segitség kérésforrás főoldal vissza

Főlökött 2010.11.18. 09:24

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Azért túlzás szt állítani, hogy "Soha nem voltam a törvény elött." a lent leírtak alapján.Ha ön sem tudja "Nme tudom miben tudnak segiteni ", akkor mi honnan tudjuk ?

kovacsz 2010.11.18. 09:09

Valamiféle csalások? Kizártnak tartom, hogy csak magánokirat-hamisítás legyen. Volt vagy lesz összbüntetés?Írásszakértő nem arra nyilatkozik, hogy ki követett el bűnycselekményt.

kovacsz 2010.11.18. 09:06

Zagyvaság, mint pl:„Nem találták meg a tetest ezért énkaptam 3év felfüggesztet­tet”Ráadásul min. 4-szer.

évaolga 2010.11.18. 06:56

Büntetőügyben kérnék segitségetSzombathely 2005 ben történt az esemény.Nem találták meg a tetest ezért énkaptam 3év felfüggesztettet.Hitelügyintézésel kapcsolatos azügy.Magánokirat hamisitás.Rendörségiszakban nem volt védöm.Biróságiszakbanelővezettek.Nem tudtam megjeleni mivel édesanyám meghalt.Birságótkifizettem.Jógi képviselöm volt a biróságon.Dr Ivők Yvette Pécs

Gödöllö 2005 szintén hitelügyintézéssel kapcsolatos az ügy.Rendörségiszakban egyszer voltam kihallgatva ahol nem tudtam vallomásttenni mivel édesapám meghalt.Többször nem kerestek.Birósgi szakban 3év felfügeszettet kaptam.Magánokirat hamisitás 1.6 m azérték.Nem volt védőm.A biróságra nem idézték meg a tanuimat.

Budapest 2005 szintén hitelügyintézésMég nem születet itélet.Birónő elövezetetet úgy hogy korházi fekvőbetegpapirom volt.Tárgyalásinapra nemkapta meg.Másnapi tárgyalásraelővetetetet.Kötséget elengették.Védőm van.Az igazságügyi irásszakértőivélemény nem én követtem el a büncselekményt.

Pécs 2005 rendörségi szakban házkutatás kihallgatás védő nélkül.Biróságiszakban elővezetés édesapám betegsége és halála miatt.Költségkifizeve.van védő.Itélet még nem születet.Hamispairok Bélyegző hamisitás.

Sajnos ezek a meghurcolások anyagilag idegileg igen csaktönkretettek.Minden ügyemnél volt igazságügyi orvosszakértői kirendelés.5 gyermeket neveltem fel.Soha nem voltam a törvény elött.Olyan emberek szerepelnek az ügyekben akik több évre el voltak itélveugyan ilyen dolgokért.Nme tudom miben tudnak segiteni és milyen papirokszükségesek.