Mit lehet tenni?forrás főoldal vissza

Megara 2010.01.02. 21:07

Bobo111-nek

Tegyetek bejelentést a területileg illetékes Polgármesteri Hivatal hatósági és szabálysértési osztályán.Csatoljátok a rendörségi jegyzőkönyveket illetve minél több szomszéd írja alá.Szerintem nekik arra is lehetőségük van, hogy akár több napra bezárassák a kávézót, ha ismétlődik a záróra utáni zajongás.Ha nem az ő hatáskörükbe tartozik, átteszik egy másik szervhez.Erről azonban legkésőbb 22 munkanapon belül úgyis kaptok értesítést.

Isana 2010.01.02. 20:13

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogyha valaki fantomkép alapján bejelent egy személyt egy bűnügy kapcsán és kiderül az ártatlansága, tehet-e jogi lépéseket a bejelentő ellen? Köszönöm!

Bobo111 2010.01.01. 10:44

A szembe szomszédba van egy kávézó aminek a nyitva tartása este 11 ig lenne, mármint az van kiírva . Minden péntek, szombat hajnali 3 ig semmit sem tudunk aludni, nyáron meg minden napos ez a zeneboa meg az ordibálás. Kb. 16-18 évesek vannak ott és nem mindennapi ami ott zajlik, veszekednek, ütik egymást, ordibálnak, az autókkal gumit égetnek, a szomszéd bokrába pisilnek, kakálnak... Amikor a rendőrséget kihívtuk addig amíg ott voltak nem volt zaj de ahogy elmentek ugyanúgy kezdődött minden. Vendégtartással foglalkozunk és nyáron nem lehet tőlük pihenni, aludni, a vendég már megmondta, hogy inkább elmegy innen mert ez nem mindennapi. Mit lehet ilyen esetben tenni?