emberi jogokat sértő írások a netenforrás főoldal vissza

Dr.Attika 2010.01.17. 16:40

Idős hölgy felhívja telefonon a rendőrséget, hogy azonnal jöjjenek ki, mert a szomszéd házban az erkélyen szeretkeznek. Ki megy a rendőr és megállapítja, hogy szabadszemmel el sem lát a szomszéd házig. A hölgy válaszolja:

Grád András 2010.01.17. 13:52

Kedves Ronesz!

A bűncselekmény elkövetőjét bárki elfoghatja, itt pontosan ez történt, az pedig, hogy el is követte, kiderül a felfüggesztettből, amit kapott. Vagyis marhaság a feljelentés, jogszabály eleve feljogosította az elfogásra, a nyomozást ha elrendelték egyáltalán, meg fogják szüntetni bűncselekmény hiányában. Úgyhogy a barátja megnyugodhat. Üdv:

Ronesz 2010.01.17. 13:41

Kényes téma.Barátom Volán ellenőr,közfeladatot ellátó személy.Minap egy hangoskodó agressziv utas megfenyegette,valamint közölte a buszvezetővel a fenyegetőző utas hogy leszúrja.Barátom bezáratta a buszvezetővel a busz ajtaját,kihivta a rendőrséget.Az utast gyorsitottban elitélték(felfüggesztett 1év),de az utas a barátomat személyi szabadság megsértéséért feljelentette magánszemélyként(de miért nem a céget).Mi lenne a célszerű,barátom szabályzat szerint járt el.

Sz.Márton 2010.01.14. 14:11

kurva az akire mondják, aki pedig ilyenre résztvevőként még vállalkozik is, vagy vevő rá, az ne csodálkozzon ha bevonják a partikba. Szeretkezni és szűznek maradni, olyan mint a békéért harcolni!

laeyer 2010.01.14. 14:06

Amenniyben megvalósulnak komolyabb dolgok, felmerülhet a közösség elleni izgatás bűncselekménye is! Ez attól függ milyen utalásokat használnak, esetleg lázítanak-e. Esetleges mail-be pontosabban.

Kovács_Béla_Sándor 2010.01.14. 12:59

Nem kell őket olvasni, ha nem tetszik a tartalmuk. Ha meg mégis, akkor lehet szörnyülködni rajtuk. (Senkinek sincs nagyobb szüksége a rasszistákra mint a hivatásos antirasszistáknak.)

dr.KTK (törölt felhasználó) 2010.01.14. 12:52

A szólásszabadság alkotmányos jog, így én azt mondanám, hogy alapesetben nem hacsak nem sért vele konkrétan mást.Ugyanakkor a gyűlöletkeltés manapság, sőt már néhány éve sokat elővett téma. Nagy szerepe van ilyen esetben az oldalt működtetőknek, és moderátori tevékenységüknek.

rugach 2010.01.14. 10:50

Szép napot mindenkinek!

Az lenne a kérdésem,hogy mit lehet tenni azzal,vagy azokkal a fórumokkal,vagy blogokkal,ahol különböző etnikumokat sértő írások olvashatók elég nagy gyakorisággal?Van arra lehetőség,hogy ezen oldalak működését betiltsák?