van - e esely?forrás főoldal vissza

nagyvagany 2011.01.20. 01:05

koszonom a valaszat.elnezest,hogy ujra zavarom! de mar kaptam egy harom honapos halasztas,es a masidikat elutasitottak.csak annyit kerdeznek,hogy a bevonulas elmulasztasa eseten sajat okbol,a letoltohaz nem adhassa vissza a kedvezmenynt?azer van kizarva az osszbuntetes,mert felfuggesztest kaptam vissza, vagy mert ket buncselekmenynel nem jar osszbuntetes?koszonom,tisztelettel!

nagyvagany

Dr.Attika 2011.01.20. 00:06

Jó estét!Eme sajnálatos esetben kérni kell halasztást, mert egyébként ugrik a feltételes lehetősége. Összbüntetésbe foglalás kizárt.

nagyvagany 2011.01.19. 23:57

jo estet kivanok" ket kerdesem lenne. jogeros iteletem van.kaptam 19 honap letoltendo bortonbuntetest,es egy elozo 10 honap felfuggesztett bortonbuntetes utolagos vegrehajtasatat rendelte el a birosag.az elso kerdesem: jar-e ebbol osszbuntetes??azt tudom, hogy aki nem nem vonul be onhibajabol kiszabott idopontban,az nem bocsathato felteteles szabadsagra.vagyis nem jar neki kedvezmeny.a masik kerdesem az lenne,hogy van ra esely,hogy a letoltohaz (BV intezet)jo magaviselet elleneben(dicseretek,kimagaslo magatartas stb.)figyelembevetel visszaadja a kedvezmenyt.edesapam az egyetlen hozzamtartozom,aki szjnos halalos betegsegben szenved.a bevonulom 2011.februar 8.-ara szol az orvosok pedig 4-6 hetet josoltak neki.barmhogy is van az apam mellett maradok,ez nem kerdes,csak szertnek tisztan latni.elore is koszonom.Nagyvagany