a veszélyeztetéstől a tettlegességigforrás főoldal vissza

guba 2007.09.12. 12:29

Szerintem garázdaság leginkább.

Kovács_Béla_Sándor 2007.09.11. 19:50

Bőven elég egyszer.

egiroka 2007.09.11. 19:48

ez is szeptember 11-én történt, egy olyan városban ahol primitív jószágok egyetlen önmegvalósítási formája a városközponti rally, és az esszel szervesen együtt járó leszorítósdi, elébevégósdi..

Szóval elémvágtak, egy előttem a másik sávban haladó gépjármű és közöttem előztek, persze nem a lakott területen megszokott sebességgel és vezetési stílusban. Csak a jó reflexeimnemk köszönhető, hogy nem törtek össze elől oldalt. A következő lámpánál kiszálltam és rákérdeztem, hogyan szerezték meg a jogosítványukat, Erre a szokásos jelenet: egy kopasz kiugrik, én be a saját kocsimba, de utolér: nekilök a akinyitott ajtónak, én beugranék, de az ajtó és a karosszéria közé szorulok, rámvágja az ajtót. A dulakodás közben keze több helyen éri az arcom, megütni nem tudott, csak meg akart fogni.Rendszám felírva, tanu mellettem ült.

Lesz rendőrségi ügy, büntető feljelentés: ha nem anyagi kártérítés kereset.. Segítene valaki megfogalmazni, hogy mi történt a jog szerint: 1. közúti veszélyeztetés, súlyos, vagy könnyű testi sértés stb..