csendháborításforrás főoldal vissza

monalisa1 2008.11.10. 13:27

Azért mert valaki 1x zajos (?) volt, vagy azt hangosnak vélte valaki a házban, azért még senkit nem fognak pénzbírsággal súlytani. És főleg nem konkrétumok hiányában.

kadaj01 2008.11.10. 10:13

Hogy lehet névtelen, ha hárman is aláírták? Amúgy nem kell időpont. Ha a feljelentőn kívül akár csak egy tanú is van, akkor szinte biztos a pénzbirság. A jogászocska meg behivhat akit akar, jól kiröhögik majd.

Csokidarabka 2008.11.10. 10:00

Kedves fórumozók!A segítségeteket szeretném kérni egy csendháborítással kapcsolatos ügyben! A nagyszüleimet egy névtelen levéllel( mint lakóközösség volt aláírva) feljelentették az önkormányzatnál csendháborítás miatt. Nem jelöltek meg konkrét időpontot és ugye névtelenül írták alá.(tudomásom szerint a lakóközösség itt 3 embert takar).Eljutott egy jogászhoz aki most a "lakóközösség" összes tagját be akarja hívni elbeszélgetésre. A kérdésem a következő lenne: Névtelennek minősül-e ez a feljentés,így meg lehet-e indítani az eljárást?és hogy ha nem jelöltek meg pontos időt (tudomásom szerint csendháborításnál muszáj) akkor jogos-e hogy ezt az eljásárt nem szüntették meg?

Előre is köszönöm a válaszokat!NAgyon nagy segítség lenne! üdv: Ildikó