SIM kártya ellopása, károkozásforrás főoldal vissza

luck-666 2010.04.30. 14:43

és olyan is van,hogy a feljelentés után a rendőrség kéri,hogy ne legyen letiltva,de ezt ő intézi a szolgáltatóval és ilyenkor a számlát lezárják,nem téged terhel az, ami a nyomozás érdekében történt!

luck-666 2010.04.30. 14:34

saját magad nem védekeztél? nem volt pin kód?ha telóval együtt lopta el,miért nem tiltottad le,a feljelentéssel miért nem mentél be a szolgáltatóhoz? valamit nagyon elhibáztál!

tatti 2010.04.30. 13:51

No meg hát, ha eltűnik, azt azonnal le lehet tiltani. Ebben az esetben kapsz újat (minimális költség) és a régivel meg a tolvaj nem tud telefonálni. Kör bezárva.

websas 2010.04.30. 11:47

Hogyan lehet csak sim kártyát ellopni? Ritkán van az külön.

websas

pazs 2010.04.30. 11:36

Benne van a leírásodban a válasz: hát ha egyszer nincs semmije, miből tudna fizetni? Persze hogy nincs jól így, de a szolgáltatóval neked van szerződésed, azt is mondhatnád, hogy azért nem fizetsz, mert a barátaid telefonáltak, nem te, a szolgáltatót ez nyilván nem érdekli.Azért csak pereld be a károkozót, add végrehajtásra, aztán majd ha egyszer elkezd dolgozni, örököl bármit, megnyeri a lottót, nyugdíjas lesz stb. akkor behajtják.

Chypike 2010.04.30. 10:57

Tisztelt Hölgyem/Uram !A problémám a következő: SIM kártyámat ellopta és jogtalanul használta egy hajléktalan, ezzel 75ezer Ft-os kárt okozott, amit kénytelen vagyok befizetni,(kénytelen vagyok????) viszont a károkozón valószínű soha nem fogom tudni behajtani, mivel hajléktalan stb.A Rendőrség megtalálta, tettét elismerte, de nem fizet (érdekes, mobil telefonra mégis volt pénze, hisz a SIM kártyát a saját mobiljával használta (vagy azt is lopta???).Az ügyet az Ügyészségre küldi tovább a Rendőrség, erről ma értesitettek. Én fizetek, a hajléktalan meg röhög a markába. A rendőrség meg lelkiismeretesen kinyomozta ki volt a tettes, munkájának semmi eredménye, sőt valószínű időt, energiát és pénzt áldozott az ügyre - de hiába - a hajléktalan kikezdhetetlen.Ez nagyon nincs igy rendjén.Tudna tanácsot adni, mit lehet tenni, hogy a pénzemet visszakapjam tőle???Köszönettel várom válaszát.Tóth JuditBudapest