Miért van olyan sok nagypofájú itt?forrás főoldal vissza

Dr.Attika 2010.07.09. 21:45

Ismerni kell ennek a fórumnak a közel egy évtizeddel ezelőtti indulását. Jogászok jogi érveinek ütköztetése, vitája fóruma volt. Lassan átalakult segítség kérő fórummá. Ami nem lenne baj, csak mára eljutott oda, hogy "tescót lopós" kislányok, átgondolatlan szerződést kötők, saját maguk érdekeivel ellentétes munkaszerződők, felelőtlen kölcsönt felvevők, kölcsönt adók "mentsvára" lett. Nagyon kevés az olyan felvetés, kérdés, ami jogászi elmét kívánna. Ráadásul sokan kevés információt közölnek, de teljes körű választ szeretnének. Sokan ügyvédjük tesztelésére használják a fórumot. Nem csoda, hogy ilyen elsekélyesedés után a"nagy pofi" terepe lesz.

guba 2010.07.09. 21:15

„Itt mindenki azt hiszi magáról, hogy tévedhetetlen?”

Veloquence, én is beleolvasgattam a hozzászólásaidba, ezek szerint a legerősebb oldalad, hogy te viszont nem hiszed magadról, hogy tévedhetetlen vagy.

kovacsz 2010.07.09. 21:05

Most már eggyel több...

Veloquence 2010.07.09. 20:19

Ahogy olvasgatom a fórumokat egyre jobban feltűnik, hogy minden rossz szó nélkül leugatja a másikat, vagy leoltja, mert esetleg valamit rosszul hitt. Itt mindenki azt hiszi magáról, hogy tévedhetetlen? Persze lehet engem is támadni, nem érdekel. Először inkább azon kellene elgondolkozni, hogy ha valaki segítséget kér, akkor miért nézik egyből hülyének és miért nem a megoldást mondják meg neki?