Autóhitel

hellboy.hu 2013.06.03 13:54:49

Aki eddig visszaírt, az eltünt, vel együtt a válaszai is! Most ott tart az ügyem, hogy az eredeti hitelezőmet egyáltalán nem lehet elérni!

Nem tundom hogy most mi is lesz! Ha valaki aki ért is hozzá, és tudd is mondani valamit, az ne tartsa magában. :)

hellboy.hu 2013.05.28 11:14:44

Nekem ez elégé nagy probléma, pláne hogy nem tudom hogy mire számítsak a jövöben, pláne hogy rendesen fizettem a részleteket. Ezért nem értem hogy miért kell eladniuk. És ráadásul túl sok negatív dolgokat hall az ember, hogy mik azok,amiket megtehet a bank, vagy más pénzintézet. És ezek nekem igenis nagy gondott jelentenek. A tájéloztatással meg az az én bajom, hogy ha én nem telefonálok, akkor nagy valószinüség szerint nem is kaptam volna még enyi információt se! És a hitelezöm csak telefonon adott eröl tájékoztatást, és csak anyit mondott hogy folyamatban va, de semmit nem tudott mondani róla!

Ezuttal köszönöm a válaszaidat!

hellboy.hu 2013.05.28 10:04:19

OK! Már csak egy kérdésem maradt! Ha nem szól nekem a régi hitelező, hogy eladta a hitelemet ennek, és ennek, akkor honnan kellene tudnom, hogy aki küldi a scekket, az most jogosan küldi vagy nem??

hellboy.hu 2013.05.28 09:49:23

OK! értem én hogy joguk van, hizsen mihez nincsen?? De szeritem nem úgy kellet volna megtudnom, hogy én telefonálok, miszerint nem kaptam meg  a csekket, hanem nekik talán értesítést kellene küldeniük.

És ez nem minősül szerzödésmodósításnak, hiszen alapadato változnak meg benne. Mert ha az, akkor lehetőséget kellene adniuk a végtörlesztésre, szerzödésmódosítási díj nélkül! Vagy csak én goldolkozokm így??

hellboy.hu 2013.05.28 09:33:28

Kedves Fórumozok!

2008-ban vettem egy autót CHF-alapon, amit egy Pénzügyi szolgáltató hitelezett meg. Ez a hitel, most idén, 2013 Augusztusában jár majd le, vagyis csak 3 részletem van hátra, és eddig nem voltam egyszer sem elmaradásban, vagy késedelmes fizetésben sem. Ebben a hónapban, vagyis Májusban, nem kaptam meg időben a fizetni való csekkemet, ezért felhívtam őket. Névegyeztetés után közölték, hogy eladják a kintlévőségemet egy másik cégnek (kérdésemre megmondták, hogy kinek, de elfelejtettem leírni, így már nem emlékszek rá)! Ezek után az alábbi kérdések merültek fel bennem:

És csak folyamatosan jönnek a kérdések, amikre nem tudom a választ. Telefonban azt mondták, hogy nem változik a szerződésem, de valamilyen érthető okból, még azt sem hiszem el egy pénzintézettől, ha kérdez!

Válaszukat előre is köszönöm!