főoldal vissza

lajcsó 2018.02.03. 22:41

Akkor írásban jelezni kell a bíróság felé a távolmaradás okát és bízni abban, hogy méltányosan fogják elbírálni!

Pici78 2018.02.03. 12:37

Nem szándékosan nem mentünk, hanem tévedésből. Mi - sokakkal ellentétben - emberek vagyunk, sajnos tévedhetünk. Ráadásul mindketten szabadságot vettünk ki tegnapra, feleslegesen. Egyéb bünti várható?

Sokan azt gondolják, hogy mi most bűnözők vagyunk, pedig nem. Csak megmondtuk a véleményünket egy nem intézkedő rendőrnek, aki hozzáköltött a mondandónkhoz egy-két trágár kifejezést és feljelentett becsületsértésért. Hol van a szabad véleménynyilvánítás ilyen esetben? Most olvasom Zacherről a Honvéd kórházban történtek miatt, hogy tróger, szarember, meg ilyeneket írnak, többen is. Van egy nyílt levél is....https://zarojel.hu/…ytok-zacher/http://black.cafeblog.hu/…er-gabornak/

Mi ennyire nem voltunk kíméletlenek!

lajcsó 2018.02.02. 14:04

Pl. elővezetés, ami ugyan húzós költség, de a tárgyalás időpontját nem fogjátok eltéveszteni.

Pici78 2018.02.02. 13:15

Ma nem jelentünk meg egy tárgyaláson a párommal. Mindketten vádlottak vagyunk. Azt hittük 13 órakor lesz. 8:30-kor volt, mert hívtak minket telefonon. Milyen következmények várhatóak?

végrehajtó1 2011.01.30. 23:58

távol maradhatsz.De 8 napom belül küld be az orvosi igazolást.Nem vezetnek elő és nem csuknak le.

targyalas2 2011.01.30. 22:43

Szép estét

Gyors segítségre lenne szükségem, aki tud annak megköszönném.Holnap a reggeli órákban vádlottként beidéztek egy büntetőjogi tárgyalásra(nagy értékű lopás vádjával).De az adott időben, fontos orvosi jelenésem van a kórház baleseti osztályán.Azt olvastam, hogy tanúk a tárgyalás megkezdéséig akár telefonon is értesíthetik az érintett bíróság büntető kezelőirodáját hogy nem tudnak a tárgyaláson megjelenni.Vádlottként van lehetőségem távolmaradni ilyen okkal, és később igazolhatom-e azt, vagy már késő a bíróságot a tárgyalás előtti órákban értesítenem és mindenképpen elfogató parancsot adnak ki és elővezetnek? És ha nem is vezetnek elő egyből, akkor utána előzetes letartóztatásba kerülök?