Modafinilforrás főoldal vissza

nPetya 2010.09.29. 12:27

Köszönöm a válaszod, Andris85!

A Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal honlapján a Kábítószer Igazgatóság alatt elérhetőKábítószerek és pszichotrop anyagok jegyzéke nevű dokumentum a mérvadó ugye?Ebben határozottan nem szerepel sem a "modafinil", sem a kémai neve.

Magyarországon az OGYI augusztusban törölte a törzskönyvből (Vigil néven forgalmazták), szóval lényegében nem lehet kapni itthon.

Még egyszer köszi, ez alapján nem leszek bűnöző :)

Andris85 2010.09.28. 22:44

Ngayon 1szerű. Maga a modafinilt vagy az összetevői szereplenek a pszichotrop anyagok listáján? Ha igen, akkor a megszerzés, birtoklásai is bűncselekmény. Ha meg megbuksz vele, nem tudsz orvosi, eü felhaszbálásra hivatkozni. Az orvos nem tudja ezt felirni, Itt nem forgalmazzák? Próbáld a legális utat választani.

nPetya 2010.09.28. 16:30

Sziasztok!Szeretnék külföldről (az EU-ból) rendelni Modafinil port. Ez a narkolepszia kezelésére használatos legnépszerűbb gyógyszerek hatóanyaga. Azt szeretném kérdezni, hogy ezt megtehetem-e a magyar törvények szerint? Főleg azért van bennem erős kétely, mert a modafinilt legtöbbször az amfetamin származékokkal együtt emlegetik...