sürgős, mert mennem kell a yardra :)forrás főoldal vissza

pa57 2010.12.11. 05:01

Nem tudom, írtam-e alá jkv-t errőltényelg ...ez úgy volt, hogy berendeltek iratism.re, de az előadó, elfeeejtette, hogy jövök és nem ért rá, és akkor dobták oda a harmadik előadó orra elé, higy iratismertessen nkem. na, akkor vmit írogatott, de nem emlékszem mit írtam alá, cssak mondam, hogy szeretném fénymásolatot .

és akkor mondta, hogy pár nap múlva lesz kész és kiraktak a yardról ...aztán felhívott, hogy menjek be kedden. bementem, de kihallgatott. mert mondta, hogy látja rajtam, hogy nem nagyon értem az ügytt, meg hiányosna ktartja így első átfurtásra. és kihallgatott. de cak pár általános kérdés volt. értelme nem sok. ( pl.: ön tette ? nem . ismeri x-et ? nem . ...ilyen szintű ökörség .....)

és szerdán bementem megint, és a csávó lefénymásolta . aláírtam a lefénymásolt cuccot és abban a másodpercben , mikor kérdéeztem volna pár dolgot, azt omndták, na, akkor lekírérjük önt.és kidobtak udvariaasan. nem is az előad, hanem egy másik fiatal rendőrke. gakorlatilag kiraktak, nehogy kérdezzek vaalmit.

átolvastam gyorsan a szomszédos parkban és láttam , hogy sEMMI nem is szól ellelnem ( egy mási ktpikba írtam, hogy pusztán a feljelentő véleleme és egy rég ismerős - alá nem támasztott - 2-3 mondata. 221 oldalon !!!!! és 34 eljárási hiba van benne !)

így fél órával később visszamentem a yardra, dea csávó - felhívták, ráér-r , legalább 5 percre - azt mondta, ezen a héten mát nem tud fogadni és miért nem kérdeztem eddig ..

kidobtak. szabadulnak az ügytől..ezért akarok bemenni az ügyészhez, mert attól félek , hogy ha ő is csak átfutja, még a végén bíró elé citál.

Aakkor visszamehetek Önök szerint , hogy jkv-be mondja m legalább a legelemibb hibáikat ??? nehogy az legyen, hogy itthon megírtam, és az ügyész azt nem vszi annyira figyelembe, mint az ott megírt jkv-t !!!!

azért dobtak ki, hogy mindenképp lezárhassák és szabaduljaknak tőle(m) ?

Gabicsek 2010.12.10. 17:38

pa57!Kérdésedre válaszolva: tehetsz észrevételt, bizonyítási indítványt iratismertetés után is. Más kérdés, hogy mennyire veszik figyelembe. A bizonyítási indítványra mindenképp reagálni kell, vagy helyt adnak, vagy elutasítják. Ha elutasítják, erről értesítést kell kapnod.Azért tartják az iratismertetést, hogy OTT olvasd el és lehetőleg AKKOR mondd jegyzőkönyvbe az észrevételeidet és indítványaidat, nem pedig a nyomozás befejezése után. Időt kell adniuk az átolvasásra. Hiszen erről gondolom jegyzőkönyvet is írtál alá.

kovacsz 2010.12.10. 15:55

Ott is lehet. Csak sokszor nem érdemes sehol sem.

balfek54 2010.12.10. 14:37

Bármikor tehetsz hozzászólást, bármikor helyesbíthetsz, visszavonhatod az addig elmondottakat, csak a b í r ó s á g o n történik a végleges, vissza nem vonható vallomás!

kfgabri 2010.12.10. 14:22

Azért annyira nem élünk a Balkánon, mindent elolvas az ügyész, amit kap.

pa57 2010.12.10. 13:15

nem, én azt kérdezem, hogy ha nem néztem meg ott helyben a lefénymásolt anyagot, harm hazahoztam , akkor 1-2 nappal később még írhatok nekik reakciót vagy csask ott helyben lehetett volna ?és hogy ezt az ügyész el kell , hogy olvassa ? vagy nem köteles ?

kfgabri 2010.12.10. 11:39

X Hufért adnak másolatot, akár az egész aktát lemásolhatot, ha fizetsz

pa57 2010.12.10. 10:49

mindjárt mennék , hahó :):):)ti jártok jól, ha megszűni kaz ügyem és többet nem kérdezek végre :)

pa57 2010.12.10. 09:50

Az lenne a kérdés, hogy ha iatism.en csak a kezembe adták a cucc másolatait, mert kértem , hogy otthon átolvashassam, és emiatt nyilván nem tettem ott semmilyenészrevételt, akkor ezzel lemondtam azon jogomról, hogy bizonyítási vagy milyen indítványt tegyek a yard felé ???

tudom, hogy az ügyészségnek csomó mindent leírhatok, de akkor a yardra ma - azaz két nappal későőbb - már nem vihetk be ilyen indtványt ?