bírósági hangfelvételek / munkaügy /forrás főoldal vissza

neszoljbe 2010.09.14. 10:56

Amit írtál.Sajnos teljesen megbízott az ügyvédjében, ami elbukta a pert elkésettség miatt! És mikor másodfokra beadták a fellebbezést se szó se beszéd mindenféle magyarázat nélkül visszaadta a megbízást, amit az irodai alkalmazottal adatott át!/ő már tudta itt, hogy hibázott de az ismerősömnek csak azt hajtogatta nem is érti, hogy lehetséges ez/

Legfelsőbb bíróságra vitte egy másik ügyvéddel az ügyét /onnan még nincs semmi válasz/Ezek után kérte ki az ismerősöm a jegyzőkönyveket, és azt tapasztalta, hogy nem minden úgy van leírva, ahogy az elhangzott a meghallgatáskor.

Az új ügyvéd azt mondta, ha visszadobja a legfelsőbb bíróság, akkor kártérítési pert lehet indítani a volt ügyvéd ellen, mivel egyértelműen bizonyítható, hogy ő hibázott....

Kovács_Béla_Sándor 2010.09.14. 10:30

Azt nem mondta, mi a konkrét problémája?

neszoljbe 2010.09.14. 10:14

:-(

Köszönöm a gyors választ továbbítottam az illetékes fele.

Kovács_Béla_Sándor 2010.09.14. 10:00

A jegyzőkönyv leírásáig biztosan. Utána viszont már nem sokáig - és nincs is ilyen kötelezettsége a bíróságnak.Ha azzal van gondod, hogy szerinted a jegyzőkönyv lényeges kérdésben eltért a tárgyaláson elhangzottakról, akkor ezzel alaposan elkéstél.

neszoljbe 2010.09.14. 09:57

Tisztelt fórumozók

Kérdés a következő:munkaügyi perek esetében a bírói hangfelvételeket meddig őrzik meg?Illetve lehet ezeknek a meghallgatását kérni utólag?

Ez az eset a legfelsőbb bíróságon van jelen pillanatban.