vádemelés latolgatásaforrás főoldal vissza

Magánnyomozó 2010.07.02. 21:27

Érdemi választ vársz ezen leírtak alapján???Lehet igen, lehet nem. Majd meglátod.Olyan választ nem tud senki adni, hogy előre ihass a medve bőrére. Nem lenézően mondom, csak jó tanácsként: Nem érdemes fogadásokat kötnöd és verni a melled egyelőre! Viszont ha javadra zárul az ügy, akkor sem...

végrehajtó1 2010.07.02. 21:18

Zolika most poénkodás nélkül te melyik vagy?Sértett vagy zaklató?Vagy a népügyvédje?

zolikazolika 2010.07.02. 21:16

A fórumon olvastam pár történetet, amely alapján joggal gondolhatom, hogy a gyanú is elég lehet .

zolikazolika 2010.07.02. 21:15

Kérem, valaki tudna poénkodástól mentes, tapasztalatokon alapuló választ adni ?A kérdésem lnéyege az volt, hogy közvetett bizonyítékok( a sértett hozzátartozójának szavai és egy ismerős pár megjegyzése, ami arra utal, hogy valóban lehetett ő , de nem tudja ,,, stb. ); elegendő lehet-e ?Nem viccből kérdeztem.

végrehajtó1 2010.07.02. 20:37

„mert sajnos a fórumot olvasva azt tapasztalom, a hatóságoknak már ennyi is elég lehet”.

Ezt nem a fórum dönti el.Majd a hatóság eldönti.Ők ismerik a teljes ügyet...

Magánnyomozó 2010.07.02. 20:16

Nagyon durva a sztori. Szerintem kivégzik, de előtte jól meg is kínozzák a nyomozati szakban.

zolikazolika 2010.07.02. 20:07

Az lenne a kérdésem, hogy (zaklatásos ügyről van szó egyébként), hogy mennyi bizonyítékra van szükség vaalki ellen, hogy vádat is emeljenek ?A sértett hozzátartozója állított negatív dolgokat a potenciális gyanusítottról, így került képbe a neve (de más tanú , bizonyíték erre az ó szavain kívül nincs - vagy legfeljebb hamis, ha mutatott iylet ).

Később a potenciális gyanusított egyik ismerőse is tanúzott , s a konkrét vádakkal, bűncselekménnyel kapcsoaltban kapcsolatban nem tudott semmit, de megerősített pár dolgot,amit a sértett hozzátartozója állított ( ami a zaklatás kiváltó oka is lehet ), emellett szóba jött egy e-mail üzenet, amit a pot. gyanusított ismerőse szerint - mikor megmutatták neki - logikai alapon a pot. ganusított írhatott.

tehát a sértett hozzátartozójának gyanúja alapján, és 2-3 kisebb "közvetett bizonyíték " alapján ,hogy ő is lehetett az elkövető, és ha másnak a neve nem merült fel, elegendő -e ennyi alap a vádemeléshez ??

Nem feltétlenül az elméletre ( bár arra is), inkébb a gyakorlatra lennék kíváncsi , mert sajnos a fórumot olvasva azt tapasztalom, a hatóságoknak már ennyi is elég lehet.