Gyerekek adataival való visszaélés

seanfrancis 2013.07.10 10:03:51

A gyerekelhelyezési perben lassan egy éve semmi érdemleges nem történik fellebbezések és fellebezés elutasításának a fellebbezése. Most juliusban kaptuk a következő tárgyalás időpontját ami november. NO COMMENT. A bíró kapja a fizetését és mindemellett a bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és hogy senki nem tiszteli őket. Vajon miért. A per két és fél éve tart a Budaörsi bíróságon és úgy tűnik sosem lesz vége. Mi indokolja vajon a gyerekek évekig bizonytalanságban tartását és folyamatos felzaklatását. Egy fejlett nyugati polgári demokráciában elképzelhetetlen az ilyen időthúzó és az állam pénzét pazarló bírói ténykedés.

seanfrancis 2013.02.09 15:45:29

3 hónapja várjuk a februárra kitűzött tárgyalást amire le volt zsírozva a pszichológus szakértő is.

Most ír a bíróság hogy a bíró akadályoztatása miatt elmarad a tárgyalás és elnapolták áprilisra. Korábban elnapolták a tárgyalást a szakértő meghallgatása miatt. Áprilisban tuti elnapolják majd megint mert a pszichológus szakértőnek nem lesz jó akkor majd.

Eltelik több mint fél év anélkül hogy valami is történne. A bírónak nem sürgős ő kapja a fizetését. Az adófizetők pénzét meg ugye nyugodtan lehet herdálni magyarországon.

seanfrancis 2013.02.06 17:40:21

Tud valaki egy megfizethető, JÓ, lelkiismeretes családjogász ügyvédet?

seanfrancis 2013.01.12 13:04:51

Érdekes magyarországon senkit nem érdekel mi lesz 3 kisgyerek sorsa. Sem a hivatalokat sem az embereket sem a bíróságot sem az ügyvédeket.

seanfrancis 2013.01.10 18:54:39

Nem adtuk oda gyerekeket decemberben apukának ottalvásra mert a gyerekek mondták hogy apukánál semmilyen fűtés nincs és ruhában három tkaró alatt is majd megfagytak. Apuka persze feljelentést tett a gyámügyön az Érdi gyámügy közölte anyukával akkor is oda kell adni a gyerekeket ha megfagynak apukának joga van a láthatáshoz joga van megbetegíteni a gyerekeket. Apuka gyerektartást nem fizet de jogszerűen megölheti a gyerekeket láthatáson az Érdi gyámügy majd védelembevételi ejlárást indít anyuka ellen akinél a gyerekek elvannak helyezve és próbálja megvédeni őket apukától. Hogy lehetne megvédeni a gyerekeket?

Illés Blankának megírtam az esetet nem válaszolt.

Héron 2012.12.28 18:47:59

Esetleg lehet tetrisőrült a legnagyobb gyerekből. Elkezd játszani az okostelefonon mikor elmennek az apával, mutatja az apának, hogy de jó játék, aztán kis idő múlva átvált a játékról videókamerára. Szóval a játék is lehet alibi, hogy miért van elől az okostelefon. S ha használható anyag gyűlik össze, kiírni több példányban dvd-re, s letenni a bíró/ügyvéd asztalára, hogy íme...

seanfrancis 2012.12.28 11:57:16

Köszönjük szépen az ötletet :)

Héron 2012.12.28 08:38:19

A legnagyobb gyerekre elég egy rejtett. Feltéve ha ő is benne van, és értelmes gyerek. Esetleg ha van okos telefonja, akkor néha előveheti, mondva, hogy csinál a testvéreiről emlékképet... vagy akkor amikor nincs ott az apa. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Kifogásokkal biztosan nem ér el semmit.

seanfrancis 2012.12.27 20:53:05

Gyerekek vegyenek mindent kamerára? Készítsenek videonaplót? Gondoljátok az apuka nem veszi el tőlük a láthatáson ?

Héron 2012.12.27 14:21:42

videókamera - ennél erősebb bizonyíték aligha létezik

seanfrancis 2012.12.27 12:31:06

Félreértés van. Az első férj meghalt és úgy lett az anyukáé.

De ettől elekintve sem túl használható hozzászólás. Megoldási javaslatokat várunk.

Héron 2012.12.27 10:50:58

larma=karma

Héron 2012.12.27 10:50:26

Ahogy a mondás mondja: Isten nem ver bottal. A larma belengi ezt a barátnőt. Azt mondod az előző házasságából lett egy nagy családi háza. Azaz nem megdolgozott érte, nem a szüleitől örökölt, hanem földönfutóvá tette az első férjét. Egy rosszpont a karmához. Második férjében mi tetszhetett neki? Menő, pénzes vállalkozónak tűnt? Kétszer választott rosszul a pénzhajhászás miatt. Megérdemli amit a sorstól kapott és kap. A gyerekeket persze sajnálom, ők nem tehetnek semmiről. De a gyerekekre hivatkozni, hogy neki jobb legyen, újabb rosszpont a karma felé...

seanfrancis 2012.12.26 19:50:27

Anyukánál vannak a gyerekek elhelyezve. A láthatásokon apuka rendszeresen veszélyezteti a gyerekeket.Hol egy idegen földterületen lévő lakókocsiban víz és villany nélkül higiénia teljes hiányában voltak a gyerekek. Volt  hogy mivel 3 kisgyerekről van szó 7, 8 és 10 évesek egyedül felült velük a Jánoshegyi libegőre. Ezt jelentettük is gyámhatóságnak hogy az apa veszélyezteti a gyerekeket. A hatóság a gondviselő anyuka ellen indított védelembevételi eljárást a gyámhatóság. Apuka gyereknevelési szokása hogy láthatásokon az autójában hátul ülő biztonsági övet nem viselő gyerekek ha rosszalkodnak nagyot fékez hogy a gyerekek összeverjék magukat. A 10 éves kislánynak 3 napig fájt a lába egy ilyen eset után. Most hogy beállt a tél apuka a teljesen fűtetlen lakásába viszi a gyerekeket ahol a gyerekek rendszeresen fagyoskodnak és megfáznak. Úgy érzem érezzük hogy a gyerekeket nevelő édesanyának semmilyen eszköze nincs az apuka veszélyeztetései ellen.

seanfrancis 2012.12.26 19:42:00

UP

seanfrancis 2012.08.13 10:16:58

Újabb gondolatok magyarországról.

Párom felnevelt 6 gyereket és azt mondják erre hogy támogatásokból akar megélni. Nem azt mondják hogy adott 6 adófizető polgárt az amúgy is fogyó létszámú magyarországnak. Angliában ha egy gyereket nevelsz az állam egy teljes értékű fizetést ad kb 400 ezer nek megfelelő összeget és pluszban egy lakást aminek a lakbére igen minimális vagy nincs is. Magyarországon párom méltányossági gyesen van 3 súlyosan asztmás gyerekkel és a bíróság azt mondja miért nem megy el dolgozni. Ugyanakkor a bíróság előtt apuka azt mondja hogy neki nincs jövedelme a bíró mosogva megkérdezi hogy ténylegesen mennyi a jövedelme. Magyarországon a bíróság elfogadja a fekete jövedelmet. Nyugaton ilyen esetben menne a börtönbe.

seanfrancis 2012.06.26 16:30:39

Ja még valami. Anyukán mindent számon lehet kérni ő neveli a gyerekeket a külön élő apuka azt csinál amit akar. Az ablakból kilógathatja a gyerekeket az apuka, az anyát fogják felelősségre vonni. Jó mi ?

Ezek 60 éves tőrvények. A gyámügyis előadó nagyon kedvesen kis előadást tartott az apukának hogy ha csak 5 forintot is fizet gyerektartást már nem lehet eljárást índítani ellene. Így a gyámügynek köszönhetően anyuka gyerektartást sem fog kapni. Hát egyenlőre ennyit a magyar gyámügyről.

seanfrancis 2012.06.26 16:24:01

A magyar gyámügy működéséről. Anyuka feljelentette apukát hogy az APUKA A LÁTHATÁSA ALATT veszélyeztette a gyerekeket. Ugyebár a láthatás ideje alatt apuka felelős a gyerekekért.

Mitt tett a magyar gyámügy? Védelembe vételi eljárást indított anyuka ellen. ???

Majd később behívatta a gyámügy anyukát és apukát és közölte velük ezentúl nem szeretnének egyetlen feljelentést kapni egyik részről sem, mert ha mégis a szülők még jobban megbánják. Azt hiszem ellehet képzelni mire célzott ezzel a gyámügyis előadó. Röviden a gyámügy úgy ahogy van lerázta magáról a felelősséget, ők nem hajlandóak dolgozni!

seanfrancis 2012.06.21 13:23:21

Kedves hromajalosad

Nagyon köszönöm hogy figyelmmel kiséred a kis történetünket és az előremutató hozzászólásaid :)

hromajalosad 2012.06.16 18:35:46

"Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van."

szia

teljesen igazad van ! ))))

de ha már ezt tudjuk, akkor talán valamit lehet ez ellen tenni. egy volt házastárs meg veszélyes ellenség.

ismeri a gyenge pontokat.

ezért : hideg fej,racionalitás és készülni a háborúra.

a bírónő meg olyan , amilyen . ő is emberből vagyon. )))

de sok függ (minden) tőle.

azért egy jó ügyvéd aranyat ér.)))))

seanfrancis 2012.06.12 10:48:19

U.I.: És a Bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és nincs becsületük :D

seanfrancis 2012.06.12 10:44:47

A bírónő működése a következő. A hamisan vádló amúgy hazug és csaló gazember apuka újabb és újabb lehetőségeket kap a bíróságtól hogy hátha most na most talán sikerül valami bizonyítékot gyűjteni az anyuka ellen mert kiderül minden beadványáról hogy hamis és alaptalan. Az anyuka jól neveli a gyerekekt és a gyerekek jól vannak. Mit mond erre a bírónő egyik oldalon sincs bizonyíték.

Tehát az hogy folyamatosan bizonyítódik hogy anyukánál jól vannak a gyerekek és a beadott vádak igaztalanok nem az anyuka melletti bizonyítékok az csak úgy van minden rendben van az nem bizonyíték. Sarkítva úgynézki a dolog hogy a bírónő arra vár hogy majd talán a 25. tárgyaláson találnak valamit anyuka ellen és majd jól ráhuzzák a vizes lepedőt. Tehát addig is lehet igaztalanul hamisan vádolni rágalmazni hazudozni.  Következmények nélkül. Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van. De én úgyérzem leginkább magyarországon igazságtalanság szolgáltatás van!

hromajalosad 2012.05.16 12:04:33

szia

hát a biró olyan amilyen.))))

olyan mint az időjárás.adott.

igyekezni kell jó benyomást kelteni a biróban. veszekedni, sértegetni nem jó ötlet.))))

udvarias, szakszerű , higgadt, együttmüködő viselkedés ajánlott.

seanfrancis 2012.05.15 20:40:44

Az idióta bírónő. Miért nem helyezkedik négy gyerekes anyuka 3 súlyosan asztmás kisgyerekkel. Amikor gyermektelen emberek is alig tudnak elhelyetkedni ma magyarországon.

A legutóbbi tárgyaláson a gyerkmekjóléti szolgálat anyuka mellett állt ki és elmondja mekkora idiótaaz  apuka amiket dokumentumokkal is tudnak bizonyítani. A bírónő azt mondja jó akkor kikéri a dokumentumokat a gyermekjóléti szolgálattól.

Na úgy kérte ki azóta is ezeket  a dokumentumokat ahogy én.

Elég érdkes gondolataim vannak erről a bírónőről.

hromajalosad 2012.05.03 10:15:00

szia

"vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?"

jól is néznénk ki !))))

nem olyan könnyű az igazságot megtalálni. a másik fél is állit valamit.

hát magánvád.

voltam sértett egy büncselekményben. életveszélyes fenyegetés.

az egyik rendőr meg az elkövető meg a hamis tanúk addig csürték , csavarták , hogy majdnem gyanúsitott lettem.((((

M.o.-n még a sértett-nek is ajánlott az ügyvéd.

seanfrancis 2012.05.02 20:17:40

Hogy lehet az hogy ma magyarországon bárki befeketíthet, rágalmazhat, alaptananul következmények hivatalos fórumokon (bíróság)?

A törvény miért nem úgy szól hogy ha alaptanul vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?

hromajalosad 2012.04.27 11:12:52

szia

Bp. XI.ker. Hauszmann Alajos u.

Igazság ü.M. áldozatt segitő + szegények (rászorulok) ingyenes jogi segitsége + még ügyvéd is !

Voltam arra felé (munkanélküli voltam) , polgári és büntető ügyben (sértett voltam),

tényleg segitenek.

ISIS/002 2012.04.26 09:30:47

Jogi támogatást erre igazából nem lehet adni.

Velem ( kicsit másként), de hasonlót játszottak el az elmúlt 1 évben.

Most lesz a határozat jövő héten. Csak és kizárólag úgy érhettem el valamit, hogy mindvégig kitartottam az igazam mellett ill. (nagyon fontos) folyamatosan bebizonyítottam a bíróságon, hogy a másik fél hogyan hazudik. Ettől függetlenűl én is azt éreztem sokszor, hogy a csalókna stb. vannak jogai ebben az országban. Csak és kizárólag kitartást lehet ehhez kívánni. ( e mellé jön majd a sok-sok lelki sérülés )

seanfrancis 2012.04.25 20:14:37

Igen ám de egy sok gyermekes édesanya aki napi kenyér gondokkal küzd hogyan fogadjon ügyvédet ? Miből ?

hromajalosad 2012.04.21 10:51:14

szia

a jó ötlet. egy jó ügyvéd !

férgek meg voltak,vannak , lesznek.(((((

az a szomorú , hogy annyira egy banális,tipus történet.

tanitani lehetne, "hogyan ne váljunk áldozattá ?"

azért a banki jelzálog hitelhez az anyuka (tulajdonos) aláirása kellet!

nem a féreg irt alá.

seanfrancis 2013.07.10 10:03:51

A gyerekelhelyezési perben lassan egy éve semmi érdemleges nem történik fellebbezések és fellebezés elutasításának a fellebbezése. Most juliusban kaptuk a következő tárgyalás időpontját ami november. NO COMMENT. A bíró kapja a fizetését és mindemellett a bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és hogy senki nem tiszteli őket. Vajon miért. A per két és fél éve tart a Budaörsi bíróságon és úgy tűnik sosem lesz vége. Mi indokolja vajon a gyerekek évekig bizonytalanságban tartását és folyamatos felzaklatását. Egy fejlett nyugati polgári demokráciában elképzelhetetlen az ilyen időthúzó és az állam pénzét pazarló bírói ténykedés.

seanfrancis 2013.02.09 15:45:29

3 hónapja várjuk a februárra kitűzött tárgyalást amire le volt zsírozva a pszichológus szakértő is.

Most ír a bíróság hogy a bíró akadályoztatása miatt elmarad a tárgyalás és elnapolták áprilisra. Korábban elnapolták a tárgyalást a szakértő meghallgatása miatt. Áprilisban tuti elnapolják majd megint mert a pszichológus szakértőnek nem lesz jó akkor majd.

Eltelik több mint fél év anélkül hogy valami is történne. A bírónak nem sürgős ő kapja a fizetését. Az adófizetők pénzét meg ugye nyugodtan lehet herdálni magyarországon.

seanfrancis 2013.02.06 17:40:21

Tud valaki egy megfizethető, JÓ, lelkiismeretes családjogász ügyvédet?

seanfrancis 2013.01.12 13:04:51

Érdekes magyarországon senkit nem érdekel mi lesz 3 kisgyerek sorsa. Sem a hivatalokat sem az embereket sem a bíróságot sem az ügyvédeket.

seanfrancis 2013.01.10 18:54:39

Nem adtuk oda gyerekeket decemberben apukának ottalvásra mert a gyerekek mondták hogy apukánál semmilyen fűtés nincs és ruhában három tkaró alatt is majd megfagytak. Apuka persze feljelentést tett a gyámügyön az Érdi gyámügy közölte anyukával akkor is oda kell adni a gyerekeket ha megfagynak apukának joga van a láthatáshoz joga van megbetegíteni a gyerekeket. Apuka gyerektartást nem fizet de jogszerűen megölheti a gyerekeket láthatáson az Érdi gyámügy majd védelembevételi ejlárást indít anyuka ellen akinél a gyerekek elvannak helyezve és próbálja megvédeni őket apukától. Hogy lehetne megvédeni a gyerekeket?

Illés Blankának megírtam az esetet nem válaszolt.

Héron 2012.12.28 18:47:59

Esetleg lehet tetrisőrült a legnagyobb gyerekből. Elkezd játszani az okostelefonon mikor elmennek az apával, mutatja az apának, hogy de jó játék, aztán kis idő múlva átvált a játékról videókamerára. Szóval a játék is lehet alibi, hogy miért van elől az okostelefon. S ha használható anyag gyűlik össze, kiírni több példányban dvd-re, s letenni a bíró/ügyvéd asztalára, hogy íme...

seanfrancis 2012.12.28 11:57:16

Köszönjük szépen az ötletet :)

Héron 2012.12.28 08:38:19

A legnagyobb gyerekre elég egy rejtett. Feltéve ha ő is benne van, és értelmes gyerek. Esetleg ha van okos telefonja, akkor néha előveheti, mondva, hogy csinál a testvéreiről emlékképet... vagy akkor amikor nincs ott az apa. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Kifogásokkal biztosan nem ér el semmit.

seanfrancis 2012.12.27 20:53:05

Gyerekek vegyenek mindent kamerára? Készítsenek videonaplót? Gondoljátok az apuka nem veszi el tőlük a láthatáson ?

Héron 2012.12.27 14:21:42

videókamera - ennél erősebb bizonyíték aligha létezik

seanfrancis 2012.12.27 12:31:06

Félreértés van. Az első férj meghalt és úgy lett az anyukáé.

De ettől elekintve sem túl használható hozzászólás. Megoldási javaslatokat várunk.

Héron 2012.12.27 10:50:58

larma=karma

Héron 2012.12.27 10:50:26

Ahogy a mondás mondja: Isten nem ver bottal. A larma belengi ezt a barátnőt. Azt mondod az előző házasságából lett egy nagy családi háza. Azaz nem megdolgozott érte, nem a szüleitől örökölt, hanem földönfutóvá tette az első férjét. Egy rosszpont a karmához. Második férjében mi tetszhetett neki? Menő, pénzes vállalkozónak tűnt? Kétszer választott rosszul a pénzhajhászás miatt. Megérdemli amit a sorstól kapott és kap. A gyerekeket persze sajnálom, ők nem tehetnek semmiről. De a gyerekekre hivatkozni, hogy neki jobb legyen, újabb rosszpont a karma felé...

seanfrancis 2012.12.26 19:50:27

Anyukánál vannak a gyerekek elhelyezve. A láthatásokon apuka rendszeresen veszélyezteti a gyerekeket.Hol egy idegen földterületen lévő lakókocsiban víz és villany nélkül higiénia teljes hiányában voltak a gyerekek. Volt  hogy mivel 3 kisgyerekről van szó 7, 8 és 10 évesek egyedül felült velük a Jánoshegyi libegőre. Ezt jelentettük is gyámhatóságnak hogy az apa veszélyezteti a gyerekeket. A hatóság a gondviselő anyuka ellen indított védelembevételi eljárást a gyámhatóság. Apuka gyereknevelési szokása hogy láthatásokon az autójában hátul ülő biztonsági övet nem viselő gyerekek ha rosszalkodnak nagyot fékez hogy a gyerekek összeverjék magukat. A 10 éves kislánynak 3 napig fájt a lába egy ilyen eset után. Most hogy beállt a tél apuka a teljesen fűtetlen lakásába viszi a gyerekeket ahol a gyerekek rendszeresen fagyoskodnak és megfáznak. Úgy érzem érezzük hogy a gyerekeket nevelő édesanyának semmilyen eszköze nincs az apuka veszélyeztetései ellen.

seanfrancis 2012.12.26 19:42:00

UP

seanfrancis 2012.08.13 10:16:58

Újabb gondolatok magyarországról.

Párom felnevelt 6 gyereket és azt mondják erre hogy támogatásokból akar megélni. Nem azt mondják hogy adott 6 adófizető polgárt az amúgy is fogyó létszámú magyarországnak. Angliában ha egy gyereket nevelsz az állam egy teljes értékű fizetést ad kb 400 ezer nek megfelelő összeget és pluszban egy lakást aminek a lakbére igen minimális vagy nincs is. Magyarországon párom méltányossági gyesen van 3 súlyosan asztmás gyerekkel és a bíróság azt mondja miért nem megy el dolgozni. Ugyanakkor a bíróság előtt apuka azt mondja hogy neki nincs jövedelme a bíró mosogva megkérdezi hogy ténylegesen mennyi a jövedelme. Magyarországon a bíróság elfogadja a fekete jövedelmet. Nyugaton ilyen esetben menne a börtönbe.

seanfrancis 2012.06.26 16:30:39

Ja még valami. Anyukán mindent számon lehet kérni ő neveli a gyerekeket a külön élő apuka azt csinál amit akar. Az ablakból kilógathatja a gyerekeket az apuka, az anyát fogják felelősségre vonni. Jó mi ?

Ezek 60 éves tőrvények. A gyámügyis előadó nagyon kedvesen kis előadást tartott az apukának hogy ha csak 5 forintot is fizet gyerektartást már nem lehet eljárást índítani ellene. Így a gyámügynek köszönhetően anyuka gyerektartást sem fog kapni. Hát egyenlőre ennyit a magyar gyámügyről.

seanfrancis 2012.06.26 16:24:01

A magyar gyámügy működéséről. Anyuka feljelentette apukát hogy az APUKA A LÁTHATÁSA ALATT veszélyeztette a gyerekeket. Ugyebár a láthatás ideje alatt apuka felelős a gyerekekért.

Mitt tett a magyar gyámügy? Védelembe vételi eljárást indított anyuka ellen. ???

Majd később behívatta a gyámügy anyukát és apukát és közölte velük ezentúl nem szeretnének egyetlen feljelentést kapni egyik részről sem, mert ha mégis a szülők még jobban megbánják. Azt hiszem ellehet képzelni mire célzott ezzel a gyámügyis előadó. Röviden a gyámügy úgy ahogy van lerázta magáról a felelősséget, ők nem hajlandóak dolgozni!

seanfrancis 2012.06.21 13:23:21

Kedves hromajalosad

Nagyon köszönöm hogy figyelmmel kiséred a kis történetünket és az előremutató hozzászólásaid :)

hromajalosad 2012.06.16 18:35:46

"Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van."

szia

teljesen igazad van ! ))))

de ha már ezt tudjuk, akkor talán valamit lehet ez ellen tenni. egy volt házastárs meg veszélyes ellenség.

ismeri a gyenge pontokat.

ezért : hideg fej,racionalitás és készülni a háborúra.

a bírónő meg olyan , amilyen . ő is emberből vagyon. )))

de sok függ (minden) tőle.

azért egy jó ügyvéd aranyat ér.)))))

seanfrancis 2012.06.12 10:48:19

U.I.: És a Bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és nincs becsületük :D

seanfrancis 2012.06.12 10:44:47

A bírónő működése a következő. A hamisan vádló amúgy hazug és csaló gazember apuka újabb és újabb lehetőségeket kap a bíróságtól hogy hátha most na most talán sikerül valami bizonyítékot gyűjteni az anyuka ellen mert kiderül minden beadványáról hogy hamis és alaptalan. Az anyuka jól neveli a gyerekekt és a gyerekek jól vannak. Mit mond erre a bírónő egyik oldalon sincs bizonyíték.

Tehát az hogy folyamatosan bizonyítódik hogy anyukánál jól vannak a gyerekek és a beadott vádak igaztalanok nem az anyuka melletti bizonyítékok az csak úgy van minden rendben van az nem bizonyíték. Sarkítva úgynézki a dolog hogy a bírónő arra vár hogy majd talán a 25. tárgyaláson találnak valamit anyuka ellen és majd jól ráhuzzák a vizes lepedőt. Tehát addig is lehet igaztalanul hamisan vádolni rágalmazni hazudozni.  Következmények nélkül. Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van. De én úgyérzem leginkább magyarországon igazságtalanság szolgáltatás van!

hromajalosad 2012.05.16 12:04:33

szia

hát a biró olyan amilyen.))))

olyan mint az időjárás.adott.

igyekezni kell jó benyomást kelteni a biróban. veszekedni, sértegetni nem jó ötlet.))))

udvarias, szakszerű , higgadt, együttmüködő viselkedés ajánlott.

seanfrancis 2012.05.15 20:40:44

Az idióta bírónő. Miért nem helyezkedik négy gyerekes anyuka 3 súlyosan asztmás kisgyerekkel. Amikor gyermektelen emberek is alig tudnak elhelyetkedni ma magyarországon.

A legutóbbi tárgyaláson a gyerkmekjóléti szolgálat anyuka mellett állt ki és elmondja mekkora idiótaaz  apuka amiket dokumentumokkal is tudnak bizonyítani. A bírónő azt mondja jó akkor kikéri a dokumentumokat a gyermekjóléti szolgálattól.

Na úgy kérte ki azóta is ezeket  a dokumentumokat ahogy én.

Elég érdkes gondolataim vannak erről a bírónőről.

hromajalosad 2012.05.03 10:15:00

szia

"vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?"

jól is néznénk ki !))))

nem olyan könnyű az igazságot megtalálni. a másik fél is állit valamit.

hát magánvád.

voltam sértett egy büncselekményben. életveszélyes fenyegetés.

az egyik rendőr meg az elkövető meg a hamis tanúk addig csürték , csavarták , hogy majdnem gyanúsitott lettem.((((

M.o.-n még a sértett-nek is ajánlott az ügyvéd.

seanfrancis 2012.05.02 20:17:40

Hogy lehet az hogy ma magyarországon bárki befeketíthet, rágalmazhat, alaptananul következmények hivatalos fórumokon (bíróság)?

A törvény miért nem úgy szól hogy ha alaptanul vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?

hromajalosad 2012.04.27 11:12:52

szia

Bp. XI.ker. Hauszmann Alajos u.

Igazság ü.M. áldozatt segitő + szegények (rászorulok) ingyenes jogi segitsége + még ügyvéd is !

Voltam arra felé (munkanélküli voltam) , polgári és büntető ügyben (sértett voltam),

tényleg segitenek.

ISIS/002 2012.04.26 09:30:47

Jogi támogatást erre igazából nem lehet adni.

Velem ( kicsit másként), de hasonlót játszottak el az elmúlt 1 évben.

Most lesz a határozat jövő héten. Csak és kizárólag úgy érhettem el valamit, hogy mindvégig kitartottam az igazam mellett ill. (nagyon fontos) folyamatosan bebizonyítottam a bíróságon, hogy a másik fél hogyan hazudik. Ettől függetlenűl én is azt éreztem sokszor, hogy a csalókna stb. vannak jogai ebben az országban. Csak és kizárólag kitartást lehet ehhez kívánni. ( e mellé jön majd a sok-sok lelki sérülés )

seanfrancis 2012.04.25 20:14:37

Igen ám de egy sok gyermekes édesanya aki napi kenyér gondokkal küzd hogyan fogadjon ügyvédet ? Miből ?

hromajalosad 2012.04.21 10:51:14

szia

a jó ötlet. egy jó ügyvéd !

férgek meg voltak,vannak , lesznek.(((((

az a szomorú , hogy annyira egy banális,tipus történet.

tanitani lehetne, "hogyan ne váljunk áldozattá ?"

azért a banki jelzálog hitelhez az anyuka (tulajdonos) aláirása kellet!

nem a féreg irt alá.

seanfrancis 2013.07.10 10:03:51

A gyerekelhelyezési perben lassan egy éve semmi érdemleges nem történik fellebbezések és fellebezés elutasításának a fellebbezése. Most juliusban kaptuk a következő tárgyalás időpontját ami november. NO COMMENT. A bíró kapja a fizetését és mindemellett a bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és hogy senki nem tiszteli őket. Vajon miért. A per két és fél éve tart a Budaörsi bíróságon és úgy tűnik sosem lesz vége. Mi indokolja vajon a gyerekek évekig bizonytalanságban tartását és folyamatos felzaklatását. Egy fejlett nyugati polgári demokráciában elképzelhetetlen az ilyen időthúzó és az állam pénzét pazarló bírói ténykedés.

seanfrancis 2013.02.09 15:45:29

3 hónapja várjuk a februárra kitűzött tárgyalást amire le volt zsírozva a pszichológus szakértő is.

Most ír a bíróság hogy a bíró akadályoztatása miatt elmarad a tárgyalás és elnapolták áprilisra. Korábban elnapolták a tárgyalást a szakértő meghallgatása miatt. Áprilisban tuti elnapolják majd megint mert a pszichológus szakértőnek nem lesz jó akkor majd.

Eltelik több mint fél év anélkül hogy valami is történne. A bírónak nem sürgős ő kapja a fizetését. Az adófizetők pénzét meg ugye nyugodtan lehet herdálni magyarországon.

seanfrancis 2013.02.06 17:40:21

Tud valaki egy megfizethető, JÓ, lelkiismeretes családjogász ügyvédet?

seanfrancis 2013.01.12 13:04:51

Érdekes magyarországon senkit nem érdekel mi lesz 3 kisgyerek sorsa. Sem a hivatalokat sem az embereket sem a bíróságot sem az ügyvédeket.

seanfrancis 2013.01.10 18:54:39

Nem adtuk oda gyerekeket decemberben apukának ottalvásra mert a gyerekek mondták hogy apukánál semmilyen fűtés nincs és ruhában három tkaró alatt is majd megfagytak. Apuka persze feljelentést tett a gyámügyön az Érdi gyámügy közölte anyukával akkor is oda kell adni a gyerekeket ha megfagynak apukának joga van a láthatáshoz joga van megbetegíteni a gyerekeket. Apuka gyerektartást nem fizet de jogszerűen megölheti a gyerekeket láthatáson az Érdi gyámügy majd védelembevételi ejlárást indít anyuka ellen akinél a gyerekek elvannak helyezve és próbálja megvédeni őket apukától. Hogy lehetne megvédeni a gyerekeket?

Illés Blankának megírtam az esetet nem válaszolt.

Héron 2012.12.28 18:47:59

Esetleg lehet tetrisőrült a legnagyobb gyerekből. Elkezd játszani az okostelefonon mikor elmennek az apával, mutatja az apának, hogy de jó játék, aztán kis idő múlva átvált a játékról videókamerára. Szóval a játék is lehet alibi, hogy miért van elől az okostelefon. S ha használható anyag gyűlik össze, kiírni több példányban dvd-re, s letenni a bíró/ügyvéd asztalára, hogy íme...

seanfrancis 2012.12.28 11:57:16

Köszönjük szépen az ötletet :)

Héron 2012.12.28 08:38:19

A legnagyobb gyerekre elég egy rejtett. Feltéve ha ő is benne van, és értelmes gyerek. Esetleg ha van okos telefonja, akkor néha előveheti, mondva, hogy csinál a testvéreiről emlékképet... vagy akkor amikor nincs ott az apa. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Kifogásokkal biztosan nem ér el semmit.

seanfrancis 2012.12.27 20:53:05

Gyerekek vegyenek mindent kamerára? Készítsenek videonaplót? Gondoljátok az apuka nem veszi el tőlük a láthatáson ?

Héron 2012.12.27 14:21:42

videókamera - ennél erősebb bizonyíték aligha létezik

seanfrancis 2012.12.27 12:31:06

Félreértés van. Az első férj meghalt és úgy lett az anyukáé.

De ettől elekintve sem túl használható hozzászólás. Megoldási javaslatokat várunk.

Héron 2012.12.27 10:50:58

larma=karma

Héron 2012.12.27 10:50:26

Ahogy a mondás mondja: Isten nem ver bottal. A larma belengi ezt a barátnőt. Azt mondod az előző házasságából lett egy nagy családi háza. Azaz nem megdolgozott érte, nem a szüleitől örökölt, hanem földönfutóvá tette az első férjét. Egy rosszpont a karmához. Második férjében mi tetszhetett neki? Menő, pénzes vállalkozónak tűnt? Kétszer választott rosszul a pénzhajhászás miatt. Megérdemli amit a sorstól kapott és kap. A gyerekeket persze sajnálom, ők nem tehetnek semmiről. De a gyerekekre hivatkozni, hogy neki jobb legyen, újabb rosszpont a karma felé...

seanfrancis 2012.12.26 19:50:27

Anyukánál vannak a gyerekek elhelyezve. A láthatásokon apuka rendszeresen veszélyezteti a gyerekeket.Hol egy idegen földterületen lévő lakókocsiban víz és villany nélkül higiénia teljes hiányában voltak a gyerekek. Volt  hogy mivel 3 kisgyerekről van szó 7, 8 és 10 évesek egyedül felült velük a Jánoshegyi libegőre. Ezt jelentettük is gyámhatóságnak hogy az apa veszélyezteti a gyerekeket. A hatóság a gondviselő anyuka ellen indított védelembevételi eljárást a gyámhatóság. Apuka gyereknevelési szokása hogy láthatásokon az autójában hátul ülő biztonsági övet nem viselő gyerekek ha rosszalkodnak nagyot fékez hogy a gyerekek összeverjék magukat. A 10 éves kislánynak 3 napig fájt a lába egy ilyen eset után. Most hogy beállt a tél apuka a teljesen fűtetlen lakásába viszi a gyerekeket ahol a gyerekek rendszeresen fagyoskodnak és megfáznak. Úgy érzem érezzük hogy a gyerekeket nevelő édesanyának semmilyen eszköze nincs az apuka veszélyeztetései ellen.

seanfrancis 2012.12.26 19:42:00

UP

seanfrancis 2012.08.13 10:16:58

Újabb gondolatok magyarországról.

Párom felnevelt 6 gyereket és azt mondják erre hogy támogatásokból akar megélni. Nem azt mondják hogy adott 6 adófizető polgárt az amúgy is fogyó létszámú magyarországnak. Angliában ha egy gyereket nevelsz az állam egy teljes értékű fizetést ad kb 400 ezer nek megfelelő összeget és pluszban egy lakást aminek a lakbére igen minimális vagy nincs is. Magyarországon párom méltányossági gyesen van 3 súlyosan asztmás gyerekkel és a bíróság azt mondja miért nem megy el dolgozni. Ugyanakkor a bíróság előtt apuka azt mondja hogy neki nincs jövedelme a bíró mosogva megkérdezi hogy ténylegesen mennyi a jövedelme. Magyarországon a bíróság elfogadja a fekete jövedelmet. Nyugaton ilyen esetben menne a börtönbe.

seanfrancis 2012.06.26 16:30:39

Ja még valami. Anyukán mindent számon lehet kérni ő neveli a gyerekeket a külön élő apuka azt csinál amit akar. Az ablakból kilógathatja a gyerekeket az apuka, az anyát fogják felelősségre vonni. Jó mi ?

Ezek 60 éves tőrvények. A gyámügyis előadó nagyon kedvesen kis előadást tartott az apukának hogy ha csak 5 forintot is fizet gyerektartást már nem lehet eljárást índítani ellene. Így a gyámügynek köszönhetően anyuka gyerektartást sem fog kapni. Hát egyenlőre ennyit a magyar gyámügyről.

seanfrancis 2012.06.26 16:24:01

A magyar gyámügy működéséről. Anyuka feljelentette apukát hogy az APUKA A LÁTHATÁSA ALATT veszélyeztette a gyerekeket. Ugyebár a láthatás ideje alatt apuka felelős a gyerekekért.

Mitt tett a magyar gyámügy? Védelembe vételi eljárást indított anyuka ellen. ???

Majd később behívatta a gyámügy anyukát és apukát és közölte velük ezentúl nem szeretnének egyetlen feljelentést kapni egyik részről sem, mert ha mégis a szülők még jobban megbánják. Azt hiszem ellehet képzelni mire célzott ezzel a gyámügyis előadó. Röviden a gyámügy úgy ahogy van lerázta magáról a felelősséget, ők nem hajlandóak dolgozni!

seanfrancis 2012.06.21 13:23:21

Kedves hromajalosad

Nagyon köszönöm hogy figyelmmel kiséred a kis történetünket és az előremutató hozzászólásaid :)

hromajalosad 2012.06.16 18:35:46

"Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van."

szia

teljesen igazad van ! ))))

de ha már ezt tudjuk, akkor talán valamit lehet ez ellen tenni. egy volt házastárs meg veszélyes ellenség.

ismeri a gyenge pontokat.

ezért : hideg fej,racionalitás és készülni a háborúra.

a bírónő meg olyan , amilyen . ő is emberből vagyon. )))

de sok függ (minden) tőle.

azért egy jó ügyvéd aranyat ér.)))))

seanfrancis 2012.06.12 10:48:19

U.I.: És a Bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és nincs becsületük :D

seanfrancis 2012.06.12 10:44:47

A bírónő működése a következő. A hamisan vádló amúgy hazug és csaló gazember apuka újabb és újabb lehetőségeket kap a bíróságtól hogy hátha most na most talán sikerül valami bizonyítékot gyűjteni az anyuka ellen mert kiderül minden beadványáról hogy hamis és alaptalan. Az anyuka jól neveli a gyerekekt és a gyerekek jól vannak. Mit mond erre a bírónő egyik oldalon sincs bizonyíték.

Tehát az hogy folyamatosan bizonyítódik hogy anyukánál jól vannak a gyerekek és a beadott vádak igaztalanok nem az anyuka melletti bizonyítékok az csak úgy van minden rendben van az nem bizonyíték. Sarkítva úgynézki a dolog hogy a bírónő arra vár hogy majd talán a 25. tárgyaláson találnak valamit anyuka ellen és majd jól ráhuzzák a vizes lepedőt. Tehát addig is lehet igaztalanul hamisan vádolni rágalmazni hazudozni.  Következmények nélkül. Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van. De én úgyérzem leginkább magyarországon igazságtalanság szolgáltatás van!

hromajalosad 2012.05.16 12:04:33

szia

hát a biró olyan amilyen.))))

olyan mint az időjárás.adott.

igyekezni kell jó benyomást kelteni a biróban. veszekedni, sértegetni nem jó ötlet.))))

udvarias, szakszerű , higgadt, együttmüködő viselkedés ajánlott.

seanfrancis 2012.05.15 20:40:44

Az idióta bírónő. Miért nem helyezkedik négy gyerekes anyuka 3 súlyosan asztmás kisgyerekkel. Amikor gyermektelen emberek is alig tudnak elhelyetkedni ma magyarországon.

A legutóbbi tárgyaláson a gyerkmekjóléti szolgálat anyuka mellett állt ki és elmondja mekkora idiótaaz  apuka amiket dokumentumokkal is tudnak bizonyítani. A bírónő azt mondja jó akkor kikéri a dokumentumokat a gyermekjóléti szolgálattól.

Na úgy kérte ki azóta is ezeket  a dokumentumokat ahogy én.

Elég érdkes gondolataim vannak erről a bírónőről.

hromajalosad 2012.05.03 10:15:00

szia

"vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?"

jól is néznénk ki !))))

nem olyan könnyű az igazságot megtalálni. a másik fél is állit valamit.

hát magánvád.

voltam sértett egy büncselekményben. életveszélyes fenyegetés.

az egyik rendőr meg az elkövető meg a hamis tanúk addig csürték , csavarták , hogy majdnem gyanúsitott lettem.((((

M.o.-n még a sértett-nek is ajánlott az ügyvéd.

seanfrancis 2012.05.02 20:17:40

Hogy lehet az hogy ma magyarországon bárki befeketíthet, rágalmazhat, alaptananul következmények hivatalos fórumokon (bíróság)?

A törvény miért nem úgy szól hogy ha alaptanul vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?

hromajalosad 2012.04.27 11:12:52

szia

Bp. XI.ker. Hauszmann Alajos u.

Igazság ü.M. áldozatt segitő + szegények (rászorulok) ingyenes jogi segitsége + még ügyvéd is !

Voltam arra felé (munkanélküli voltam) , polgári és büntető ügyben (sértett voltam),

tényleg segitenek.

ISIS/002 2012.04.26 09:30:47

Jogi támogatást erre igazából nem lehet adni.

Velem ( kicsit másként), de hasonlót játszottak el az elmúlt 1 évben.

Most lesz a határozat jövő héten. Csak és kizárólag úgy érhettem el valamit, hogy mindvégig kitartottam az igazam mellett ill. (nagyon fontos) folyamatosan bebizonyítottam a bíróságon, hogy a másik fél hogyan hazudik. Ettől függetlenűl én is azt éreztem sokszor, hogy a csalókna stb. vannak jogai ebben az országban. Csak és kizárólag kitartást lehet ehhez kívánni. ( e mellé jön majd a sok-sok lelki sérülés )

seanfrancis 2012.04.25 20:14:37

Igen ám de egy sok gyermekes édesanya aki napi kenyér gondokkal küzd hogyan fogadjon ügyvédet ? Miből ?

hromajalosad 2012.04.21 10:51:14

szia

a jó ötlet. egy jó ügyvéd !

férgek meg voltak,vannak , lesznek.(((((

az a szomorú , hogy annyira egy banális,tipus történet.

tanitani lehetne, "hogyan ne váljunk áldozattá ?"

azért a banki jelzálog hitelhez az anyuka (tulajdonos) aláirása kellet!

nem a féreg irt alá.

seanfrancis 2013.07.10 10:03:51

A gyerekelhelyezési perben lassan egy éve semmi érdemleges nem történik fellebbezések és fellebezés elutasításának a fellebbezése. Most juliusban kaptuk a következő tárgyalás időpontját ami november. NO COMMENT. A bíró kapja a fizetését és mindemellett a bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és hogy senki nem tiszteli őket. Vajon miért. A per két és fél éve tart a Budaörsi bíróságon és úgy tűnik sosem lesz vége. Mi indokolja vajon a gyerekek évekig bizonytalanságban tartását és folyamatos felzaklatását. Egy fejlett nyugati polgári demokráciában elképzelhetetlen az ilyen időthúzó és az állam pénzét pazarló bírói ténykedés.

seanfrancis 2013.02.09 15:45:29

3 hónapja várjuk a februárra kitűzött tárgyalást amire le volt zsírozva a pszichológus szakértő is.

Most ír a bíróság hogy a bíró akadályoztatása miatt elmarad a tárgyalás és elnapolták áprilisra. Korábban elnapolták a tárgyalást a szakértő meghallgatása miatt. Áprilisban tuti elnapolják majd megint mert a pszichológus szakértőnek nem lesz jó akkor majd.

Eltelik több mint fél év anélkül hogy valami is történne. A bírónak nem sürgős ő kapja a fizetését. Az adófizetők pénzét meg ugye nyugodtan lehet herdálni magyarországon.

seanfrancis 2013.02.06 17:40:21

Tud valaki egy megfizethető, JÓ, lelkiismeretes családjogász ügyvédet?

seanfrancis 2013.01.12 13:04:51

Érdekes magyarországon senkit nem érdekel mi lesz 3 kisgyerek sorsa. Sem a hivatalokat sem az embereket sem a bíróságot sem az ügyvédeket.

seanfrancis 2013.01.10 18:54:39

Nem adtuk oda gyerekeket decemberben apukának ottalvásra mert a gyerekek mondták hogy apukánál semmilyen fűtés nincs és ruhában három tkaró alatt is majd megfagytak. Apuka persze feljelentést tett a gyámügyön az Érdi gyámügy közölte anyukával akkor is oda kell adni a gyerekeket ha megfagynak apukának joga van a láthatáshoz joga van megbetegíteni a gyerekeket. Apuka gyerektartást nem fizet de jogszerűen megölheti a gyerekeket láthatáson az Érdi gyámügy majd védelembevételi ejlárást indít anyuka ellen akinél a gyerekek elvannak helyezve és próbálja megvédeni őket apukától. Hogy lehetne megvédeni a gyerekeket?

Illés Blankának megírtam az esetet nem válaszolt.

Héron 2012.12.28 18:47:59

Esetleg lehet tetrisőrült a legnagyobb gyerekből. Elkezd játszani az okostelefonon mikor elmennek az apával, mutatja az apának, hogy de jó játék, aztán kis idő múlva átvált a játékról videókamerára. Szóval a játék is lehet alibi, hogy miért van elől az okostelefon. S ha használható anyag gyűlik össze, kiírni több példányban dvd-re, s letenni a bíró/ügyvéd asztalára, hogy íme...

seanfrancis 2012.12.28 11:57:16

Köszönjük szépen az ötletet :)

Héron 2012.12.28 08:38:19

A legnagyobb gyerekre elég egy rejtett. Feltéve ha ő is benne van, és értelmes gyerek. Esetleg ha van okos telefonja, akkor néha előveheti, mondva, hogy csinál a testvéreiről emlékképet... vagy akkor amikor nincs ott az apa. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Kifogásokkal biztosan nem ér el semmit.

seanfrancis 2012.12.27 20:53:05

Gyerekek vegyenek mindent kamerára? Készítsenek videonaplót? Gondoljátok az apuka nem veszi el tőlük a láthatáson ?

Héron 2012.12.27 14:21:42

videókamera - ennél erősebb bizonyíték aligha létezik

seanfrancis 2012.12.27 12:31:06

Félreértés van. Az első férj meghalt és úgy lett az anyukáé.

De ettől elekintve sem túl használható hozzászólás. Megoldási javaslatokat várunk.

Héron 2012.12.27 10:50:58

larma=karma

Héron 2012.12.27 10:50:26

Ahogy a mondás mondja: Isten nem ver bottal. A larma belengi ezt a barátnőt. Azt mondod az előző házasságából lett egy nagy családi háza. Azaz nem megdolgozott érte, nem a szüleitől örökölt, hanem földönfutóvá tette az első férjét. Egy rosszpont a karmához. Második férjében mi tetszhetett neki? Menő, pénzes vállalkozónak tűnt? Kétszer választott rosszul a pénzhajhászás miatt. Megérdemli amit a sorstól kapott és kap. A gyerekeket persze sajnálom, ők nem tehetnek semmiről. De a gyerekekre hivatkozni, hogy neki jobb legyen, újabb rosszpont a karma felé...

seanfrancis 2012.12.26 19:50:27

Anyukánál vannak a gyerekek elhelyezve. A láthatásokon apuka rendszeresen veszélyezteti a gyerekeket.Hol egy idegen földterületen lévő lakókocsiban víz és villany nélkül higiénia teljes hiányában voltak a gyerekek. Volt  hogy mivel 3 kisgyerekről van szó 7, 8 és 10 évesek egyedül felült velük a Jánoshegyi libegőre. Ezt jelentettük is gyámhatóságnak hogy az apa veszélyezteti a gyerekeket. A hatóság a gondviselő anyuka ellen indított védelembevételi eljárást a gyámhatóság. Apuka gyereknevelési szokása hogy láthatásokon az autójában hátul ülő biztonsági övet nem viselő gyerekek ha rosszalkodnak nagyot fékez hogy a gyerekek összeverjék magukat. A 10 éves kislánynak 3 napig fájt a lába egy ilyen eset után. Most hogy beállt a tél apuka a teljesen fűtetlen lakásába viszi a gyerekeket ahol a gyerekek rendszeresen fagyoskodnak és megfáznak. Úgy érzem érezzük hogy a gyerekeket nevelő édesanyának semmilyen eszköze nincs az apuka veszélyeztetései ellen.

seanfrancis 2012.12.26 19:42:00

UP

seanfrancis 2012.08.13 10:16:58

Újabb gondolatok magyarországról.

Párom felnevelt 6 gyereket és azt mondják erre hogy támogatásokból akar megélni. Nem azt mondják hogy adott 6 adófizető polgárt az amúgy is fogyó létszámú magyarországnak. Angliában ha egy gyereket nevelsz az állam egy teljes értékű fizetést ad kb 400 ezer nek megfelelő összeget és pluszban egy lakást aminek a lakbére igen minimális vagy nincs is. Magyarországon párom méltányossági gyesen van 3 súlyosan asztmás gyerekkel és a bíróság azt mondja miért nem megy el dolgozni. Ugyanakkor a bíróság előtt apuka azt mondja hogy neki nincs jövedelme a bíró mosogva megkérdezi hogy ténylegesen mennyi a jövedelme. Magyarországon a bíróság elfogadja a fekete jövedelmet. Nyugaton ilyen esetben menne a börtönbe.

seanfrancis 2012.06.26 16:30:39

Ja még valami. Anyukán mindent számon lehet kérni ő neveli a gyerekeket a külön élő apuka azt csinál amit akar. Az ablakból kilógathatja a gyerekeket az apuka, az anyát fogják felelősségre vonni. Jó mi ?

Ezek 60 éves tőrvények. A gyámügyis előadó nagyon kedvesen kis előadást tartott az apukának hogy ha csak 5 forintot is fizet gyerektartást már nem lehet eljárást índítani ellene. Így a gyámügynek köszönhetően anyuka gyerektartást sem fog kapni. Hát egyenlőre ennyit a magyar gyámügyről.

seanfrancis 2012.06.26 16:24:01

A magyar gyámügy működéséről. Anyuka feljelentette apukát hogy az APUKA A LÁTHATÁSA ALATT veszélyeztette a gyerekeket. Ugyebár a láthatás ideje alatt apuka felelős a gyerekekért.

Mitt tett a magyar gyámügy? Védelembe vételi eljárást indított anyuka ellen. ???

Majd később behívatta a gyámügy anyukát és apukát és közölte velük ezentúl nem szeretnének egyetlen feljelentést kapni egyik részről sem, mert ha mégis a szülők még jobban megbánják. Azt hiszem ellehet képzelni mire célzott ezzel a gyámügyis előadó. Röviden a gyámügy úgy ahogy van lerázta magáról a felelősséget, ők nem hajlandóak dolgozni!

seanfrancis 2012.06.21 13:23:21

Kedves hromajalosad

Nagyon köszönöm hogy figyelmmel kiséred a kis történetünket és az előremutató hozzászólásaid :)

hromajalosad 2012.06.16 18:35:46

"Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van."

szia

teljesen igazad van ! ))))

de ha már ezt tudjuk, akkor talán valamit lehet ez ellen tenni. egy volt házastárs meg veszélyes ellenség.

ismeri a gyenge pontokat.

ezért : hideg fej,racionalitás és készülni a háborúra.

a bírónő meg olyan , amilyen . ő is emberből vagyon. )))

de sok függ (minden) tőle.

azért egy jó ügyvéd aranyat ér.)))))

seanfrancis 2012.06.12 10:48:19

U.I.: És a Bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és nincs becsületük :D

seanfrancis 2012.06.12 10:44:47

A bírónő működése a következő. A hamisan vádló amúgy hazug és csaló gazember apuka újabb és újabb lehetőségeket kap a bíróságtól hogy hátha most na most talán sikerül valami bizonyítékot gyűjteni az anyuka ellen mert kiderül minden beadványáról hogy hamis és alaptalan. Az anyuka jól neveli a gyerekekt és a gyerekek jól vannak. Mit mond erre a bírónő egyik oldalon sincs bizonyíték.

Tehát az hogy folyamatosan bizonyítódik hogy anyukánál jól vannak a gyerekek és a beadott vádak igaztalanok nem az anyuka melletti bizonyítékok az csak úgy van minden rendben van az nem bizonyíték. Sarkítva úgynézki a dolog hogy a bírónő arra vár hogy majd talán a 25. tárgyaláson találnak valamit anyuka ellen és majd jól ráhuzzák a vizes lepedőt. Tehát addig is lehet igaztalanul hamisan vádolni rágalmazni hazudozni.  Következmények nélkül. Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van. De én úgyérzem leginkább magyarországon igazságtalanság szolgáltatás van!

hromajalosad 2012.05.16 12:04:33

szia

hát a biró olyan amilyen.))))

olyan mint az időjárás.adott.

igyekezni kell jó benyomást kelteni a biróban. veszekedni, sértegetni nem jó ötlet.))))

udvarias, szakszerű , higgadt, együttmüködő viselkedés ajánlott.

seanfrancis 2012.05.15 20:40:44

Az idióta bírónő. Miért nem helyezkedik négy gyerekes anyuka 3 súlyosan asztmás kisgyerekkel. Amikor gyermektelen emberek is alig tudnak elhelyetkedni ma magyarországon.

A legutóbbi tárgyaláson a gyerkmekjóléti szolgálat anyuka mellett állt ki és elmondja mekkora idiótaaz  apuka amiket dokumentumokkal is tudnak bizonyítani. A bírónő azt mondja jó akkor kikéri a dokumentumokat a gyermekjóléti szolgálattól.

Na úgy kérte ki azóta is ezeket  a dokumentumokat ahogy én.

Elég érdkes gondolataim vannak erről a bírónőről.

hromajalosad 2012.05.03 10:15:00

szia

"vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?"

jól is néznénk ki !))))

nem olyan könnyű az igazságot megtalálni. a másik fél is állit valamit.

hát magánvád.

voltam sértett egy büncselekményben. életveszélyes fenyegetés.

az egyik rendőr meg az elkövető meg a hamis tanúk addig csürték , csavarták , hogy majdnem gyanúsitott lettem.((((

M.o.-n még a sértett-nek is ajánlott az ügyvéd.

seanfrancis 2012.05.02 20:17:40

Hogy lehet az hogy ma magyarországon bárki befeketíthet, rágalmazhat, alaptananul következmények hivatalos fórumokon (bíróság)?

A törvény miért nem úgy szól hogy ha alaptanul vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?

hromajalosad 2012.04.27 11:12:52

szia

Bp. XI.ker. Hauszmann Alajos u.

Igazság ü.M. áldozatt segitő + szegények (rászorulok) ingyenes jogi segitsége + még ügyvéd is !

Voltam arra felé (munkanélküli voltam) , polgári és büntető ügyben (sértett voltam),

tényleg segitenek.

ISIS/002 2012.04.26 09:30:47

Jogi támogatást erre igazából nem lehet adni.

Velem ( kicsit másként), de hasonlót játszottak el az elmúlt 1 évben.

Most lesz a határozat jövő héten. Csak és kizárólag úgy érhettem el valamit, hogy mindvégig kitartottam az igazam mellett ill. (nagyon fontos) folyamatosan bebizonyítottam a bíróságon, hogy a másik fél hogyan hazudik. Ettől függetlenűl én is azt éreztem sokszor, hogy a csalókna stb. vannak jogai ebben az országban. Csak és kizárólag kitartást lehet ehhez kívánni. ( e mellé jön majd a sok-sok lelki sérülés )

seanfrancis 2012.04.25 20:14:37

Igen ám de egy sok gyermekes édesanya aki napi kenyér gondokkal küzd hogyan fogadjon ügyvédet ? Miből ?

hromajalosad 2012.04.21 10:51:14

szia

a jó ötlet. egy jó ügyvéd !

férgek meg voltak,vannak , lesznek.(((((

az a szomorú , hogy annyira egy banális,tipus történet.

tanitani lehetne, "hogyan ne váljunk áldozattá ?"

azért a banki jelzálog hitelhez az anyuka (tulajdonos) aláirása kellet!

nem a féreg irt alá.

seanfrancis 2013.07.10 10:03:51

A gyerekelhelyezési perben lassan egy éve semmi érdemleges nem történik fellebbezések és fellebezés elutasításának a fellebbezése. Most juliusban kaptuk a következő tárgyalás időpontját ami november. NO COMMENT. A bíró kapja a fizetését és mindemellett a bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és hogy senki nem tiszteli őket. Vajon miért. A per két és fél éve tart a Budaörsi bíróságon és úgy tűnik sosem lesz vége. Mi indokolja vajon a gyerekek évekig bizonytalanságban tartását és folyamatos felzaklatását. Egy fejlett nyugati polgári demokráciában elképzelhetetlen az ilyen időthúzó és az állam pénzét pazarló bírói ténykedés.

seanfrancis 2013.02.09 15:45:29

3 hónapja várjuk a februárra kitűzött tárgyalást amire le volt zsírozva a pszichológus szakértő is.

Most ír a bíróság hogy a bíró akadályoztatása miatt elmarad a tárgyalás és elnapolták áprilisra. Korábban elnapolták a tárgyalást a szakértő meghallgatása miatt. Áprilisban tuti elnapolják majd megint mert a pszichológus szakértőnek nem lesz jó akkor majd.

Eltelik több mint fél év anélkül hogy valami is történne. A bírónak nem sürgős ő kapja a fizetését. Az adófizetők pénzét meg ugye nyugodtan lehet herdálni magyarországon.

seanfrancis 2013.02.06 17:40:21

Tud valaki egy megfizethető, JÓ, lelkiismeretes családjogász ügyvédet?

seanfrancis 2013.01.12 13:04:51

Érdekes magyarországon senkit nem érdekel mi lesz 3 kisgyerek sorsa. Sem a hivatalokat sem az embereket sem a bíróságot sem az ügyvédeket.

seanfrancis 2013.01.10 18:54:39

Nem adtuk oda gyerekeket decemberben apukának ottalvásra mert a gyerekek mondták hogy apukánál semmilyen fűtés nincs és ruhában három tkaró alatt is majd megfagytak. Apuka persze feljelentést tett a gyámügyön az Érdi gyámügy közölte anyukával akkor is oda kell adni a gyerekeket ha megfagynak apukának joga van a láthatáshoz joga van megbetegíteni a gyerekeket. Apuka gyerektartást nem fizet de jogszerűen megölheti a gyerekeket láthatáson az Érdi gyámügy majd védelembevételi ejlárást indít anyuka ellen akinél a gyerekek elvannak helyezve és próbálja megvédeni őket apukától. Hogy lehetne megvédeni a gyerekeket?

Illés Blankának megírtam az esetet nem válaszolt.

Héron 2012.12.28 18:47:59

Esetleg lehet tetrisőrült a legnagyobb gyerekből. Elkezd játszani az okostelefonon mikor elmennek az apával, mutatja az apának, hogy de jó játék, aztán kis idő múlva átvált a játékról videókamerára. Szóval a játék is lehet alibi, hogy miért van elől az okostelefon. S ha használható anyag gyűlik össze, kiírni több példányban dvd-re, s letenni a bíró/ügyvéd asztalára, hogy íme...

seanfrancis 2012.12.28 11:57:16

Köszönjük szépen az ötletet :)

Héron 2012.12.28 08:38:19

A legnagyobb gyerekre elég egy rejtett. Feltéve ha ő is benne van, és értelmes gyerek. Esetleg ha van okos telefonja, akkor néha előveheti, mondva, hogy csinál a testvéreiről emlékképet... vagy akkor amikor nincs ott az apa. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Kifogásokkal biztosan nem ér el semmit.

seanfrancis 2012.12.27 20:53:05

Gyerekek vegyenek mindent kamerára? Készítsenek videonaplót? Gondoljátok az apuka nem veszi el tőlük a láthatáson ?

Héron 2012.12.27 14:21:42

videókamera - ennél erősebb bizonyíték aligha létezik

seanfrancis 2012.12.27 12:31:06

Félreértés van. Az első férj meghalt és úgy lett az anyukáé.

De ettől elekintve sem túl használható hozzászólás. Megoldási javaslatokat várunk.

Héron 2012.12.27 10:50:58

larma=karma

Héron 2012.12.27 10:50:26

Ahogy a mondás mondja: Isten nem ver bottal. A larma belengi ezt a barátnőt. Azt mondod az előző házasságából lett egy nagy családi háza. Azaz nem megdolgozott érte, nem a szüleitől örökölt, hanem földönfutóvá tette az első férjét. Egy rosszpont a karmához. Második férjében mi tetszhetett neki? Menő, pénzes vállalkozónak tűnt? Kétszer választott rosszul a pénzhajhászás miatt. Megérdemli amit a sorstól kapott és kap. A gyerekeket persze sajnálom, ők nem tehetnek semmiről. De a gyerekekre hivatkozni, hogy neki jobb legyen, újabb rosszpont a karma felé...

seanfrancis 2012.12.26 19:50:27

Anyukánál vannak a gyerekek elhelyezve. A láthatásokon apuka rendszeresen veszélyezteti a gyerekeket.Hol egy idegen földterületen lévő lakókocsiban víz és villany nélkül higiénia teljes hiányában voltak a gyerekek. Volt  hogy mivel 3 kisgyerekről van szó 7, 8 és 10 évesek egyedül felült velük a Jánoshegyi libegőre. Ezt jelentettük is gyámhatóságnak hogy az apa veszélyezteti a gyerekeket. A hatóság a gondviselő anyuka ellen indított védelembevételi eljárást a gyámhatóság. Apuka gyereknevelési szokása hogy láthatásokon az autójában hátul ülő biztonsági övet nem viselő gyerekek ha rosszalkodnak nagyot fékez hogy a gyerekek összeverjék magukat. A 10 éves kislánynak 3 napig fájt a lába egy ilyen eset után. Most hogy beállt a tél apuka a teljesen fűtetlen lakásába viszi a gyerekeket ahol a gyerekek rendszeresen fagyoskodnak és megfáznak. Úgy érzem érezzük hogy a gyerekeket nevelő édesanyának semmilyen eszköze nincs az apuka veszélyeztetései ellen.

seanfrancis 2012.12.26 19:42:00

UP

seanfrancis 2012.08.13 10:16:58

Újabb gondolatok magyarországról.

Párom felnevelt 6 gyereket és azt mondják erre hogy támogatásokból akar megélni. Nem azt mondják hogy adott 6 adófizető polgárt az amúgy is fogyó létszámú magyarországnak. Angliában ha egy gyereket nevelsz az állam egy teljes értékű fizetést ad kb 400 ezer nek megfelelő összeget és pluszban egy lakást aminek a lakbére igen minimális vagy nincs is. Magyarországon párom méltányossági gyesen van 3 súlyosan asztmás gyerekkel és a bíróság azt mondja miért nem megy el dolgozni. Ugyanakkor a bíróság előtt apuka azt mondja hogy neki nincs jövedelme a bíró mosogva megkérdezi hogy ténylegesen mennyi a jövedelme. Magyarországon a bíróság elfogadja a fekete jövedelmet. Nyugaton ilyen esetben menne a börtönbe.

seanfrancis 2012.06.26 16:30:39

Ja még valami. Anyukán mindent számon lehet kérni ő neveli a gyerekeket a külön élő apuka azt csinál amit akar. Az ablakból kilógathatja a gyerekeket az apuka, az anyát fogják felelősségre vonni. Jó mi ?

Ezek 60 éves tőrvények. A gyámügyis előadó nagyon kedvesen kis előadást tartott az apukának hogy ha csak 5 forintot is fizet gyerektartást már nem lehet eljárást índítani ellene. Így a gyámügynek köszönhetően anyuka gyerektartást sem fog kapni. Hát egyenlőre ennyit a magyar gyámügyről.

seanfrancis 2012.06.26 16:24:01

A magyar gyámügy működéséről. Anyuka feljelentette apukát hogy az APUKA A LÁTHATÁSA ALATT veszélyeztette a gyerekeket. Ugyebár a láthatás ideje alatt apuka felelős a gyerekekért.

Mitt tett a magyar gyámügy? Védelembe vételi eljárást indított anyuka ellen. ???

Majd később behívatta a gyámügy anyukát és apukát és közölte velük ezentúl nem szeretnének egyetlen feljelentést kapni egyik részről sem, mert ha mégis a szülők még jobban megbánják. Azt hiszem ellehet képzelni mire célzott ezzel a gyámügyis előadó. Röviden a gyámügy úgy ahogy van lerázta magáról a felelősséget, ők nem hajlandóak dolgozni!

seanfrancis 2012.06.21 13:23:21

Kedves hromajalosad

Nagyon köszönöm hogy figyelmmel kiséred a kis történetünket és az előremutató hozzászólásaid :)

hromajalosad 2012.06.16 18:35:46

"Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van."

szia

teljesen igazad van ! ))))

de ha már ezt tudjuk, akkor talán valamit lehet ez ellen tenni. egy volt házastárs meg veszélyes ellenség.

ismeri a gyenge pontokat.

ezért : hideg fej,racionalitás és készülni a háborúra.

a bírónő meg olyan , amilyen . ő is emberből vagyon. )))

de sok függ (minden) tőle.

azért egy jó ügyvéd aranyat ér.)))))

seanfrancis 2012.06.12 10:48:19

U.I.: És a Bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és nincs becsületük :D

seanfrancis 2012.06.12 10:44:47

A bírónő működése a következő. A hamisan vádló amúgy hazug és csaló gazember apuka újabb és újabb lehetőségeket kap a bíróságtól hogy hátha most na most talán sikerül valami bizonyítékot gyűjteni az anyuka ellen mert kiderül minden beadványáról hogy hamis és alaptalan. Az anyuka jól neveli a gyerekekt és a gyerekek jól vannak. Mit mond erre a bírónő egyik oldalon sincs bizonyíték.

Tehát az hogy folyamatosan bizonyítódik hogy anyukánál jól vannak a gyerekek és a beadott vádak igaztalanok nem az anyuka melletti bizonyítékok az csak úgy van minden rendben van az nem bizonyíték. Sarkítva úgynézki a dolog hogy a bírónő arra vár hogy majd talán a 25. tárgyaláson találnak valamit anyuka ellen és majd jól ráhuzzák a vizes lepedőt. Tehát addig is lehet igaztalanul hamisan vádolni rágalmazni hazudozni.  Következmények nélkül. Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van. De én úgyérzem leginkább magyarországon igazságtalanság szolgáltatás van!

hromajalosad 2012.05.16 12:04:33

szia

hát a biró olyan amilyen.))))

olyan mint az időjárás.adott.

igyekezni kell jó benyomást kelteni a biróban. veszekedni, sértegetni nem jó ötlet.))))

udvarias, szakszerű , higgadt, együttmüködő viselkedés ajánlott.

seanfrancis 2012.05.15 20:40:44

Az idióta bírónő. Miért nem helyezkedik négy gyerekes anyuka 3 súlyosan asztmás kisgyerekkel. Amikor gyermektelen emberek is alig tudnak elhelyetkedni ma magyarországon.

A legutóbbi tárgyaláson a gyerkmekjóléti szolgálat anyuka mellett állt ki és elmondja mekkora idiótaaz  apuka amiket dokumentumokkal is tudnak bizonyítani. A bírónő azt mondja jó akkor kikéri a dokumentumokat a gyermekjóléti szolgálattól.

Na úgy kérte ki azóta is ezeket  a dokumentumokat ahogy én.

Elég érdkes gondolataim vannak erről a bírónőről.

hromajalosad 2012.05.03 10:15:00

szia

"vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?"

jól is néznénk ki !))))

nem olyan könnyű az igazságot megtalálni. a másik fél is állit valamit.

hát magánvád.

voltam sértett egy büncselekményben. életveszélyes fenyegetés.

az egyik rendőr meg az elkövető meg a hamis tanúk addig csürték , csavarták , hogy majdnem gyanúsitott lettem.((((

M.o.-n még a sértett-nek is ajánlott az ügyvéd.

seanfrancis 2012.05.02 20:17:40

Hogy lehet az hogy ma magyarországon bárki befeketíthet, rágalmazhat, alaptananul következmények hivatalos fórumokon (bíróság)?

A törvény miért nem úgy szól hogy ha alaptanul vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?

hromajalosad 2012.04.27 11:12:52

szia

Bp. XI.ker. Hauszmann Alajos u.

Igazság ü.M. áldozatt segitő + szegények (rászorulok) ingyenes jogi segitsége + még ügyvéd is !

Voltam arra felé (munkanélküli voltam) , polgári és büntető ügyben (sértett voltam),

tényleg segitenek.

ISIS/002 2012.04.26 09:30:47

Jogi támogatást erre igazából nem lehet adni.

Velem ( kicsit másként), de hasonlót játszottak el az elmúlt 1 évben.

Most lesz a határozat jövő héten. Csak és kizárólag úgy érhettem el valamit, hogy mindvégig kitartottam az igazam mellett ill. (nagyon fontos) folyamatosan bebizonyítottam a bíróságon, hogy a másik fél hogyan hazudik. Ettől függetlenűl én is azt éreztem sokszor, hogy a csalókna stb. vannak jogai ebben az országban. Csak és kizárólag kitartást lehet ehhez kívánni. ( e mellé jön majd a sok-sok lelki sérülés )

seanfrancis 2012.04.25 20:14:37

Igen ám de egy sok gyermekes édesanya aki napi kenyér gondokkal küzd hogyan fogadjon ügyvédet ? Miből ?

hromajalosad 2012.04.21 10:51:14

szia

a jó ötlet. egy jó ügyvéd !

férgek meg voltak,vannak , lesznek.(((((

az a szomorú , hogy annyira egy banális,tipus történet.

tanitani lehetne, "hogyan ne váljunk áldozattá ?"

azért a banki jelzálog hitelhez az anyuka (tulajdonos) aláirása kellet!

nem a féreg irt alá.

seanfrancis 2013.07.10 10:03:51

A gyerekelhelyezési perben lassan egy éve semmi érdemleges nem történik fellebbezések és fellebezés elutasításának a fellebbezése. Most juliusban kaptuk a következő tárgyalás időpontját ami november. NO COMMENT. A bíró kapja a fizetését és mindemellett a bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és hogy senki nem tiszteli őket. Vajon miért. A per két és fél éve tart a Budaörsi bíróságon és úgy tűnik sosem lesz vége. Mi indokolja vajon a gyerekek évekig bizonytalanságban tartását és folyamatos felzaklatását. Egy fejlett nyugati polgári demokráciában elképzelhetetlen az ilyen időthúzó és az állam pénzét pazarló bírói ténykedés.

seanfrancis 2013.02.09 15:45:29

3 hónapja várjuk a februárra kitűzött tárgyalást amire le volt zsírozva a pszichológus szakértő is.

Most ír a bíróság hogy a bíró akadályoztatása miatt elmarad a tárgyalás és elnapolták áprilisra. Korábban elnapolták a tárgyalást a szakértő meghallgatása miatt. Áprilisban tuti elnapolják majd megint mert a pszichológus szakértőnek nem lesz jó akkor majd.

Eltelik több mint fél év anélkül hogy valami is történne. A bírónak nem sürgős ő kapja a fizetését. Az adófizetők pénzét meg ugye nyugodtan lehet herdálni magyarországon.

seanfrancis 2013.02.06 17:40:21

Tud valaki egy megfizethető, JÓ, lelkiismeretes családjogász ügyvédet?

seanfrancis 2013.01.12 13:04:51

Érdekes magyarországon senkit nem érdekel mi lesz 3 kisgyerek sorsa. Sem a hivatalokat sem az embereket sem a bíróságot sem az ügyvédeket.

seanfrancis 2013.01.10 18:54:39

Nem adtuk oda gyerekeket decemberben apukának ottalvásra mert a gyerekek mondták hogy apukánál semmilyen fűtés nincs és ruhában három tkaró alatt is majd megfagytak. Apuka persze feljelentést tett a gyámügyön az Érdi gyámügy közölte anyukával akkor is oda kell adni a gyerekeket ha megfagynak apukának joga van a láthatáshoz joga van megbetegíteni a gyerekeket. Apuka gyerektartást nem fizet de jogszerűen megölheti a gyerekeket láthatáson az Érdi gyámügy majd védelembevételi ejlárást indít anyuka ellen akinél a gyerekek elvannak helyezve és próbálja megvédeni őket apukától. Hogy lehetne megvédeni a gyerekeket?

Illés Blankának megírtam az esetet nem válaszolt.

Héron 2012.12.28 18:47:59

Esetleg lehet tetrisőrült a legnagyobb gyerekből. Elkezd játszani az okostelefonon mikor elmennek az apával, mutatja az apának, hogy de jó játék, aztán kis idő múlva átvált a játékról videókamerára. Szóval a játék is lehet alibi, hogy miért van elől az okostelefon. S ha használható anyag gyűlik össze, kiírni több példányban dvd-re, s letenni a bíró/ügyvéd asztalára, hogy íme...

seanfrancis 2012.12.28 11:57:16

Köszönjük szépen az ötletet :)

Héron 2012.12.28 08:38:19

A legnagyobb gyerekre elég egy rejtett. Feltéve ha ő is benne van, és értelmes gyerek. Esetleg ha van okos telefonja, akkor néha előveheti, mondva, hogy csinál a testvéreiről emlékképet... vagy akkor amikor nincs ott az apa. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Kifogásokkal biztosan nem ér el semmit.

seanfrancis 2012.12.27 20:53:05

Gyerekek vegyenek mindent kamerára? Készítsenek videonaplót? Gondoljátok az apuka nem veszi el tőlük a láthatáson ?

Héron 2012.12.27 14:21:42

videókamera - ennél erősebb bizonyíték aligha létezik

seanfrancis 2012.12.27 12:31:06

Félreértés van. Az első férj meghalt és úgy lett az anyukáé.

De ettől elekintve sem túl használható hozzászólás. Megoldási javaslatokat várunk.

Héron 2012.12.27 10:50:58

larma=karma

Héron 2012.12.27 10:50:26

Ahogy a mondás mondja: Isten nem ver bottal. A larma belengi ezt a barátnőt. Azt mondod az előző házasságából lett egy nagy családi háza. Azaz nem megdolgozott érte, nem a szüleitől örökölt, hanem földönfutóvá tette az első férjét. Egy rosszpont a karmához. Második férjében mi tetszhetett neki? Menő, pénzes vállalkozónak tűnt? Kétszer választott rosszul a pénzhajhászás miatt. Megérdemli amit a sorstól kapott és kap. A gyerekeket persze sajnálom, ők nem tehetnek semmiről. De a gyerekekre hivatkozni, hogy neki jobb legyen, újabb rosszpont a karma felé...

seanfrancis 2012.12.26 19:50:27

Anyukánál vannak a gyerekek elhelyezve. A láthatásokon apuka rendszeresen veszélyezteti a gyerekeket.Hol egy idegen földterületen lévő lakókocsiban víz és villany nélkül higiénia teljes hiányában voltak a gyerekek. Volt  hogy mivel 3 kisgyerekről van szó 7, 8 és 10 évesek egyedül felült velük a Jánoshegyi libegőre. Ezt jelentettük is gyámhatóságnak hogy az apa veszélyezteti a gyerekeket. A hatóság a gondviselő anyuka ellen indított védelembevételi eljárást a gyámhatóság. Apuka gyereknevelési szokása hogy láthatásokon az autójában hátul ülő biztonsági övet nem viselő gyerekek ha rosszalkodnak nagyot fékez hogy a gyerekek összeverjék magukat. A 10 éves kislánynak 3 napig fájt a lába egy ilyen eset után. Most hogy beállt a tél apuka a teljesen fűtetlen lakásába viszi a gyerekeket ahol a gyerekek rendszeresen fagyoskodnak és megfáznak. Úgy érzem érezzük hogy a gyerekeket nevelő édesanyának semmilyen eszköze nincs az apuka veszélyeztetései ellen.

seanfrancis 2012.12.26 19:42:00

UP

seanfrancis 2012.08.13 10:16:58

Újabb gondolatok magyarországról.

Párom felnevelt 6 gyereket és azt mondják erre hogy támogatásokból akar megélni. Nem azt mondják hogy adott 6 adófizető polgárt az amúgy is fogyó létszámú magyarországnak. Angliában ha egy gyereket nevelsz az állam egy teljes értékű fizetést ad kb 400 ezer nek megfelelő összeget és pluszban egy lakást aminek a lakbére igen minimális vagy nincs is. Magyarországon párom méltányossági gyesen van 3 súlyosan asztmás gyerekkel és a bíróság azt mondja miért nem megy el dolgozni. Ugyanakkor a bíróság előtt apuka azt mondja hogy neki nincs jövedelme a bíró mosogva megkérdezi hogy ténylegesen mennyi a jövedelme. Magyarországon a bíróság elfogadja a fekete jövedelmet. Nyugaton ilyen esetben menne a börtönbe.

seanfrancis 2012.06.26 16:30:39

Ja még valami. Anyukán mindent számon lehet kérni ő neveli a gyerekeket a külön élő apuka azt csinál amit akar. Az ablakból kilógathatja a gyerekeket az apuka, az anyát fogják felelősségre vonni. Jó mi ?

Ezek 60 éves tőrvények. A gyámügyis előadó nagyon kedvesen kis előadást tartott az apukának hogy ha csak 5 forintot is fizet gyerektartást már nem lehet eljárást índítani ellene. Így a gyámügynek köszönhetően anyuka gyerektartást sem fog kapni. Hát egyenlőre ennyit a magyar gyámügyről.

seanfrancis 2012.06.26 16:24:01

A magyar gyámügy működéséről. Anyuka feljelentette apukát hogy az APUKA A LÁTHATÁSA ALATT veszélyeztette a gyerekeket. Ugyebár a láthatás ideje alatt apuka felelős a gyerekekért.

Mitt tett a magyar gyámügy? Védelembe vételi eljárást indított anyuka ellen. ???

Majd később behívatta a gyámügy anyukát és apukát és közölte velük ezentúl nem szeretnének egyetlen feljelentést kapni egyik részről sem, mert ha mégis a szülők még jobban megbánják. Azt hiszem ellehet képzelni mire célzott ezzel a gyámügyis előadó. Röviden a gyámügy úgy ahogy van lerázta magáról a felelősséget, ők nem hajlandóak dolgozni!

seanfrancis 2012.06.21 13:23:21

Kedves hromajalosad

Nagyon köszönöm hogy figyelmmel kiséred a kis történetünket és az előremutató hozzászólásaid :)

hromajalosad 2012.06.16 18:35:46

"Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van."

szia

teljesen igazad van ! ))))

de ha már ezt tudjuk, akkor talán valamit lehet ez ellen tenni. egy volt házastárs meg veszélyes ellenség.

ismeri a gyenge pontokat.

ezért : hideg fej,racionalitás és készülni a háborúra.

a bírónő meg olyan , amilyen . ő is emberből vagyon. )))

de sok függ (minden) tőle.

azért egy jó ügyvéd aranyat ér.)))))

seanfrancis 2012.06.12 10:48:19

U.I.: És a Bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és nincs becsületük :D

seanfrancis 2012.06.12 10:44:47

A bírónő működése a következő. A hamisan vádló amúgy hazug és csaló gazember apuka újabb és újabb lehetőségeket kap a bíróságtól hogy hátha most na most talán sikerül valami bizonyítékot gyűjteni az anyuka ellen mert kiderül minden beadványáról hogy hamis és alaptalan. Az anyuka jól neveli a gyerekekt és a gyerekek jól vannak. Mit mond erre a bírónő egyik oldalon sincs bizonyíték.

Tehát az hogy folyamatosan bizonyítódik hogy anyukánál jól vannak a gyerekek és a beadott vádak igaztalanok nem az anyuka melletti bizonyítékok az csak úgy van minden rendben van az nem bizonyíték. Sarkítva úgynézki a dolog hogy a bírónő arra vár hogy majd talán a 25. tárgyaláson találnak valamit anyuka ellen és majd jól ráhuzzák a vizes lepedőt. Tehát addig is lehet igaztalanul hamisan vádolni rágalmazni hazudozni.  Következmények nélkül. Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van. De én úgyérzem leginkább magyarországon igazságtalanság szolgáltatás van!

hromajalosad 2012.05.16 12:04:33

szia

hát a biró olyan amilyen.))))

olyan mint az időjárás.adott.

igyekezni kell jó benyomást kelteni a biróban. veszekedni, sértegetni nem jó ötlet.))))

udvarias, szakszerű , higgadt, együttmüködő viselkedés ajánlott.

seanfrancis 2012.05.15 20:40:44

Az idióta bírónő. Miért nem helyezkedik négy gyerekes anyuka 3 súlyosan asztmás kisgyerekkel. Amikor gyermektelen emberek is alig tudnak elhelyetkedni ma magyarországon.

A legutóbbi tárgyaláson a gyerkmekjóléti szolgálat anyuka mellett állt ki és elmondja mekkora idiótaaz  apuka amiket dokumentumokkal is tudnak bizonyítani. A bírónő azt mondja jó akkor kikéri a dokumentumokat a gyermekjóléti szolgálattól.

Na úgy kérte ki azóta is ezeket  a dokumentumokat ahogy én.

Elég érdkes gondolataim vannak erről a bírónőről.

hromajalosad 2012.05.03 10:15:00

szia

"vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?"

jól is néznénk ki !))))

nem olyan könnyű az igazságot megtalálni. a másik fél is állit valamit.

hát magánvád.

voltam sértett egy büncselekményben. életveszélyes fenyegetés.

az egyik rendőr meg az elkövető meg a hamis tanúk addig csürték , csavarták , hogy majdnem gyanúsitott lettem.((((

M.o.-n még a sértett-nek is ajánlott az ügyvéd.

seanfrancis 2012.05.02 20:17:40

Hogy lehet az hogy ma magyarországon bárki befeketíthet, rágalmazhat, alaptananul következmények hivatalos fórumokon (bíróság)?

A törvény miért nem úgy szól hogy ha alaptanul vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?

hromajalosad 2012.04.27 11:12:52

szia

Bp. XI.ker. Hauszmann Alajos u.

Igazság ü.M. áldozatt segitő + szegények (rászorulok) ingyenes jogi segitsége + még ügyvéd is !

Voltam arra felé (munkanélküli voltam) , polgári és büntető ügyben (sértett voltam),

tényleg segitenek.

ISIS/002 2012.04.26 09:30:47

Jogi támogatást erre igazából nem lehet adni.

Velem ( kicsit másként), de hasonlót játszottak el az elmúlt 1 évben.

Most lesz a határozat jövő héten. Csak és kizárólag úgy érhettem el valamit, hogy mindvégig kitartottam az igazam mellett ill. (nagyon fontos) folyamatosan bebizonyítottam a bíróságon, hogy a másik fél hogyan hazudik. Ettől függetlenűl én is azt éreztem sokszor, hogy a csalókna stb. vannak jogai ebben az országban. Csak és kizárólag kitartást lehet ehhez kívánni. ( e mellé jön majd a sok-sok lelki sérülés )

seanfrancis 2012.04.25 20:14:37

Igen ám de egy sok gyermekes édesanya aki napi kenyér gondokkal küzd hogyan fogadjon ügyvédet ? Miből ?

hromajalosad 2012.04.21 10:51:14

szia

a jó ötlet. egy jó ügyvéd !

férgek meg voltak,vannak , lesznek.(((((

az a szomorú , hogy annyira egy banális,tipus történet.

tanitani lehetne, "hogyan ne váljunk áldozattá ?"

azért a banki jelzálog hitelhez az anyuka (tulajdonos) aláirása kellet!

nem a féreg irt alá.

seanfrancis 2013.07.10 10:03:51

A gyerekelhelyezési perben lassan egy éve semmi érdemleges nem történik fellebbezések és fellebezés elutasításának a fellebbezése. Most juliusban kaptuk a következő tárgyalás időpontját ami november. NO COMMENT. A bíró kapja a fizetését és mindemellett a bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és hogy senki nem tiszteli őket. Vajon miért. A per két és fél éve tart a Budaörsi bíróságon és úgy tűnik sosem lesz vége. Mi indokolja vajon a gyerekek évekig bizonytalanságban tartását és folyamatos felzaklatását. Egy fejlett nyugati polgári demokráciában elképzelhetetlen az ilyen időthúzó és az állam pénzét pazarló bírói ténykedés.

seanfrancis 2013.02.09 15:45:29

3 hónapja várjuk a februárra kitűzött tárgyalást amire le volt zsírozva a pszichológus szakértő is.

Most ír a bíróság hogy a bíró akadályoztatása miatt elmarad a tárgyalás és elnapolták áprilisra. Korábban elnapolták a tárgyalást a szakértő meghallgatása miatt. Áprilisban tuti elnapolják majd megint mert a pszichológus szakértőnek nem lesz jó akkor majd.

Eltelik több mint fél év anélkül hogy valami is történne. A bírónak nem sürgős ő kapja a fizetését. Az adófizetők pénzét meg ugye nyugodtan lehet herdálni magyarországon.

seanfrancis 2013.02.06 17:40:21

Tud valaki egy megfizethető, JÓ, lelkiismeretes családjogász ügyvédet?

seanfrancis 2013.01.12 13:04:51

Érdekes magyarországon senkit nem érdekel mi lesz 3 kisgyerek sorsa. Sem a hivatalokat sem az embereket sem a bíróságot sem az ügyvédeket.

seanfrancis 2013.01.10 18:54:39

Nem adtuk oda gyerekeket decemberben apukának ottalvásra mert a gyerekek mondták hogy apukánál semmilyen fűtés nincs és ruhában három tkaró alatt is majd megfagytak. Apuka persze feljelentést tett a gyámügyön az Érdi gyámügy közölte anyukával akkor is oda kell adni a gyerekeket ha megfagynak apukának joga van a láthatáshoz joga van megbetegíteni a gyerekeket. Apuka gyerektartást nem fizet de jogszerűen megölheti a gyerekeket láthatáson az Érdi gyámügy majd védelembevételi ejlárást indít anyuka ellen akinél a gyerekek elvannak helyezve és próbálja megvédeni őket apukától. Hogy lehetne megvédeni a gyerekeket?

Illés Blankának megírtam az esetet nem válaszolt.

Héron 2012.12.28 18:47:59

Esetleg lehet tetrisőrült a legnagyobb gyerekből. Elkezd játszani az okostelefonon mikor elmennek az apával, mutatja az apának, hogy de jó játék, aztán kis idő múlva átvált a játékról videókamerára. Szóval a játék is lehet alibi, hogy miért van elől az okostelefon. S ha használható anyag gyűlik össze, kiírni több példányban dvd-re, s letenni a bíró/ügyvéd asztalára, hogy íme...

seanfrancis 2012.12.28 11:57:16

Köszönjük szépen az ötletet :)

Héron 2012.12.28 08:38:19

A legnagyobb gyerekre elég egy rejtett. Feltéve ha ő is benne van, és értelmes gyerek. Esetleg ha van okos telefonja, akkor néha előveheti, mondva, hogy csinál a testvéreiről emlékképet... vagy akkor amikor nincs ott az apa. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Kifogásokkal biztosan nem ér el semmit.

seanfrancis 2012.12.27 20:53:05

Gyerekek vegyenek mindent kamerára? Készítsenek videonaplót? Gondoljátok az apuka nem veszi el tőlük a láthatáson ?

Héron 2012.12.27 14:21:42

videókamera - ennél erősebb bizonyíték aligha létezik

seanfrancis 2012.12.27 12:31:06

Félreértés van. Az első férj meghalt és úgy lett az anyukáé.

De ettől elekintve sem túl használható hozzászólás. Megoldási javaslatokat várunk.

Héron 2012.12.27 10:50:58

larma=karma

Héron 2012.12.27 10:50:26

Ahogy a mondás mondja: Isten nem ver bottal. A larma belengi ezt a barátnőt. Azt mondod az előző házasságából lett egy nagy családi háza. Azaz nem megdolgozott érte, nem a szüleitől örökölt, hanem földönfutóvá tette az első férjét. Egy rosszpont a karmához. Második férjében mi tetszhetett neki? Menő, pénzes vállalkozónak tűnt? Kétszer választott rosszul a pénzhajhászás miatt. Megérdemli amit a sorstól kapott és kap. A gyerekeket persze sajnálom, ők nem tehetnek semmiről. De a gyerekekre hivatkozni, hogy neki jobb legyen, újabb rosszpont a karma felé...

seanfrancis 2012.12.26 19:50:27

Anyukánál vannak a gyerekek elhelyezve. A láthatásokon apuka rendszeresen veszélyezteti a gyerekeket.Hol egy idegen földterületen lévő lakókocsiban víz és villany nélkül higiénia teljes hiányában voltak a gyerekek. Volt  hogy mivel 3 kisgyerekről van szó 7, 8 és 10 évesek egyedül felült velük a Jánoshegyi libegőre. Ezt jelentettük is gyámhatóságnak hogy az apa veszélyezteti a gyerekeket. A hatóság a gondviselő anyuka ellen indított védelembevételi eljárást a gyámhatóság. Apuka gyereknevelési szokása hogy láthatásokon az autójában hátul ülő biztonsági övet nem viselő gyerekek ha rosszalkodnak nagyot fékez hogy a gyerekek összeverjék magukat. A 10 éves kislánynak 3 napig fájt a lába egy ilyen eset után. Most hogy beállt a tél apuka a teljesen fűtetlen lakásába viszi a gyerekeket ahol a gyerekek rendszeresen fagyoskodnak és megfáznak. Úgy érzem érezzük hogy a gyerekeket nevelő édesanyának semmilyen eszköze nincs az apuka veszélyeztetései ellen.

seanfrancis 2012.12.26 19:42:00

UP

seanfrancis 2012.08.13 10:16:58

Újabb gondolatok magyarországról.

Párom felnevelt 6 gyereket és azt mondják erre hogy támogatásokból akar megélni. Nem azt mondják hogy adott 6 adófizető polgárt az amúgy is fogyó létszámú magyarországnak. Angliában ha egy gyereket nevelsz az állam egy teljes értékű fizetést ad kb 400 ezer nek megfelelő összeget és pluszban egy lakást aminek a lakbére igen minimális vagy nincs is. Magyarországon párom méltányossági gyesen van 3 súlyosan asztmás gyerekkel és a bíróság azt mondja miért nem megy el dolgozni. Ugyanakkor a bíróság előtt apuka azt mondja hogy neki nincs jövedelme a bíró mosogva megkérdezi hogy ténylegesen mennyi a jövedelme. Magyarországon a bíróság elfogadja a fekete jövedelmet. Nyugaton ilyen esetben menne a börtönbe.

seanfrancis 2012.06.26 16:30:39

Ja még valami. Anyukán mindent számon lehet kérni ő neveli a gyerekeket a külön élő apuka azt csinál amit akar. Az ablakból kilógathatja a gyerekeket az apuka, az anyát fogják felelősségre vonni. Jó mi ?

Ezek 60 éves tőrvények. A gyámügyis előadó nagyon kedvesen kis előadást tartott az apukának hogy ha csak 5 forintot is fizet gyerektartást már nem lehet eljárást índítani ellene. Így a gyámügynek köszönhetően anyuka gyerektartást sem fog kapni. Hát egyenlőre ennyit a magyar gyámügyről.

seanfrancis 2012.06.26 16:24:01

A magyar gyámügy működéséről. Anyuka feljelentette apukát hogy az APUKA A LÁTHATÁSA ALATT veszélyeztette a gyerekeket. Ugyebár a láthatás ideje alatt apuka felelős a gyerekekért.

Mitt tett a magyar gyámügy? Védelembe vételi eljárást indított anyuka ellen. ???

Majd később behívatta a gyámügy anyukát és apukát és közölte velük ezentúl nem szeretnének egyetlen feljelentést kapni egyik részről sem, mert ha mégis a szülők még jobban megbánják. Azt hiszem ellehet képzelni mire célzott ezzel a gyámügyis előadó. Röviden a gyámügy úgy ahogy van lerázta magáról a felelősséget, ők nem hajlandóak dolgozni!

seanfrancis 2012.06.21 13:23:21

Kedves hromajalosad

Nagyon köszönöm hogy figyelmmel kiséred a kis történetünket és az előremutató hozzászólásaid :)

hromajalosad 2012.06.16 18:35:46

"Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van."

szia

teljesen igazad van ! ))))

de ha már ezt tudjuk, akkor talán valamit lehet ez ellen tenni. egy volt házastárs meg veszélyes ellenség.

ismeri a gyenge pontokat.

ezért : hideg fej,racionalitás és készülni a háborúra.

a bírónő meg olyan , amilyen . ő is emberből vagyon. )))

de sok függ (minden) tőle.

azért egy jó ügyvéd aranyat ér.)))))

seanfrancis 2012.06.12 10:48:19

U.I.: És a Bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és nincs becsületük :D

seanfrancis 2012.06.12 10:44:47

A bírónő működése a következő. A hamisan vádló amúgy hazug és csaló gazember apuka újabb és újabb lehetőségeket kap a bíróságtól hogy hátha most na most talán sikerül valami bizonyítékot gyűjteni az anyuka ellen mert kiderül minden beadványáról hogy hamis és alaptalan. Az anyuka jól neveli a gyerekekt és a gyerekek jól vannak. Mit mond erre a bírónő egyik oldalon sincs bizonyíték.

Tehát az hogy folyamatosan bizonyítódik hogy anyukánál jól vannak a gyerekek és a beadott vádak igaztalanok nem az anyuka melletti bizonyítékok az csak úgy van minden rendben van az nem bizonyíték. Sarkítva úgynézki a dolog hogy a bírónő arra vár hogy majd talán a 25. tárgyaláson találnak valamit anyuka ellen és majd jól ráhuzzák a vizes lepedőt. Tehát addig is lehet igaztalanul hamisan vádolni rágalmazni hazudozni.  Következmények nélkül. Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van. De én úgyérzem leginkább magyarországon igazságtalanság szolgáltatás van!

hromajalosad 2012.05.16 12:04:33

szia

hát a biró olyan amilyen.))))

olyan mint az időjárás.adott.

igyekezni kell jó benyomást kelteni a biróban. veszekedni, sértegetni nem jó ötlet.))))

udvarias, szakszerű , higgadt, együttmüködő viselkedés ajánlott.

seanfrancis 2012.05.15 20:40:44

Az idióta bírónő. Miért nem helyezkedik négy gyerekes anyuka 3 súlyosan asztmás kisgyerekkel. Amikor gyermektelen emberek is alig tudnak elhelyetkedni ma magyarországon.

A legutóbbi tárgyaláson a gyerkmekjóléti szolgálat anyuka mellett állt ki és elmondja mekkora idiótaaz  apuka amiket dokumentumokkal is tudnak bizonyítani. A bírónő azt mondja jó akkor kikéri a dokumentumokat a gyermekjóléti szolgálattól.

Na úgy kérte ki azóta is ezeket  a dokumentumokat ahogy én.

Elég érdkes gondolataim vannak erről a bírónőről.

hromajalosad 2012.05.03 10:15:00

szia

"vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?"

jól is néznénk ki !))))

nem olyan könnyű az igazságot megtalálni. a másik fél is állit valamit.

hát magánvád.

voltam sértett egy büncselekményben. életveszélyes fenyegetés.

az egyik rendőr meg az elkövető meg a hamis tanúk addig csürték , csavarták , hogy majdnem gyanúsitott lettem.((((

M.o.-n még a sértett-nek is ajánlott az ügyvéd.

seanfrancis 2012.05.02 20:17:40

Hogy lehet az hogy ma magyarországon bárki befeketíthet, rágalmazhat, alaptananul következmények hivatalos fórumokon (bíróság)?

A törvény miért nem úgy szól hogy ha alaptanul vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?

hromajalosad 2012.04.27 11:12:52

szia

Bp. XI.ker. Hauszmann Alajos u.

Igazság ü.M. áldozatt segitő + szegények (rászorulok) ingyenes jogi segitsége + még ügyvéd is !

Voltam arra felé (munkanélküli voltam) , polgári és büntető ügyben (sértett voltam),

tényleg segitenek.

ISIS/002 2012.04.26 09:30:47

Jogi támogatást erre igazából nem lehet adni.

Velem ( kicsit másként), de hasonlót játszottak el az elmúlt 1 évben.

Most lesz a határozat jövő héten. Csak és kizárólag úgy érhettem el valamit, hogy mindvégig kitartottam az igazam mellett ill. (nagyon fontos) folyamatosan bebizonyítottam a bíróságon, hogy a másik fél hogyan hazudik. Ettől függetlenűl én is azt éreztem sokszor, hogy a csalókna stb. vannak jogai ebben az országban. Csak és kizárólag kitartást lehet ehhez kívánni. ( e mellé jön majd a sok-sok lelki sérülés )

seanfrancis 2012.04.25 20:14:37

Igen ám de egy sok gyermekes édesanya aki napi kenyér gondokkal küzd hogyan fogadjon ügyvédet ? Miből ?

hromajalosad 2012.04.21 10:51:14

szia

a jó ötlet. egy jó ügyvéd !

férgek meg voltak,vannak , lesznek.(((((

az a szomorú , hogy annyira egy banális,tipus történet.

tanitani lehetne, "hogyan ne váljunk áldozattá ?"

azért a banki jelzálog hitelhez az anyuka (tulajdonos) aláirása kellet!

nem a féreg irt alá.

seanfrancis 2013.07.10 10:03:51

A gyerekelhelyezési perben lassan egy éve semmi érdemleges nem történik fellebbezések és fellebezés elutasításának a fellebbezése. Most juliusban kaptuk a következő tárgyalás időpontját ami november. NO COMMENT. A bíró kapja a fizetését és mindemellett a bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és hogy senki nem tiszteli őket. Vajon miért. A per két és fél éve tart a Budaörsi bíróságon és úgy tűnik sosem lesz vége. Mi indokolja vajon a gyerekek évekig bizonytalanságban tartását és folyamatos felzaklatását. Egy fejlett nyugati polgári demokráciában elképzelhetetlen az ilyen időthúzó és az állam pénzét pazarló bírói ténykedés.

seanfrancis 2013.02.09 15:45:29

3 hónapja várjuk a februárra kitűzött tárgyalást amire le volt zsírozva a pszichológus szakértő is.

Most ír a bíróság hogy a bíró akadályoztatása miatt elmarad a tárgyalás és elnapolták áprilisra. Korábban elnapolták a tárgyalást a szakértő meghallgatása miatt. Áprilisban tuti elnapolják majd megint mert a pszichológus szakértőnek nem lesz jó akkor majd.

Eltelik több mint fél év anélkül hogy valami is történne. A bírónak nem sürgős ő kapja a fizetését. Az adófizetők pénzét meg ugye nyugodtan lehet herdálni magyarországon.

seanfrancis 2013.02.06 17:40:21

Tud valaki egy megfizethető, JÓ, lelkiismeretes családjogász ügyvédet?

seanfrancis 2013.01.12 13:04:51

Érdekes magyarországon senkit nem érdekel mi lesz 3 kisgyerek sorsa. Sem a hivatalokat sem az embereket sem a bíróságot sem az ügyvédeket.

seanfrancis 2013.01.10 18:54:39

Nem adtuk oda gyerekeket decemberben apukának ottalvásra mert a gyerekek mondták hogy apukánál semmilyen fűtés nincs és ruhában három tkaró alatt is majd megfagytak. Apuka persze feljelentést tett a gyámügyön az Érdi gyámügy közölte anyukával akkor is oda kell adni a gyerekeket ha megfagynak apukának joga van a láthatáshoz joga van megbetegíteni a gyerekeket. Apuka gyerektartást nem fizet de jogszerűen megölheti a gyerekeket láthatáson az Érdi gyámügy majd védelembevételi ejlárást indít anyuka ellen akinél a gyerekek elvannak helyezve és próbálja megvédeni őket apukától. Hogy lehetne megvédeni a gyerekeket?

Illés Blankának megírtam az esetet nem válaszolt.

Héron 2012.12.28 18:47:59

Esetleg lehet tetrisőrült a legnagyobb gyerekből. Elkezd játszani az okostelefonon mikor elmennek az apával, mutatja az apának, hogy de jó játék, aztán kis idő múlva átvált a játékról videókamerára. Szóval a játék is lehet alibi, hogy miért van elől az okostelefon. S ha használható anyag gyűlik össze, kiírni több példányban dvd-re, s letenni a bíró/ügyvéd asztalára, hogy íme...

seanfrancis 2012.12.28 11:57:16

Köszönjük szépen az ötletet :)

Héron 2012.12.28 08:38:19

A legnagyobb gyerekre elég egy rejtett. Feltéve ha ő is benne van, és értelmes gyerek. Esetleg ha van okos telefonja, akkor néha előveheti, mondva, hogy csinál a testvéreiről emlékképet... vagy akkor amikor nincs ott az apa. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Kifogásokkal biztosan nem ér el semmit.

seanfrancis 2012.12.27 20:53:05

Gyerekek vegyenek mindent kamerára? Készítsenek videonaplót? Gondoljátok az apuka nem veszi el tőlük a láthatáson ?

Héron 2012.12.27 14:21:42

videókamera - ennél erősebb bizonyíték aligha létezik

seanfrancis 2012.12.27 12:31:06

Félreértés van. Az első férj meghalt és úgy lett az anyukáé.

De ettől elekintve sem túl használható hozzászólás. Megoldási javaslatokat várunk.

Héron 2012.12.27 10:50:58

larma=karma

Héron 2012.12.27 10:50:26

Ahogy a mondás mondja: Isten nem ver bottal. A larma belengi ezt a barátnőt. Azt mondod az előző házasságából lett egy nagy családi háza. Azaz nem megdolgozott érte, nem a szüleitől örökölt, hanem földönfutóvá tette az első férjét. Egy rosszpont a karmához. Második férjében mi tetszhetett neki? Menő, pénzes vállalkozónak tűnt? Kétszer választott rosszul a pénzhajhászás miatt. Megérdemli amit a sorstól kapott és kap. A gyerekeket persze sajnálom, ők nem tehetnek semmiről. De a gyerekekre hivatkozni, hogy neki jobb legyen, újabb rosszpont a karma felé...

seanfrancis 2012.12.26 19:50:27

Anyukánál vannak a gyerekek elhelyezve. A láthatásokon apuka rendszeresen veszélyezteti a gyerekeket.Hol egy idegen földterületen lévő lakókocsiban víz és villany nélkül higiénia teljes hiányában voltak a gyerekek. Volt  hogy mivel 3 kisgyerekről van szó 7, 8 és 10 évesek egyedül felült velük a Jánoshegyi libegőre. Ezt jelentettük is gyámhatóságnak hogy az apa veszélyezteti a gyerekeket. A hatóság a gondviselő anyuka ellen indított védelembevételi eljárást a gyámhatóság. Apuka gyereknevelési szokása hogy láthatásokon az autójában hátul ülő biztonsági övet nem viselő gyerekek ha rosszalkodnak nagyot fékez hogy a gyerekek összeverjék magukat. A 10 éves kislánynak 3 napig fájt a lába egy ilyen eset után. Most hogy beállt a tél apuka a teljesen fűtetlen lakásába viszi a gyerekeket ahol a gyerekek rendszeresen fagyoskodnak és megfáznak. Úgy érzem érezzük hogy a gyerekeket nevelő édesanyának semmilyen eszköze nincs az apuka veszélyeztetései ellen.

seanfrancis 2012.12.26 19:42:00

UP

seanfrancis 2012.08.13 10:16:58

Újabb gondolatok magyarországról.

Párom felnevelt 6 gyereket és azt mondják erre hogy támogatásokból akar megélni. Nem azt mondják hogy adott 6 adófizető polgárt az amúgy is fogyó létszámú magyarországnak. Angliában ha egy gyereket nevelsz az állam egy teljes értékű fizetést ad kb 400 ezer nek megfelelő összeget és pluszban egy lakást aminek a lakbére igen minimális vagy nincs is. Magyarországon párom méltányossági gyesen van 3 súlyosan asztmás gyerekkel és a bíróság azt mondja miért nem megy el dolgozni. Ugyanakkor a bíróság előtt apuka azt mondja hogy neki nincs jövedelme a bíró mosogva megkérdezi hogy ténylegesen mennyi a jövedelme. Magyarországon a bíróság elfogadja a fekete jövedelmet. Nyugaton ilyen esetben menne a börtönbe.

seanfrancis 2012.06.26 16:30:39

Ja még valami. Anyukán mindent számon lehet kérni ő neveli a gyerekeket a külön élő apuka azt csinál amit akar. Az ablakból kilógathatja a gyerekeket az apuka, az anyát fogják felelősségre vonni. Jó mi ?

Ezek 60 éves tőrvények. A gyámügyis előadó nagyon kedvesen kis előadást tartott az apukának hogy ha csak 5 forintot is fizet gyerektartást már nem lehet eljárást índítani ellene. Így a gyámügynek köszönhetően anyuka gyerektartást sem fog kapni. Hát egyenlőre ennyit a magyar gyámügyről.

seanfrancis 2012.06.26 16:24:01

A magyar gyámügy működéséről. Anyuka feljelentette apukát hogy az APUKA A LÁTHATÁSA ALATT veszélyeztette a gyerekeket. Ugyebár a láthatás ideje alatt apuka felelős a gyerekekért.

Mitt tett a magyar gyámügy? Védelembe vételi eljárást indított anyuka ellen. ???

Majd később behívatta a gyámügy anyukát és apukát és közölte velük ezentúl nem szeretnének egyetlen feljelentést kapni egyik részről sem, mert ha mégis a szülők még jobban megbánják. Azt hiszem ellehet képzelni mire célzott ezzel a gyámügyis előadó. Röviden a gyámügy úgy ahogy van lerázta magáról a felelősséget, ők nem hajlandóak dolgozni!

seanfrancis 2012.06.21 13:23:21

Kedves hromajalosad

Nagyon köszönöm hogy figyelmmel kiséred a kis történetünket és az előremutató hozzászólásaid :)

hromajalosad 2012.06.16 18:35:46

"Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van."

szia

teljesen igazad van ! ))))

de ha már ezt tudjuk, akkor talán valamit lehet ez ellen tenni. egy volt házastárs meg veszélyes ellenség.

ismeri a gyenge pontokat.

ezért : hideg fej,racionalitás és készülni a háborúra.

a bírónő meg olyan , amilyen . ő is emberből vagyon. )))

de sok függ (minden) tőle.

azért egy jó ügyvéd aranyat ér.)))))

seanfrancis 2012.06.12 10:48:19

U.I.: És a Bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és nincs becsületük :D

seanfrancis 2012.06.12 10:44:47

A bírónő működése a következő. A hamisan vádló amúgy hazug és csaló gazember apuka újabb és újabb lehetőségeket kap a bíróságtól hogy hátha most na most talán sikerül valami bizonyítékot gyűjteni az anyuka ellen mert kiderül minden beadványáról hogy hamis és alaptalan. Az anyuka jól neveli a gyerekekt és a gyerekek jól vannak. Mit mond erre a bírónő egyik oldalon sincs bizonyíték.

Tehát az hogy folyamatosan bizonyítódik hogy anyukánál jól vannak a gyerekek és a beadott vádak igaztalanok nem az anyuka melletti bizonyítékok az csak úgy van minden rendben van az nem bizonyíték. Sarkítva úgynézki a dolog hogy a bírónő arra vár hogy majd talán a 25. tárgyaláson találnak valamit anyuka ellen és majd jól ráhuzzák a vizes lepedőt. Tehát addig is lehet igaztalanul hamisan vádolni rágalmazni hazudozni.  Következmények nélkül. Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van. De én úgyérzem leginkább magyarországon igazságtalanság szolgáltatás van!

hromajalosad 2012.05.16 12:04:33

szia

hát a biró olyan amilyen.))))

olyan mint az időjárás.adott.

igyekezni kell jó benyomást kelteni a biróban. veszekedni, sértegetni nem jó ötlet.))))

udvarias, szakszerű , higgadt, együttmüködő viselkedés ajánlott.

seanfrancis 2012.05.15 20:40:44

Az idióta bírónő. Miért nem helyezkedik négy gyerekes anyuka 3 súlyosan asztmás kisgyerekkel. Amikor gyermektelen emberek is alig tudnak elhelyetkedni ma magyarországon.

A legutóbbi tárgyaláson a gyerkmekjóléti szolgálat anyuka mellett állt ki és elmondja mekkora idiótaaz  apuka amiket dokumentumokkal is tudnak bizonyítani. A bírónő azt mondja jó akkor kikéri a dokumentumokat a gyermekjóléti szolgálattól.

Na úgy kérte ki azóta is ezeket  a dokumentumokat ahogy én.

Elég érdkes gondolataim vannak erről a bírónőről.

hromajalosad 2012.05.03 10:15:00

szia

"vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?"

jól is néznénk ki !))))

nem olyan könnyű az igazságot megtalálni. a másik fél is állit valamit.

hát magánvád.

voltam sértett egy büncselekményben. életveszélyes fenyegetés.

az egyik rendőr meg az elkövető meg a hamis tanúk addig csürték , csavarták , hogy majdnem gyanúsitott lettem.((((

M.o.-n még a sértett-nek is ajánlott az ügyvéd.

seanfrancis 2012.05.02 20:17:40

Hogy lehet az hogy ma magyarországon bárki befeketíthet, rágalmazhat, alaptananul következmények hivatalos fórumokon (bíróság)?

A törvény miért nem úgy szól hogy ha alaptanul vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?

hromajalosad 2012.04.27 11:12:52

szia

Bp. XI.ker. Hauszmann Alajos u.

Igazság ü.M. áldozatt segitő + szegények (rászorulok) ingyenes jogi segitsége + még ügyvéd is !

Voltam arra felé (munkanélküli voltam) , polgári és büntető ügyben (sértett voltam),

tényleg segitenek.

ISIS/002 2012.04.26 09:30:47

Jogi támogatást erre igazából nem lehet adni.

Velem ( kicsit másként), de hasonlót játszottak el az elmúlt 1 évben.

Most lesz a határozat jövő héten. Csak és kizárólag úgy érhettem el valamit, hogy mindvégig kitartottam az igazam mellett ill. (nagyon fontos) folyamatosan bebizonyítottam a bíróságon, hogy a másik fél hogyan hazudik. Ettől függetlenűl én is azt éreztem sokszor, hogy a csalókna stb. vannak jogai ebben az országban. Csak és kizárólag kitartást lehet ehhez kívánni. ( e mellé jön majd a sok-sok lelki sérülés )

seanfrancis 2012.04.25 20:14:37

Igen ám de egy sok gyermekes édesanya aki napi kenyér gondokkal küzd hogyan fogadjon ügyvédet ? Miből ?

hromajalosad 2012.04.21 10:51:14

szia

a jó ötlet. egy jó ügyvéd !

férgek meg voltak,vannak , lesznek.(((((

az a szomorú , hogy annyira egy banális,tipus történet.

tanitani lehetne, "hogyan ne váljunk áldozattá ?"

azért a banki jelzálog hitelhez az anyuka (tulajdonos) aláirása kellet!

nem a féreg irt alá.

seanfrancis 2013.07.10 10:03:51

A gyerekelhelyezési perben lassan egy éve semmi érdemleges nem történik fellebbezések és fellebezés elutasításának a fellebbezése. Most juliusban kaptuk a következő tárgyalás időpontját ami november. NO COMMENT. A bíró kapja a fizetését és mindemellett a bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és hogy senki nem tiszteli őket. Vajon miért. A per két és fél éve tart a Budaörsi bíróságon és úgy tűnik sosem lesz vége. Mi indokolja vajon a gyerekek évekig bizonytalanságban tartását és folyamatos felzaklatását. Egy fejlett nyugati polgári demokráciában elképzelhetetlen az ilyen időthúzó és az állam pénzét pazarló bírói ténykedés.

seanfrancis 2013.02.09 15:45:29

3 hónapja várjuk a februárra kitűzött tárgyalást amire le volt zsírozva a pszichológus szakértő is.

Most ír a bíróság hogy a bíró akadályoztatása miatt elmarad a tárgyalás és elnapolták áprilisra. Korábban elnapolták a tárgyalást a szakértő meghallgatása miatt. Áprilisban tuti elnapolják majd megint mert a pszichológus szakértőnek nem lesz jó akkor majd.

Eltelik több mint fél év anélkül hogy valami is történne. A bírónak nem sürgős ő kapja a fizetését. Az adófizetők pénzét meg ugye nyugodtan lehet herdálni magyarországon.

seanfrancis 2013.02.06 17:40:21

Tud valaki egy megfizethető, JÓ, lelkiismeretes családjogász ügyvédet?

seanfrancis 2013.01.12 13:04:51

Érdekes magyarországon senkit nem érdekel mi lesz 3 kisgyerek sorsa. Sem a hivatalokat sem az embereket sem a bíróságot sem az ügyvédeket.

seanfrancis 2013.01.10 18:54:39

Nem adtuk oda gyerekeket decemberben apukának ottalvásra mert a gyerekek mondták hogy apukánál semmilyen fűtés nincs és ruhában három tkaró alatt is majd megfagytak. Apuka persze feljelentést tett a gyámügyön az Érdi gyámügy közölte anyukával akkor is oda kell adni a gyerekeket ha megfagynak apukának joga van a láthatáshoz joga van megbetegíteni a gyerekeket. Apuka gyerektartást nem fizet de jogszerűen megölheti a gyerekeket láthatáson az Érdi gyámügy majd védelembevételi ejlárást indít anyuka ellen akinél a gyerekek elvannak helyezve és próbálja megvédeni őket apukától. Hogy lehetne megvédeni a gyerekeket?

Illés Blankának megírtam az esetet nem válaszolt.

Héron 2012.12.28 18:47:59

Esetleg lehet tetrisőrült a legnagyobb gyerekből. Elkezd játszani az okostelefonon mikor elmennek az apával, mutatja az apának, hogy de jó játék, aztán kis idő múlva átvált a játékról videókamerára. Szóval a játék is lehet alibi, hogy miért van elől az okostelefon. S ha használható anyag gyűlik össze, kiírni több példányban dvd-re, s letenni a bíró/ügyvéd asztalára, hogy íme...

seanfrancis 2012.12.28 11:57:16

Köszönjük szépen az ötletet :)

Héron 2012.12.28 08:38:19

A legnagyobb gyerekre elég egy rejtett. Feltéve ha ő is benne van, és értelmes gyerek. Esetleg ha van okos telefonja, akkor néha előveheti, mondva, hogy csinál a testvéreiről emlékképet... vagy akkor amikor nincs ott az apa. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Kifogásokkal biztosan nem ér el semmit.

seanfrancis 2012.12.27 20:53:05

Gyerekek vegyenek mindent kamerára? Készítsenek videonaplót? Gondoljátok az apuka nem veszi el tőlük a láthatáson ?

Héron 2012.12.27 14:21:42

videókamera - ennél erősebb bizonyíték aligha létezik

seanfrancis 2012.12.27 12:31:06

Félreértés van. Az első férj meghalt és úgy lett az anyukáé.

De ettől elekintve sem túl használható hozzászólás. Megoldási javaslatokat várunk.

Héron 2012.12.27 10:50:58

larma=karma

Héron 2012.12.27 10:50:26

Ahogy a mondás mondja: Isten nem ver bottal. A larma belengi ezt a barátnőt. Azt mondod az előző házasságából lett egy nagy családi háza. Azaz nem megdolgozott érte, nem a szüleitől örökölt, hanem földönfutóvá tette az első férjét. Egy rosszpont a karmához. Második férjében mi tetszhetett neki? Menő, pénzes vállalkozónak tűnt? Kétszer választott rosszul a pénzhajhászás miatt. Megérdemli amit a sorstól kapott és kap. A gyerekeket persze sajnálom, ők nem tehetnek semmiről. De a gyerekekre hivatkozni, hogy neki jobb legyen, újabb rosszpont a karma felé...

seanfrancis 2012.12.26 19:50:27

Anyukánál vannak a gyerekek elhelyezve. A láthatásokon apuka rendszeresen veszélyezteti a gyerekeket.Hol egy idegen földterületen lévő lakókocsiban víz és villany nélkül higiénia teljes hiányában voltak a gyerekek. Volt  hogy mivel 3 kisgyerekről van szó 7, 8 és 10 évesek egyedül felült velük a Jánoshegyi libegőre. Ezt jelentettük is gyámhatóságnak hogy az apa veszélyezteti a gyerekeket. A hatóság a gondviselő anyuka ellen indított védelembevételi eljárást a gyámhatóság. Apuka gyereknevelési szokása hogy láthatásokon az autójában hátul ülő biztonsági övet nem viselő gyerekek ha rosszalkodnak nagyot fékez hogy a gyerekek összeverjék magukat. A 10 éves kislánynak 3 napig fájt a lába egy ilyen eset után. Most hogy beállt a tél apuka a teljesen fűtetlen lakásába viszi a gyerekeket ahol a gyerekek rendszeresen fagyoskodnak és megfáznak. Úgy érzem érezzük hogy a gyerekeket nevelő édesanyának semmilyen eszköze nincs az apuka veszélyeztetései ellen.

seanfrancis 2012.12.26 19:42:00

UP

seanfrancis 2012.08.13 10:16:58

Újabb gondolatok magyarországról.

Párom felnevelt 6 gyereket és azt mondják erre hogy támogatásokból akar megélni. Nem azt mondják hogy adott 6 adófizető polgárt az amúgy is fogyó létszámú magyarországnak. Angliában ha egy gyereket nevelsz az állam egy teljes értékű fizetést ad kb 400 ezer nek megfelelő összeget és pluszban egy lakást aminek a lakbére igen minimális vagy nincs is. Magyarországon párom méltányossági gyesen van 3 súlyosan asztmás gyerekkel és a bíróság azt mondja miért nem megy el dolgozni. Ugyanakkor a bíróság előtt apuka azt mondja hogy neki nincs jövedelme a bíró mosogva megkérdezi hogy ténylegesen mennyi a jövedelme. Magyarországon a bíróság elfogadja a fekete jövedelmet. Nyugaton ilyen esetben menne a börtönbe.

seanfrancis 2012.06.26 16:30:39

Ja még valami. Anyukán mindent számon lehet kérni ő neveli a gyerekeket a külön élő apuka azt csinál amit akar. Az ablakból kilógathatja a gyerekeket az apuka, az anyát fogják felelősségre vonni. Jó mi ?

Ezek 60 éves tőrvények. A gyámügyis előadó nagyon kedvesen kis előadást tartott az apukának hogy ha csak 5 forintot is fizet gyerektartást már nem lehet eljárást índítani ellene. Így a gyámügynek köszönhetően anyuka gyerektartást sem fog kapni. Hát egyenlőre ennyit a magyar gyámügyről.

seanfrancis 2012.06.26 16:24:01

A magyar gyámügy működéséről. Anyuka feljelentette apukát hogy az APUKA A LÁTHATÁSA ALATT veszélyeztette a gyerekeket. Ugyebár a láthatás ideje alatt apuka felelős a gyerekekért.

Mitt tett a magyar gyámügy? Védelembe vételi eljárást indított anyuka ellen. ???

Majd később behívatta a gyámügy anyukát és apukát és közölte velük ezentúl nem szeretnének egyetlen feljelentést kapni egyik részről sem, mert ha mégis a szülők még jobban megbánják. Azt hiszem ellehet képzelni mire célzott ezzel a gyámügyis előadó. Röviden a gyámügy úgy ahogy van lerázta magáról a felelősséget, ők nem hajlandóak dolgozni!

seanfrancis 2012.06.21 13:23:21

Kedves hromajalosad

Nagyon köszönöm hogy figyelmmel kiséred a kis történetünket és az előremutató hozzászólásaid :)

hromajalosad 2012.06.16 18:35:46

"Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van."

szia

teljesen igazad van ! ))))

de ha már ezt tudjuk, akkor talán valamit lehet ez ellen tenni. egy volt házastárs meg veszélyes ellenség.

ismeri a gyenge pontokat.

ezért : hideg fej,racionalitás és készülni a háborúra.

a bírónő meg olyan , amilyen . ő is emberből vagyon. )))

de sok függ (minden) tőle.

azért egy jó ügyvéd aranyat ér.)))))

seanfrancis 2012.06.12 10:48:19

U.I.: És a Bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és nincs becsületük :D

seanfrancis 2012.06.12 10:44:47

A bírónő működése a következő. A hamisan vádló amúgy hazug és csaló gazember apuka újabb és újabb lehetőségeket kap a bíróságtól hogy hátha most na most talán sikerül valami bizonyítékot gyűjteni az anyuka ellen mert kiderül minden beadványáról hogy hamis és alaptalan. Az anyuka jól neveli a gyerekekt és a gyerekek jól vannak. Mit mond erre a bírónő egyik oldalon sincs bizonyíték.

Tehát az hogy folyamatosan bizonyítódik hogy anyukánál jól vannak a gyerekek és a beadott vádak igaztalanok nem az anyuka melletti bizonyítékok az csak úgy van minden rendben van az nem bizonyíték. Sarkítva úgynézki a dolog hogy a bírónő arra vár hogy majd talán a 25. tárgyaláson találnak valamit anyuka ellen és majd jól ráhuzzák a vizes lepedőt. Tehát addig is lehet igaztalanul hamisan vádolni rágalmazni hazudozni.  Következmények nélkül. Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van. De én úgyérzem leginkább magyarországon igazságtalanság szolgáltatás van!

hromajalosad 2012.05.16 12:04:33

szia

hát a biró olyan amilyen.))))

olyan mint az időjárás.adott.

igyekezni kell jó benyomást kelteni a biróban. veszekedni, sértegetni nem jó ötlet.))))

udvarias, szakszerű , higgadt, együttmüködő viselkedés ajánlott.

seanfrancis 2012.05.15 20:40:44

Az idióta bírónő. Miért nem helyezkedik négy gyerekes anyuka 3 súlyosan asztmás kisgyerekkel. Amikor gyermektelen emberek is alig tudnak elhelyetkedni ma magyarországon.

A legutóbbi tárgyaláson a gyerkmekjóléti szolgálat anyuka mellett állt ki és elmondja mekkora idiótaaz  apuka amiket dokumentumokkal is tudnak bizonyítani. A bírónő azt mondja jó akkor kikéri a dokumentumokat a gyermekjóléti szolgálattól.

Na úgy kérte ki azóta is ezeket  a dokumentumokat ahogy én.

Elég érdkes gondolataim vannak erről a bírónőről.

hromajalosad 2012.05.03 10:15:00

szia

"vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?"

jól is néznénk ki !))))

nem olyan könnyű az igazságot megtalálni. a másik fél is állit valamit.

hát magánvád.

voltam sértett egy büncselekményben. életveszélyes fenyegetés.

az egyik rendőr meg az elkövető meg a hamis tanúk addig csürték , csavarták , hogy majdnem gyanúsitott lettem.((((

M.o.-n még a sértett-nek is ajánlott az ügyvéd.

seanfrancis 2012.05.02 20:17:40

Hogy lehet az hogy ma magyarországon bárki befeketíthet, rágalmazhat, alaptananul következmények hivatalos fórumokon (bíróság)?

A törvény miért nem úgy szól hogy ha alaptanul vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?

hromajalosad 2012.04.27 11:12:52

szia

Bp. XI.ker. Hauszmann Alajos u.

Igazság ü.M. áldozatt segitő + szegények (rászorulok) ingyenes jogi segitsége + még ügyvéd is !

Voltam arra felé (munkanélküli voltam) , polgári és büntető ügyben (sértett voltam),

tényleg segitenek.

ISIS/002 2012.04.26 09:30:47

Jogi támogatást erre igazából nem lehet adni.

Velem ( kicsit másként), de hasonlót játszottak el az elmúlt 1 évben.

Most lesz a határozat jövő héten. Csak és kizárólag úgy érhettem el valamit, hogy mindvégig kitartottam az igazam mellett ill. (nagyon fontos) folyamatosan bebizonyítottam a bíróságon, hogy a másik fél hogyan hazudik. Ettől függetlenűl én is azt éreztem sokszor, hogy a csalókna stb. vannak jogai ebben az országban. Csak és kizárólag kitartást lehet ehhez kívánni. ( e mellé jön majd a sok-sok lelki sérülés )

seanfrancis 2012.04.25 20:14:37

Igen ám de egy sok gyermekes édesanya aki napi kenyér gondokkal küzd hogyan fogadjon ügyvédet ? Miből ?

hromajalosad 2012.04.21 10:51:14

szia

a jó ötlet. egy jó ügyvéd !

férgek meg voltak,vannak , lesznek.(((((

az a szomorú , hogy annyira egy banális,tipus történet.

tanitani lehetne, "hogyan ne váljunk áldozattá ?"

azért a banki jelzálog hitelhez az anyuka (tulajdonos) aláirása kellet!

nem a féreg irt alá.

seanfrancis 2013.07.10 10:03:51

A gyerekelhelyezési perben lassan egy éve semmi érdemleges nem történik fellebbezések és fellebezés elutasításának a fellebbezése. Most juliusban kaptuk a következő tárgyalás időpontját ami november. NO COMMENT. A bíró kapja a fizetését és mindemellett a bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és hogy senki nem tiszteli őket. Vajon miért. A per két és fél éve tart a Budaörsi bíróságon és úgy tűnik sosem lesz vége. Mi indokolja vajon a gyerekek évekig bizonytalanságban tartását és folyamatos felzaklatását. Egy fejlett nyugati polgári demokráciában elképzelhetetlen az ilyen időthúzó és az állam pénzét pazarló bírói ténykedés.

seanfrancis 2013.02.09 15:45:29

3 hónapja várjuk a februárra kitűzött tárgyalást amire le volt zsírozva a pszichológus szakértő is.

Most ír a bíróság hogy a bíró akadályoztatása miatt elmarad a tárgyalás és elnapolták áprilisra. Korábban elnapolták a tárgyalást a szakértő meghallgatása miatt. Áprilisban tuti elnapolják majd megint mert a pszichológus szakértőnek nem lesz jó akkor majd.

Eltelik több mint fél év anélkül hogy valami is történne. A bírónak nem sürgős ő kapja a fizetését. Az adófizetők pénzét meg ugye nyugodtan lehet herdálni magyarországon.

seanfrancis 2013.02.06 17:40:21

Tud valaki egy megfizethető, JÓ, lelkiismeretes családjogász ügyvédet?

seanfrancis 2013.01.12 13:04:51

Érdekes magyarországon senkit nem érdekel mi lesz 3 kisgyerek sorsa. Sem a hivatalokat sem az embereket sem a bíróságot sem az ügyvédeket.

seanfrancis 2013.01.10 18:54:39

Nem adtuk oda gyerekeket decemberben apukának ottalvásra mert a gyerekek mondták hogy apukánál semmilyen fűtés nincs és ruhában három tkaró alatt is majd megfagytak. Apuka persze feljelentést tett a gyámügyön az Érdi gyámügy közölte anyukával akkor is oda kell adni a gyerekeket ha megfagynak apukának joga van a láthatáshoz joga van megbetegíteni a gyerekeket. Apuka gyerektartást nem fizet de jogszerűen megölheti a gyerekeket láthatáson az Érdi gyámügy majd védelembevételi ejlárást indít anyuka ellen akinél a gyerekek elvannak helyezve és próbálja megvédeni őket apukától. Hogy lehetne megvédeni a gyerekeket?

Illés Blankának megírtam az esetet nem válaszolt.

Héron 2012.12.28 18:47:59

Esetleg lehet tetrisőrült a legnagyobb gyerekből. Elkezd játszani az okostelefonon mikor elmennek az apával, mutatja az apának, hogy de jó játék, aztán kis idő múlva átvált a játékról videókamerára. Szóval a játék is lehet alibi, hogy miért van elől az okostelefon. S ha használható anyag gyűlik össze, kiírni több példányban dvd-re, s letenni a bíró/ügyvéd asztalára, hogy íme...

seanfrancis 2012.12.28 11:57:16

Köszönjük szépen az ötletet :)

Héron 2012.12.28 08:38:19

A legnagyobb gyerekre elég egy rejtett. Feltéve ha ő is benne van, és értelmes gyerek. Esetleg ha van okos telefonja, akkor néha előveheti, mondva, hogy csinál a testvéreiről emlékképet... vagy akkor amikor nincs ott az apa. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Kifogásokkal biztosan nem ér el semmit.

seanfrancis 2012.12.27 20:53:05

Gyerekek vegyenek mindent kamerára? Készítsenek videonaplót? Gondoljátok az apuka nem veszi el tőlük a láthatáson ?

Héron 2012.12.27 14:21:42

videókamera - ennél erősebb bizonyíték aligha létezik

seanfrancis 2012.12.27 12:31:06

Félreértés van. Az első férj meghalt és úgy lett az anyukáé.

De ettől elekintve sem túl használható hozzászólás. Megoldási javaslatokat várunk.

Héron 2012.12.27 10:50:58

larma=karma

Héron 2012.12.27 10:50:26

Ahogy a mondás mondja: Isten nem ver bottal. A larma belengi ezt a barátnőt. Azt mondod az előző házasságából lett egy nagy családi háza. Azaz nem megdolgozott érte, nem a szüleitől örökölt, hanem földönfutóvá tette az első férjét. Egy rosszpont a karmához. Második férjében mi tetszhetett neki? Menő, pénzes vállalkozónak tűnt? Kétszer választott rosszul a pénzhajhászás miatt. Megérdemli amit a sorstól kapott és kap. A gyerekeket persze sajnálom, ők nem tehetnek semmiről. De a gyerekekre hivatkozni, hogy neki jobb legyen, újabb rosszpont a karma felé...

seanfrancis 2012.12.26 19:50:27

Anyukánál vannak a gyerekek elhelyezve. A láthatásokon apuka rendszeresen veszélyezteti a gyerekeket.Hol egy idegen földterületen lévő lakókocsiban víz és villany nélkül higiénia teljes hiányában voltak a gyerekek. Volt  hogy mivel 3 kisgyerekről van szó 7, 8 és 10 évesek egyedül felült velük a Jánoshegyi libegőre. Ezt jelentettük is gyámhatóságnak hogy az apa veszélyezteti a gyerekeket. A hatóság a gondviselő anyuka ellen indított védelembevételi eljárást a gyámhatóság. Apuka gyereknevelési szokása hogy láthatásokon az autójában hátul ülő biztonsági övet nem viselő gyerekek ha rosszalkodnak nagyot fékez hogy a gyerekek összeverjék magukat. A 10 éves kislánynak 3 napig fájt a lába egy ilyen eset után. Most hogy beállt a tél apuka a teljesen fűtetlen lakásába viszi a gyerekeket ahol a gyerekek rendszeresen fagyoskodnak és megfáznak. Úgy érzem érezzük hogy a gyerekeket nevelő édesanyának semmilyen eszköze nincs az apuka veszélyeztetései ellen.

seanfrancis 2012.12.26 19:42:00

UP

seanfrancis 2012.08.13 10:16:58

Újabb gondolatok magyarországról.

Párom felnevelt 6 gyereket és azt mondják erre hogy támogatásokból akar megélni. Nem azt mondják hogy adott 6 adófizető polgárt az amúgy is fogyó létszámú magyarországnak. Angliában ha egy gyereket nevelsz az állam egy teljes értékű fizetést ad kb 400 ezer nek megfelelő összeget és pluszban egy lakást aminek a lakbére igen minimális vagy nincs is. Magyarországon párom méltányossági gyesen van 3 súlyosan asztmás gyerekkel és a bíróság azt mondja miért nem megy el dolgozni. Ugyanakkor a bíróság előtt apuka azt mondja hogy neki nincs jövedelme a bíró mosogva megkérdezi hogy ténylegesen mennyi a jövedelme. Magyarországon a bíróság elfogadja a fekete jövedelmet. Nyugaton ilyen esetben menne a börtönbe.

seanfrancis 2012.06.26 16:30:39

Ja még valami. Anyukán mindent számon lehet kérni ő neveli a gyerekeket a külön élő apuka azt csinál amit akar. Az ablakból kilógathatja a gyerekeket az apuka, az anyát fogják felelősségre vonni. Jó mi ?

Ezek 60 éves tőrvények. A gyámügyis előadó nagyon kedvesen kis előadást tartott az apukának hogy ha csak 5 forintot is fizet gyerektartást már nem lehet eljárást índítani ellene. Így a gyámügynek köszönhetően anyuka gyerektartást sem fog kapni. Hát egyenlőre ennyit a magyar gyámügyről.

seanfrancis 2012.06.26 16:24:01

A magyar gyámügy működéséről. Anyuka feljelentette apukát hogy az APUKA A LÁTHATÁSA ALATT veszélyeztette a gyerekeket. Ugyebár a láthatás ideje alatt apuka felelős a gyerekekért.

Mitt tett a magyar gyámügy? Védelembe vételi eljárást indított anyuka ellen. ???

Majd később behívatta a gyámügy anyukát és apukát és közölte velük ezentúl nem szeretnének egyetlen feljelentést kapni egyik részről sem, mert ha mégis a szülők még jobban megbánják. Azt hiszem ellehet képzelni mire célzott ezzel a gyámügyis előadó. Röviden a gyámügy úgy ahogy van lerázta magáról a felelősséget, ők nem hajlandóak dolgozni!

seanfrancis 2012.06.21 13:23:21

Kedves hromajalosad

Nagyon köszönöm hogy figyelmmel kiséred a kis történetünket és az előremutató hozzászólásaid :)

hromajalosad 2012.06.16 18:35:46

"Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van."

szia

teljesen igazad van ! ))))

de ha már ezt tudjuk, akkor talán valamit lehet ez ellen tenni. egy volt házastárs meg veszélyes ellenség.

ismeri a gyenge pontokat.

ezért : hideg fej,racionalitás és készülni a háborúra.

a bírónő meg olyan , amilyen . ő is emberből vagyon. )))

de sok függ (minden) tőle.

azért egy jó ügyvéd aranyat ér.)))))

seanfrancis 2012.06.12 10:48:19

U.I.: És a Bíróságok panaszkodnak hogy túlterheltek és nincs becsületük :D

seanfrancis 2012.06.12 10:44:47

A bírónő működése a következő. A hamisan vádló amúgy hazug és csaló gazember apuka újabb és újabb lehetőségeket kap a bíróságtól hogy hátha most na most talán sikerül valami bizonyítékot gyűjteni az anyuka ellen mert kiderül minden beadványáról hogy hamis és alaptalan. Az anyuka jól neveli a gyerekekt és a gyerekek jól vannak. Mit mond erre a bírónő egyik oldalon sincs bizonyíték.

Tehát az hogy folyamatosan bizonyítódik hogy anyukánál jól vannak a gyerekek és a beadott vádak igaztalanok nem az anyuka melletti bizonyítékok az csak úgy van minden rendben van az nem bizonyíték. Sarkítva úgynézki a dolog hogy a bírónő arra vár hogy majd talán a 25. tárgyaláson találnak valamit anyuka ellen és majd jól ráhuzzák a vizes lepedőt. Tehát addig is lehet igaztalanul hamisan vádolni rágalmazni hazudozni.  Következmények nélkül. Tudom hogy nincs magyarországon igazság szolgáltatás. Jogszolgáltatás van. De én úgyérzem leginkább magyarországon igazságtalanság szolgáltatás van!

hromajalosad 2012.05.16 12:04:33

szia

hát a biró olyan amilyen.))))

olyan mint az időjárás.adott.

igyekezni kell jó benyomást kelteni a biróban. veszekedni, sértegetni nem jó ötlet.))))

udvarias, szakszerű , higgadt, együttmüködő viselkedés ajánlott.

seanfrancis 2012.05.15 20:40:44

Az idióta bírónő. Miért nem helyezkedik négy gyerekes anyuka 3 súlyosan asztmás kisgyerekkel. Amikor gyermektelen emberek is alig tudnak elhelyetkedni ma magyarországon.

A legutóbbi tárgyaláson a gyerkmekjóléti szolgálat anyuka mellett állt ki és elmondja mekkora idiótaaz  apuka amiket dokumentumokkal is tudnak bizonyítani. A bírónő azt mondja jó akkor kikéri a dokumentumokat a gyermekjóléti szolgálattól.

Na úgy kérte ki azóta is ezeket  a dokumentumokat ahogy én.

Elég érdkes gondolataim vannak erről a bírónőről.

hromajalosad 2012.05.03 10:15:00

szia

"vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?"

jól is néznénk ki !))))

nem olyan könnyű az igazságot megtalálni. a másik fél is állit valamit.

hát magánvád.

voltam sértett egy büncselekményben. életveszélyes fenyegetés.

az egyik rendőr meg az elkövető meg a hamis tanúk addig csürték , csavarták , hogy majdnem gyanúsitott lettem.((((

M.o.-n még a sértett-nek is ajánlott az ügyvéd.

seanfrancis 2012.05.02 20:17:40

Hogy lehet az hogy ma magyarországon bárki befeketíthet, rágalmazhat, alaptananul következmények hivatalos fórumokon (bíróság)?

A törvény miért nem úgy szól hogy ha alaptanul vádaskodsz és mocskolódsz eljárás indul ellened autómatikusan?

hromajalosad 2012.04.27 11:12:52

szia

Bp. XI.ker. Hauszmann Alajos u.

Igazság ü.M. áldozatt segitő + szegények (rászorulok) ingyenes jogi segitsége + még ügyvéd is !

Voltam arra felé (munkanélküli voltam) , polgári és büntető ügyben (sértett voltam),

tényleg segitenek.

ISIS/002 2012.04.26 09:30:47

Jogi támogatást erre igazából nem lehet adni.

Velem ( kicsit másként), de hasonlót játszottak el az elmúlt 1 évben.

Most lesz a határozat jövő héten. Csak és kizárólag úgy érhettem el valamit, hogy mindvégig kitartottam az igazam mellett ill. (nagyon fontos) folyamatosan bebizonyítottam a bíróságon, hogy a másik fél hogyan hazudik. Ettől függetlenűl én is azt éreztem sokszor, hogy a csalókna stb. vannak jogai ebben az országban. Csak és kizárólag kitartást lehet ehhez kívánni. ( e mellé jön majd a sok-sok lelki sérülés )

seanfrancis 2012.04.25 20:14:37

Igen ám de egy sok gyermekes édesanya aki napi kenyér gondokkal küzd hogyan fogadjon ügyvédet ? Miből ?

hromajalosad 2012.04.21 10:51:14

szia

a jó ötlet. egy jó ügyvéd !

férgek meg voltak,vannak , lesznek.(((((

az a szomorú , hogy annyira egy banális,tipus történet.

tanitani lehetne, "hogyan ne váljunk áldozattá ?"

azért a banki jelzálog hitelhez az anyuka (tulajdonos) aláirása kellet!

nem a féreg irt alá.