szomszéd fenyegetés, zaklatásforrás főoldal vissza

laeyer 2009.12.18. 09:30

Ha feljelentette a szüleit, és a többi szomszéd nem tud semmit, akkor a szülei kérjék a rendőrségtől, hogy jelentsék fel a szomszédot hamis vád miatt!

Továbbá, a mondvacsinált indok ellen nem lehet sok mindent tenni. Innentől rossz szomszédság alakul ki, a szomszéd biztos unatkozik, ekkor szokott előfordulni, hogy zaklatja a szomszédot. Amennyiben fenyegetőzik, vagy este zavarja a rendet a bíróságnál, illetve a rendőrségnél kell a feljelentést megtenni!

dareboy 2009.12.12. 20:21

Sziasztok!Segítséget, tanácsot kérnék tőletek az alábbi esettel kapcsolatban:Szüleim egy lakótelepi lakásban élnek, ahol a közvetlen szomszédjukkal 1-2 éve megromlott a vizsonyuk. Sajnos a szomszéd 'családfője' egy nagyon akaratos, kissé rosszindulatú ember. Az utóbbi időben a szomszéd sajátos eszközözeket vetett be szüleim 'ellehetetlenítésére':

Bár a fenti problémák önmagukban bagatelnek mondhatóak, de sajnos azt tapasztalom, hogy a szomszéd egyre durvább eszközözökhöz nyúl.Azt sem tartom kizártnak hogy akár édesanyám és ellenem is valamilyen mondvacsinálnt indokkal feljelentést tesznek.Nem szeretném a hétköznapjaimat a szomszéd által gerjesztett hülyeségekre elpazarolni, ezért ezt megelőzendő szeretném tudni, hogy én vagy szüleim milyen jogi eszközökkel élhetnek?Hogyan tudnánk jogi úton hathatósan éreztetni a szomszéddal hogy ne szórakozzon?Köszönöm a segítséget előre is,Péter