pénzbírság helyett letöltendő szabadságvesztésforrás főoldal vissza

monalisa1 2010.03.14. 22:29

Tudtommal Baracskán a börtönön kívül van fogház is., vélem a pénzbüntetést leülőket ezen könnyitett részlegben helyezik el - éppen mert nem köztörvényesek.

monalisa1 2010.03.14. 21:47

Ahová be van jelentkezve előszőr ott keresi majd a rendőrség., eredménytelenség esetén a következő keresési körben a keresés akár elég széleskörő is lehet: rokonok, ismerősök, előző párkapcsolat stb.

Holmi 100 napért nem érdemes akár éveket a "tyukolban" tölteni., a leülni való nem lesz több de mindenképp le kell ülnie azt a büntetést amit pénzben nem váltott meg.

Külön írom: a pici gyermek nagy valószínűséggel még nem fogja felfogni azt amit te az előszobában beszélsz majd a rendőrökkel, és azt sem hogy körülnéznek a lakásban stb.

Ha TE nem akarod hogy nálad keressék (...) akkor próbáld rábírni a barátodat a rendjén történő bevonulásra - a nyár kezdetére itthon lehetne ismét.

Közben bizonyára lehet látogatni és valószínűleg ő is kaphat 1-1 nap eltávozást hiszen nem köztörvényes.

"Lisa"laikus hozzászóló

papucska 2010.03.14. 20:55

Páromnak 200.000ft pénzbírságot szabott ki a bíróság,amit nem fizetett ki,így a napokban levélben értesitették,hogy x.y.időben be kell vonulnia Baracskára 100napra(2000ft/nap).Ő már kijelentette,hogy nem "vonul"be.Ilyen esetben mi várható őrá nézve?Gondolom,a rendőrség itt fogja nálam keresni,és van egy pici gyermekem,és nem,igazán tenne jót neki,de nekem se,ha folyton itt keresnék.Többször fogják vajon keresni?Köszönöm a hozzáértő válaszát.I.