Nem fizetett....forrás főoldal vissza

konténeres 2009.10.15. 15:53

Tisztelt Krisztián2006!

E-mailben válaszolok.

Nagyon köszönöm a segítségedet!

Krisztián2006 2009.10.15. 15:24

Tisztelt "konteneres"!

A helyzet a következő, valóban nem teljesítette a megrendelő a kötelességét akkor amikor a konténer tele pakolása után eltűnt. Vélhetően a megrendelésről semmilyen írásos dokumentációval nem rendelkezel, ez természetesen megnehezíti, hogy behajtsd rajta a követelésed.

Valóban nem lett volna szabad neked sem oda kiborítanod a "szemetet", hacsak nem az udvarára vagy az ő telkére borítottad.

Ebből az esetből már túl jól kijönni nem nagyon lehet.

A jövőre nézve viszont javasolnám, hogy egy pár soros megállapodást /szerződést/ készíts és formanyomtatvány szerűen mikor a konténert lerakod kitöltsd és aláírasd. Egy biztosíték neked a jövőre nézve.

Ennek megfogalmazásában szívesen segítségedre leszek ha úgy gondolod.

konténeres 2009.10.14. 15:58

Tisztelt Kovács_Béla_Sándor!

Mit javasol, melyik topikba tegyem át a kérdésemet?

Segítségét nagyon megköszönöm!

konténeres 2009.10.14. 13:00

Elnézést, ismerősöm ajánlotta ezt a fórumot,még nem ismerem ki magam.Próbáltam hasonló témát keresni, de nem találtam. A szabálysértés miatt írtam ide.

Kovács_Béla_Sándor 2009.10.14. 12:54

Miért a büntetőjog rovatba?

konténeres 2009.10.14. 12:31

Tiszteletem a Hölgyeknek, Uraknak!Több éve foglalkozom konténerek szállításával, eddig is voltak problámák a fizetéssel, de ilyenre még nem került sor, mint tegnap. Többszöri telefonos egyeztetés után se volt a helyszínen aki megrendelte a konténert. Egyáltalán nem mutatott hajlandóságot a kifizetésére.Visszaborítottam a kontérer tartalmát és elhoztam a konténeremet. Erre már tudott telefonálni, fenyegetőzik, az engedélyemet akarja bevonatni.Milyen következményei lehetnek a cselekedetemnek?Köszönöm a válaszokat! (Nem az olyanokat, hogy gondolkodtam volna előre.)Nem tudtam bevállalni, hogy a konténer tartalmának lerakását kifizessem a hulladéklerakóba, még több költséget csináljak magamnak, amikor egyáltalán nem biztos, hogy megkapom az árát. Már így is mínuszba mentem a két felesleges úttal.