Tárgyalás esetleges mulasztásaforrás főoldal vissza

ObudaFan 2008.02.04. 15:53

Elővezethetnek, és ennek költségeit megtéríttethetik.

onelove 2008.02.03. 14:47

Köszi ez jó hír, de mi van ha pont akkorra tűzik ki a tárgyalást amikor én kinnt vagyok, és nem tudok hazajönni. Mi a következménye ha nem jelenek meg?

ObudaFan 2008.02.03. 11:03

Kimenni kimehetsz. Valószínűleg felfüggeszti a bíróság az eljárást, de egyébként fél év alatt az is elképzelhető, hogy még ki sem tűzi a tárgyalást a bíróság.

onelove 2008.02.02. 19:34

Üdv mindenkinek!

Kicsit kevesebb mint egy éve bevittek csoportos garázdaság, és súlyos testi sértés gyanújával. Kiderült hogy a testi sértés könnyű, de mégis súlyos testi sértés a vád (az ügyvédem szerint csak a csoprotos garázdaság állja majd meg a helyét a bíróságon). Nem is ez a lényeg.Nincs még semmi hír h mikor lesz a tárgyalás, úgy néz ki szeptemberben ki tudok menni (akkor 4. éves egyetemista leszek) Stuttgart mellé egy fél éves tanulmányi ösztöndíjjal (ERASMUS). Az a kérdésem h ez mennyiben gátolja az utamat? tehát előfordulhat h nem engednek ki azért mert még eljárás folyik ellenem? vagy ha pont akkor lesz a tárgyalás akkor nekem mindeképp haza kell e jönnöm, nem lehet valami felmentést vagy akármit halasztást kérni? esteleg milyen plusz költségekkel jár együtt? Vagy mi van ha csak nem jvök haza? lemegy a tárgyalás? esetleges hátrányok?Kb ennyi kérdés jut most eszembe. Életem egyik nagy lehetősége lenne ez az út, szoros a határidő légyszi irjatok hogy mire számítsak.Ezer köszönet